ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 940
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, момичета  Simple Smile

Денят е чудесен, но ще става все по-топъл. Та ние ще излезем чак в късния следобед.
Вчера си направихме една чудна семейна разходка през НДК. Ени много се кефи в новата количка, а най-много хареса фонтаните и гълъбите. Ето и малко снимки от нас:

Коте,   bouquet

Деб, много сладък твоя дребчо. А за глезенето май е период, защото и моята бузанка все повече капризи проявява.

Поли, честит празник! А тортата изглежда чудесно  Wink
И на мен Вили ми липсва, каза, че ще се върнат към края на месеца.
Пинкчето верно се скри или пък от приготовления няма време за отчет...

a witch, доно скоро мине неразположението на Дени  Praynig

Хубав ден и ще чакам да пускате снимки от разходките  Party

# 181
Ех, човешка суета Mr. Green

Не мога да не се похваля: на 28 април бях сефте кума и днес младоженката ми прати линк със снимките. Просълзих се докато ги разглеждах, а уж съм улегнал човек, вече наближавам 30 Twisted Evil Много е хубаво.. хоратя трабва да се женят! Heart Eyes

Ето ме

за още снимки клик  Сватбата на най-добрата ми приятелка

# 182
Дирдри страхотна сватба, красива булка и мнооого чаровна кума.

Да са много щастливи заедно и винаги да са така влюбени Heart Eyes

Кажи къде е била сватбата, много хубав и чист град. Предполагам не е София, нещо не ми е познато това място ако е била в София.

П.С. еййй как ми се зажени и на мене. много ме развълнуваха снимките

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 13:08 от ~Поли~

# 183
Tatalina много сте сладки - Ени и ти и таткото.

Ние скоро не сме ходили към НДК-то. Много хубаво станало с пуснатите фонтани, ще трябва да се посети. Вики много ще се израдва на водата.

Сега се сетих като го водихме на село за два дена колко се радваше на Дунав. Направо искаше да цопне в реката.
А тортата е хубава ама не съм я правила аз Blush копнах я от сайта на сладкарница Неделя. Разглеждах го да видя какво предлагат като детски торти.
В нашата темичка май майсторките на торти са Емси и КорниШонка ако не се лъжа. Ако съм изпуснала друга мама chef майстор да ме извини.

# 184
Здравейте
Чушка, малко на патерици-ама да ти е жив и здрав малкия и да те накара да се гордееш с него . Нека той е за теб това, което си искала

ей го линка пак
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44284

# 185
~Поли~, как бе, мила, погледни регистрационния номер на колата  Laughing Пловдив - густо майна Филибето  Mr. Green  Ама съвсем не на всякъде е така чистичко, за съжаление  Cry

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 14:46 от _albeni_

# 186
Албени много голяма заспа съм ooooh!
Хич не се сетих за номера на колата Blush
Мерси Hug

# 187
Здравейте маммки и дребосъци.
Дирдристрахотна сватба,но сигурно нямаше да е същата ако нямаше такива страхотни кумове.Младоженците също са много сладки.Нека са та влюбени постоянно.
Сега и аз да се похваля днес бяхме на преглед при доцент Маринова/вредихе се/ и искам да ви кажа че към фризопепа ще включим още едно мляко и после ако нямаме проблеми ще се захраниме по малко.
адидано скоро ми се похвалиш със същото.
Засега чао ще се включа после.

# 188
Ето ме пак, бебка спинка, та да поседна и аз малко (вместо да си легна с нея, ама то от главата си страдам аз Mr. Green )
А сега да ви почвам наред...

Дирдри, страхотна сватба, а кумата грее в тоз розов тоалет   bouquet   bouquet   bouquet  Пък фтумубила на младоженците - мааалиииии, таз ШКОДИЧКА е по-шик и от Мерцедес беее, поздрави на чичо Стефан за хубавата работа, дет е сътворил  Mr. Green  Ама тя булката бебченце си чака, така ли? Супер, много ме радва тва, че все повече бебоци се появяват напоследък, че нещо до скоро в застой бяха нещата с поколението, като че ли се страхуваха младите от безотговорното отношение на държавата към майките с дечица  Sad  Ама айде стига за тва... Кажи сега, кой е от Турция? Видях много приятни физиономии, да са ви живи и здрави младоженците, да ги напътствате и наставлявате успешно и с много любов по дългия път на семейната идилия   bouquet

А, да, и сандалките са сладурски, ей такива някакви май ще вземаме и ние...

Чушчице-мам, на големи патерици,
да ти е живо и здраво палавото момченце, да ти носи много-много радост и усмивки   bouquet
пък агресията ще я израсте, сигурна съм, че ще стане най-любвеобвилното и нежно към мама детенце, грижовно мъжле, на което ще разказваш с умиление за пакостите му  Laughing Просто момченцата са мааалко по-бурни и палави от момиченцата...  Пожелаваме му да расте в много любов, да стане борбена личност, да отстоява себе си и желанията си и да обича безкрайно Чушка-мам и Чушка-мен   bouquet  А ти, я казвай бързо, да нямаш роднини тука по Пловдивско, че много ми приличаш на една наша приятелка, която не съм виждала от доооста време, само дрешки ни изпраща, пък все нямаме време да се видим с нея и сега като те видях на снимките и се разчувствах...
А ето и един виртуален подарък за малкия голям вече Марти  Laughing

ЛюбеееHug
Пожелавам ви да си изживеете още 1000 пъти по 7 щастливи семейни години, опиянени от любов, щастие и разбирателство, да се радвате на прекрасните си дечица и живот и здраве да ви се пръкне и една мома  Mr. Green
И дано всяка следваща 7-ма да не е критична, чеее...  hahaha

emsy, и на теб, мила, пожелавам страхотни години на дълъг и щастлив семеен живот, без много препятствия по пътя ви (че то без хич не може, пък и ни правят по-силни), все повече да се обичате и да се слушкате с татито и да си се радвате един на друг, а малкия Божидар да ви расте шастлив и обичан и много-много да ви радва   bouquet
А тортата ти е страхотна, браво, много добре си се справила, ми тя като от витрина бе Laughing

А на вас, ~Поли~, честита ви последна месечинка, нека твоето слънчице да расте здраво и щастливо, да се радва на безоблачно детство и на обичта на мама и тати   bouquet  И скоро прощъпулник да правите  Peace

Elisir-че, пак чудни колажчета и тоз сладък Цецко  Heart Eyes  Ще ви видим скоро вас  Hug

Tatalina, честита ви количка, мойта слабост Ени (да ме прощават всички мами, много са ви сладурски дечицата, ама кво да направя, тя ми е най ... ) е много сладка с тази кърпа, мойта буба не ще и не ще да търпи нищичко на главата си  Sad  А за глезенето, ох, и ние сме така от известно време, и като не стане на нейното, каквато и играчка или предмет да и дам, го изблъсква от ръцете ми и се напъва да плаче с нацупена физиономийка  Thinking Ама се надявам да го израстем... А за Евровизия, да, права си, пето място не е никак зле, ама ми е тъпо, защото заслужаваха първото място, колкото и нескромно да звучи  newsm78

Zorri, мила, успех в отбиването, щом си решила  Peace Аз не знам до кога ше го откарам, ама за сега нямам намерение да го правя  Laughing

Оххх, айде стига вече, че какъв чаршаффф сътворих, лелеее, ама то поводи, поводи  Laughing Приятна разходка на всички, времето почна да се разхлажда и е чудничко навън, чакам щерчица да се събуди и да се мятаме по разходки, цунки на всички ви   bouquet

# 189
  • София
В помощ на mimik.

А тук има още: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44284&photo=37

_albeni_, мерси за топлите думи. За съжаление нямам роднини в Пловдив, а само семейни приятели. Wink

Още веднъж ви благодаря за честитките и хубавите думи.

# 190
Deva-Co   надявам се  вс при вас да мине Ок и скоро да се похвалиш с успешно захранване  Praynig. Аз тайничко ще се похваля че Ади яде пюре от тиква  Peace .На 7 ден ми се изрина много яко и  не вярвах че ще се захраним някога,но този път реших да не спирам с захранването.Още е с обрив,но  малко по малко намалява сякаш.
  Днес една моя много близка приятелка роди прекрасно момиченце-със секцио и вс е минало добре.Мама е  още  в реанимация но дано бързичко да я изпишат и да  гушне сладката бебонка.
 Да ви черпим по повода с  няколко снимки,че скоро не сме се показвали.  Blush 

Лека вечер на всички  Hug.
 Мимик много е пораснала  сладуранката- пу пу.и не само тя,Ени е просто невероятна ,абе вс ни дечица са  вече пораснали  човечета,мого сладки и страшно чаровни!!!
  Пловдив   чакате ли ни  smile3508 ppp
  Ооооу да не забравя-вече си имаме 6-то зъбче  tooth  надявам се сега  малко да поотихнат тия пусти обриви. babydust7 до скоро

# 191
Ееее много мило ми стана дето ми направихте толкова комплименти  bouquet Иначе то си личи колко съм щастлива за моята приятелка

Мдааа, на 25 юли чакаме кръщелник, засега има известни подозрения, че ще е момче, ама не е сигурна работата.
За сватбата: както се забелязали, да: в Пловдив е. Аз съм си пловдивчанка дето се пософианчи: от 12 години съм в София и май няма да се върна в Пловдив.... а как си обичам родния град: винаги като се върна там и ми става едно хууубаво... пак се размечтах... Mr. Green

Иначе булката, Елица е от най-шантавото семейство дето познавам Simple Smile
Значи Гюрай е вторият и баща: от там е турската нишка. Елица има брат и сестра от Гюрай: едната шаферка и едно дългокосо момченце. По-интересната част от семейството са те: баща им е турчин, а майка им е наполовина еврейка smile3521 Ха кажете ми те какви са newsm62

Айде ще се трупясвам smile3524

# 192
Ехааа adi_5, честито ви бебче!

Твоята приятелка бързо да се възстанови и по-скоро да нагушка малкото съкровище!

Иначе аз тайничко ви стискам палци да се захраните и с други вкуснотийки smile3501  newsm10

# 193
  • София
Ехааа, какво сладурско семейство са Мимикови Wink А  рожденичката е невероятна чаровница!
Мимик, я кажи сандалките какви са, много ми харесаха.

Дирди, готина кума си била. Пловдив, дааа, любим град - обожавам аромата му през пролетта...

Поли, мерси  Hug Не очаквах да е толкова приятно покрай НДК, но с фонтаните е много свежо. Вечер ги пускат всичките и е приятно. Като решите да идвате насам, свирни да се видим.

Дева-ко, стискам палци скоро да се захраните безпроблемно  Praynig

Албени, трогната съм от хубавите думи за бузанката ми Flutter Благодаря   bouquet
За капризите - все повече майки се оплакват от същите номера, та вече си мисля, че е поредния период, през който трябва да преминат юнчовците ни. А покрай тези периоди ще пораснем и ние. Поне на мен ми се отразяват така - ставам по-адаптивна и изобретателна Wink 
За кърпата - и Ени много не ги търпи на главата си. Гледам да й ги слагам докато се е заиграла с нещо, че да не протестира много. Но по-голям проблем от шапката е мазането със слънцезащитния крем по лицето - ей, страшен протест му удря.

Ади, ще й изпапам бузките на твойта сладкишка. Много е пораснала и още по-готина е станала, пу, пу! Пък и джиджана, с шапка. Стискам палци скоро да отшумят проблемите при вас. Да е живо и здраво бебчето на твоята позната, много радост да носи на всички!
   bouquet

Спокойна, свежа и сладка нощ ви пожелавам с ето тази невероятна (поне за мен) песен: http://www.vbox7.com/play:0ea25f8e

# 194
Таталинка -страхотна песен-направо настръхвам като  я слушам.Др подобна е Linda пак на Alabina -ох спомени Sunglasses И Ади не обича да я мажа с кремчета и често плаче,ама то по скоро е  защото кожичката и е страшно нацепена  Sad  ама като преодолее алергията вс др ще се оправи
  Целувки  и спокойна нощ на  вс.
 Ние търпим  всякакви джаджи и джувки по главата,шапки и кърпи-дано да си остане така ,че иначе лошоооооооо  Hug  Heart Eyes
  хайде още малко снимки :   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133010

Общи условия

Активация на акаунт