ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 941
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
БРей , един ден не влязох и гледай що празници се наредили... newsm78
ЛЮБА, ЕМСИ....Чесити ви годишнини! НЕка мъжете ви ВИ слушат, уважават и обичат още повече!!! 
КОрни   Heart Eyes bouquet ... благодаря за бързия отговор...

# 166
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ЕМСИ

ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ

Чушчице, много готини снимки, а и ти изглеждаш супер (както винаги де  Hug)
Поли, добре сме. При нас няма нищо ново, а и снимки на Иванна също, но скоро обещавам да пусна Simple Smile
Вили е добре. Илияна иска да ходи и слушка Simple Smile Ще се появят скоро. Праща поздрави на всички   bouquet

# 167
  • София
Момичета, засрамих се Blush Simple Smile Blush

Таби, newsm51

Честита годишнина Емси! Бъди винаги щастлива и обичана.  bouquet

# 168
Честит рожден ден на сладкия Марти... да бъде най-щастливото дете на светът му пожелавам.

Честита годишнина на Люба и Асен... още много, много години да празнуват. И да се обичат все повече и повече

Честита втора годишнина и на Емси... от здраве и любов да не се отървават. Още мнооого такива годишнини .

# 169
Здравейте момичета!Бързам да вляза,че май изпуснах един празник  Sad
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЧУШКА-БОЙ!мНОГО ДА Е ЗДРАВ,ПОСЛУШЕН И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!

сЕГА ПЪРВО ЩЕ ВИ ИЗЧЕТА и после ще драсна нещо.

# 170
Честит рожден ден на мъничкия Марти.Нека да расте жив, здрав и му пожелавам едно щастливо  и безгрижно дегство.[/color
Любеда сте живи издрави и да се обичате три пъти повече отколкото до сега.
Емси честита годишнина и на вас да се обичате много, и да се радвате един на друг така както до сега.Обра точките. smile3501 smile3501Чета нещо за сваляне на килограми даваите идеи щото полужението е страшно.Аз мога да ти предложа да тичаме на стадиона, но двете сме едни работни майчета че маи няма време, а може да посещаваме и фитнеса. newsm39
Ох само да имаше кои да гледа Денката за час, час и половина.Чесно да ви кажа като видя майките в нашия парк едни нагримирани едни облечени подходящо, е радват ми очите.Направо благородно им завиждам, че намират време.И честно казано евала.
Ще спирам вече всичко ми харесва каквото сте писали и това ми е развлечението като заспят мъжете ми да ви четя постовете да гледам снимчиците на малчовците.Деистват ми ободряващо.
Утре пак ще се пробвам да взема номерче при доцент Маринова, моля се дано стане за да ни мине и този преглед и дано да започнем да се захранваме,а и да ми каже какъв слънцезащитен крем да ползваме.Сега сме с Мустела , но после не знам.Чао милички дано имам време утре да се включа.

# 171
Aйде лека нощ и целувки от нас...

# 172
  • Русе
Здравейте, момичета!    bouquet  Отдавна не съм писала, но редовно ви чета и се радвам, и се притеснявам заедно с вас!
Ние сме добре, ходим по разходки по цял ден. Дребчо хич не е дребен вече  Mr. Green Преди месец беше 74 см и 10,700 кг. Очаквам сега да гони 12. Много порасна през този месец  ooooh! Ходи за една ръчичка, но много го е страх да се пусне. Заковава се и не смее. Иначе съм го пробвала само да го държа за блузката леко, но усети ли се, веднага спира и иска да ме хване. Бели прави доста и е голям инат. Проявява характер (точно като мен и баща му Simple Smile) Също така е и много глезен.  Heart Eyes
Ето снимчица

Ето още Simple Smile http://www.siena.snimka.bg/album.php?album_id=132552&photo=1
Всички дребчовци са станали прекрасни момченца и момиченца. Много са хубави и много им се радвам.  Heart Eyes Нацелувайте ги хубаво! Да са ни живи и здрави, и все повече да ни радват!!!   bouquet 

# 173
Благодаря момичета за хубавите думи!!!

Деб, много ти е сладко чипоносото детенце! Hug

Елисир, отново прекрасен колаж, с още по-прекрасен младеж!

Лека нощ от мен! Heart Eyes

# 174
  • Русе
Забравих да честитя на всички, които имат поводи и празнуват!   bouquet Желая от цялото си сърце само щастливи мигове не само на празнуващите, но и на всички останали!!!!!    bouquet 

# 175
Здравейте!
От скитане не остава време за писане Embarassed
При нас положението е същото - от две седмици борим разстройството на Деница, засега без резултат. Започнах да се замислям дали да вярвам на педиатърката, че бързо ще се оправи, при положение че смених доста илачи, и все без резултат. Друг е въпросът, че хапва по малко от запичащите храни. Има вероятност да е и от зъбите, ама чак пък половин месец!?!? Иначе е много жизнена и беладжийски настроена.
Анни, почти ми позна името, ама не съвсем Wink
През почивните дни ходихме на гости в Казанлък - очарована съм от този град! Вярно, в момента текат ремонти, но всичко, което е завършено е невероятно.
Отивам да спя, че от прозявки утре ще имам мускулна треска.

# 176
ДОБРО УТРО ОТ МЕН И ОТ МОЯ МОЯ МАЛЪК СЛАДУР ЦЕЦИ!  ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!Ние сме добре по цял ден сме навън в това приятно слънчево време.

# 177
Добро утро прекрасни мами!!!  bouquet  bouquet
Честита месечинка на Вики!Много вкусна торта веднага си режа едно парче с кафето  Wink Wink
Снимките са супер Wink  Деб,Елисир ,Люба,Люта чушчице:peace:
Емси сандалките са хубави,Колев и колев са много хубава марка и качествена,нашите също са от техния магазин.
Тук е доста горещо и въпреки че излизаме след 17.30 сме с къс ръкав и голи крачета засега с чорапки.
От снощи реших да не храня вече малката Ани нощес и удържах фронта Grinning.Последно вечеря сиренява каша в 21.30 и после заспа в 22.00.Събуди  се в 2.30 тогава татито я утеши за 10 мин.,после в 3.30 аз я утешавах и ми отне час #Crazy поплака малко ама повечето мрънкаше в леглото,дадох и само водичка и тя я изпи доволна и си легна Laughing.И в 6.00 вече дадох папото кърма.И официално в 9.15 се събудихме за ставане.Не очаквах ,че ще е толкова лесно ....е цяла седмица ме чака битка ама дано удържа,а после следва блаженството да си спиииии GrinningСмятаме да я оставим сама в стая.
По темата за второ бебче и аз мисля като Таталина по-голяма разлика по- добре  Peaceс брат ми имаме 5г. и половина и си бяхме много добре Laughing,като малки.
А уич,защо така не минава това разтройство?На Ани и мина за 2-3 дни,а повече пъти на ден ходеше от вас по 5 някъде.Аз давах само Чай от шипки,никаква вода,кърма,банан,чай с бисквити,ориз...а също така на два пъти и дадох брашно с чай,много е гадно ама помага.Една лъжица мушкаш бързо в устата и даваш чай веднага да не се задави(Да стане гъста каша  в лъжицата).
О да ви питам за бозичка рано ли е?Какво мислите?Аз и додох вечера една глътчица и тя беше учудена ,но още поиска Joy
"Трохото" и го дадох накиснато в чай със сиренце и много и хареса.Един пакет стига за две попари,става като качамак Laughing
слънчев ден с много разходки  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 10:07 от Zorri

# 178
Момичета черпя ви с тортичка

за последната ни месечинка.
С нетърпение чакам рождения ден, аз моя така не го чакам както този на Вики сега.

Деб радвам се че се завърна при нас    bouquet

Искам да ви кажа че вече е станал по-смел в движенията. Изправя се сам, държи се по-здраво и не се клати много. Надявам се скоро да реши да се пусне самичък да ходи.
Зори може ли да споделиш рецептата за кашата. Спомням си че някъде съм я чела обаче забравих къде за да я намеря.

# 179
Оххх, два дни нямах време да ви нагледам и малиииии, колко поводи съм изпуснала, ама и сега не мога да ги уважа подобаващо, че щерчица си иска разходката, ама като се върнем и я сложа да спинка, ще си ви поздравя всичките   bouquet А за сега само да ви кажа : всичко най-най-най от нас и цункииии  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт