ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 939
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ади, и аз настръхвам... Сега ще потърся песничката, за която ти казваш. Тая вечер съм се потопила във вълшебството на музиката и така си почивам... Много сладко спите двете...  Hug

# 196
Ставаме нахални ,ама  не мога да  я намеря мнг исках да я пуна да я чуят всички-любитама ми е -но не я  намирам  Sad дано  ти да  успееш  Hug
 А  относно снимката-мъжлето тази сутрин ни е фотал(не обръщайте внимание колко уморена изглеждам че Ади яде по 3 пъти нощно време-като новородено-на 3  часа  Crossing Arms ама ще се храним и без това е на 13 лъжички тиква.То от сън спомен няма  Wink
хайде чакам да я намериш песничката  Heart Eyes

# 197
Здравейте Юнски мами , представете си аз едва сега се включвам тук, привет от мен и бебе Никола от Бургас! Четох много интересни нещица,вие сте като едно голямо семейство, браво! Аз като съм се закотвила във форума "Кърмене и захранване"едва сега разгледах и тук. Ама то от въпроси с това пусто хранене ,остава ли ти време да ровиш другаде...Много ми е приятно!

# 198
4естит рожден ден Марти Hug

Весели игри, много смях и безгрижно детство ти пожелавам Wink

За мама

Люба, 4естита ви годишнина

Пожелавам ви и след 50г така силно да се оби4ате и да отпразнувате този съкровен празник  и още...  в най-скоро време да сътворите една прекрасна дъщеря Peace

# 199
Здравейте от мен  Hug и Каданско

...Люба ме разконспирира и нямаше как да не напиша два - три реда  Wink
Добре сме, Мишо дойде на Родна земя и му проби 1-то зъб4е Mr. Green
Ина4е е като бебе - су4е по 10 пъти на ден - така го приспивам, спи по веднъж само на ден Tired ....и най-лошото е, 4е  като гнида ме е захапал ooooh! никъде не мога да мръдна - само пищи и ме търси Crazy Crazy
Луда калинка съм....и  да се опла4а, 4е ми израстна първия бял косъм.... Sad

Вики много ми липсва
Тук времето е дъждовно и 4акаме Т-ри около 8-9 градуса дано само сняг не завали, 4е сме забравили шейната във БГ Wink

ами това е от нас - сбито и неангажиращо разказ4е - целувки на вси4ки ви и весели празници

# 200
Емси, 4естита ви дву-годишнина Wink

Бъдете щастливи, оби4айте се и не позволявайте нищо да отнеме любовния пламък от сърцата ви  bouquet

# 201
  • Канада
Здравейте и от мен!
С голямо закъснение да се включа и аз да честитя първия рожден ден на Марти!Да е жив и здрав,много послушен и късметът да е все с него!
а мама да е все така грижовна и добра и да бъде много обичана и уважавана!!
Честити годишнини на Люба и Емси!Желая ви дълги години щастлив семеен живот и дечица с които да се гордеете!
Ние сме добре-Ванко вече върви все по уверено,но аз съм все до него,че ме е страх да не падне да се уплаши!Mного е смешен-вдига ръцете високо горе и тръгва:)Ето две снимчици
http://images17.snimka.bg/002872616.jpg
http://images17.snimka.bg/002872618.jpg
Сега ще ви оставям,че Калпазанко преди малко заспа и отивам и аз да се тръшкам.Знам ли го кога ще реши да става!Не сме от много поспаливите!
Лек ден на вас и целувки на всички малки сладурковци!

# 202
Добро утро и от нас.

Таталинка непременно ще се обадя да се видим.

Така ми се ходи и на мен семейно на разходки. Ама или аз съм на работа или мъж ми.
Мимик много сте готини цялото семейство, и лъчезарни  Hug

ДиДка Hug дано по-скоро се върнете да си гушнеш Вики.

dany_ip ама страхотен сладур е Ванко-Калпазанко, много е порастнал. Много сладко ходи Laughing

Ани от Бургас.

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 10:03 от ~Поли~

# 203
Благодаря за посрещането, момичета!

# 204
  • Бургас
Привет и от нас

Честито на всички празнуващи (няма да изброявам,че да не изпусна някой).Желая им цялото щастие на света.Йонаката е много хубава и много пораснала и майка и също една голяма Heart Eyes от адашката.
Таталинка много сте сладки тримцата ама Ени Най ви бие по хупост  Wink.Добре дошла на новата Бургаска мама Хубаво е че се увеличава бургаското присъствие   bouquet.
А сега за нас.Ние сме добре беснеем като луди,неспим,хилим се като тикви на хората по улиците,хвърляме си обувките и шапките и сме луди фенове на клатещите колички и люлките.

Целувки на всички и хубав ден
А ей ни на да ни видите ако сте ни забравили:

# 205
Добър ви ден и от нас 

Добре дошла на новата морска мама бургазлийка 

welcome  Ани     bouquet

Мамо Мимик, верно сте мнооого сладки и тримата, да пускаш повечко снимки на Йоанката, да и се радваме  Hug
А ей тая снимка е бясна   http://images17.snimka.bg/002866359-big.jpg   hahaha  Сладурка малка, пу-пу  Mr. Green

Ами Ади - тая шапка и е като ореолче на сладката главица  Hug  А тази, дето раздава целувки по хавлийка, ми е любимата  hahaha  Хайде, дано скоро се похвалите, че сте се позахранили, може пък тва да е начина при вас  newsm78

ДИдка БГ БанДИТКа, привет и на Канадско  Laughing
Ха честито ви първо зъбче  tooth  Абе Мишката хубаво е роден там, ама да не би да се е поошашкал покрай пътуването, пък и климата там е друг, всичко му е новичко, та за тва да е като "гнидичка" към тебе  newsm78  Иначе и ние спим по веднъж на ден, от скоро почна да ме буди рано-рано, в 7-7.30, и след гърнето не ще и не ще да спи, та излизаме по разходки доооста преди кухнята, че иначе е като ранен дзвер  hahaha Доспива и се по никое време, ама в количката си трайка, та към 13.30-14.00 гледаме да сме по леглата... И поне взе да спинка по повечко време уж, ама пак е според зависи  Thinking  А за белия косъм не се шашкай, признак на мъдрост било  newsm47  , пък и боички има в изобилие  smile3502  Пожелавам ти скоро да си гушкаш Викенцето  hug

dany_ip, Ванко Калпазанко Сладуранко къде се е засилил с тоз перчем голям  Mr. Green Ама страшен пич е  Peace  Ний не ходим самостоятелно все още, ама на паяка по същия начин се търчи, ръцете горе и газ до дупка, ако има мегдан - засилка и краката горе  hahaha

А на мама Elia малката тиквичка Йоанна е голяма сладуранна  Hug  мнооого каубойска (или каугърлска по-скоро) визия, в главата ми зазвучаха кънтри мелодийки като я видях  yes

Хайде стига за днес, че ша се мятаме по разходки след малко, чао от нас  newsm51 слънчицето ми се събуди и иска да се гушкаме  Hug

# 206
Ей, само ви чета и уж запомням на кого какво да пиша, но докато стане време за писане Бобчо се  е разпищял и по-късно вече съм забравила!!!

Много готини и свежи снимки сте публикували! Мимик, твойта Йоанка ти е одрала кожата направо! Hug Елиа, Дани, Ади нямам думи за всички ви! По едно гуш от нас! Hug Hug Hug
Извинявам се ако пропускам някого, то е от ЕГН-то!

Благодаря за комплиментите за тортичката и за тапията Майстор   chef! Embarassed Ще трябва да ви почерпя май! Wink

Дидка, радвам се че се включвате от Канадско! Hug Какво да се прави не можем без вас! Пожелавам ви по-скоро да сте си заедно цялото фемили!

# 207
Пак съм аз, ама забравих да си кажа  newsm47 ...

Охх, и при нас въпроса относно мазането на муцунката със слънцезащитно и въобще някакво кремче стои по същия начин, абе то големи протести, голямо цупене, голямо търкане на очички, само и само да спра да я мажа... Тааа, по този повод, не знам защо реших да и взема слънцезащитния крем на Нивеа, ама страшно много и изсуши кожичката, личицето и стана като на лишейчета, та сега не знам какво кремче да и взема, някой ползвал ли е на Чико кремчето??? Една мама ни даде да се мацнем онзи ден и като че ли доста по-добре и подейства, личицето и светна и кожичката се омекоти  newsm78

# 208
Ето, че забравих...
Дирдрие, разгледах ви снимките, така се потопих във тази сватба! А ти си много чаровна и весела!

Ако се сетя още нещо, пак ще ви навестя...

Тук караме Бу-то...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93128&photo=46

А тук плюскаме... Laughing Люба, благодаря ти, че ни открехна за пресованите блокчета на Racio!  Wink

# 209
Здравейте мацки!

Доста време не съм писала , но то си е за моя сметка Simple Smile

От разходки и мързел не ми остава време да пиша, но ви чета понякога!

Много са пораснали всички човечета и приличат на малки дами и господа. Искам да честитя рождените дни на вече навършилите годинка.... ние се стягаме за този момент:)

Дирдри.... прекрасни са снимките , а теб не можах да позная .... много си прекрасна! Хайде идвай в парка да разказваш!

Иначе с Бубата сме добре .... расте ... смее се и не спи по цял ден ... маймунка малка е Simple Smile

Снимки скоро ще ви кача да ни видите:)

Чао от мен !

Общи условия

Активация на акаунт