ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 942
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Честит Първи Рожден ден на сладкия Марти!Нека да расте здраво и усмихнато дете,а мама и тати след време да бъдат горди от неговите постъпки  bouquet
На мама Чушчица  bouquet  bouquet  bouquet и пожелания за весел празник!
Люба, Честита ви годишнина  bouquet,бъдете здрави и щастливи още много години заедно и възпитайте  двете си прекрасни момчета/и принцесата,която ви пожелавам да имате/ в доброта и честност! Hug Heart Eyes

Таталинка, и аз съм на това мнение за малката разлика между децата,т.е че не я намирам за подходяща,поне за мен Peace,то си и личи де ,като видиш моите дечковци колко години имат помежду си JoyАз също искам 3 деца,друг е въпроса дали ще ми стиска за трето,но ако го има то ще е след 1-2 год,най-много че иначе ще стана много възрастна Joy Joy Joy Всеки си решава сам ,за мен примера с мен и моя брат беше показателен,2 години разлика и майка ми ни е гледала сама,без баби и т.н и от нея знам колко нерви и е коствало това,така че Naughty....
Дирдри, тези сандалки са много красиви,но мисля че отпред ще се изваждат пръстчетата на бебчо,това малко ме притеснява,а и това че няма твърдо отзад на петичката newsm78
Гледам,че говорите за прохождането,ние се водим почти по цял ден за ръце,не иска проходилката вече и аз май ще си купя космодиск #Crazy #Crazy,вечер кръста ми  не ме държи ,все едно съм изяла 100 тояги на голо.
Айде,отивам че ме викат Laughing

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ! А НА ТЕБ ЧУШЧИЦЕ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 152
Люба, Честито и от нас.... Много здраве, изпълнени мечти и красиви дни.
 newsm51  newsm51  newsm51

# 153
  • София
Здравейте най - после и от мен.
Благодаря ви много за хубавите пожелания Heart Eyes  bouquet  Heart Eyes.
РД на Чушка - бой беше много весел. Еуфорията е пълна... все още.
Прилагам малко снимки, ако ви се гледат.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74339&photo=38

# 154
  • на брега на Дунав
Добро утро! Ние днес сме малко по-раннобудни от обикновенно.
Чушчице много сте сладки цялото фемили  Hug. А марти наистина е станал голямо момче   bouquet.
Дирдри, много са ви сладки сандалетките, много ме кефят  Heart Eyes
26 малко по-късно ще ти пусна на лични файлче  за тортичките миличка, че сега ще излизаме на разходка.
Малкия се разрева и ще трябва да му обърна внимание, после може пак да пиша, че става страшно ... не му се седи вече в къщи и само се чуди какви щуротии да върши. Лек ден от мен.

# 155
  • София
КорНиШонкаHug

# 156

Марти

/със закъснение Blush/
Да си здрав, много да радваш мама и тати.

Чушчице честито и на теб. Да си много обичана мама и съпруга!

Доколкото видях от снимките в къщи сте си празнували рождения ден, тъй ли?
Аз още се чудя, ама май в къщи ще да е. Малко скъпо ми се виждат тези клубове Rolling Eyes
И да те питам дали си дойде вашата лекарка и какво каза за поведението на Марти. Аз другата седмица ще водя Вики на консултация и ще я питам пак нашата дали това поведение /тръшкане, рев и агресия/е нормално. Той вместо да ме целуне ме стиска силно и ме хапе, ама хапе до кръв ooooh!

# 157
Пак съм аз.
Да честитя на Люба годишнината още дъъъълги години щастлив съвместен живот ви желая

Дирдри много са хубави сандалките Peace

Таби а ти защо не пишеш как сте? Ивана-сладурана скоро не си ни показвала (след хубавата снимка с хавлийката Heart Eyes)

Котеее казвай каква е тайната за хубавото ти тялооо. И Сонка да сподели моля Praynig за диетка че аз съм от тези дето са все гладни и дебели.
Момичета вече много се комплексирах от тези ми килограми, не мога и не мога да ги сваля.  ooooh! ooooh!
Нищо от старите ми дрехи не ми става. Стават ми само блузките, а панталоните не Tired
Свалих 5 кила а имам още толкова.

още нещо щях да пиша ама забравих /и шефа се обади да се кара... #Crazy/ и си публикувам поста. после пак ще се включа.

П.С. Вили още ли я няма, Емси и тя зачезна, ДиДка още сигурно е в Канадско, Пинк и тя не се обажда как върви приготовлението за сватба, Буболина и тя не е писала скоро. Къде изчезнахте бе момичета.

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 11:56 от ~Поли~

# 158
  • София
~Поли~, първо с приятелки бяхме на сладкарница, а после със свекичите в нас.
За педиатърката... ами според нея, агресията на Марти не била нищо особено... май няма смисъл да казвам, че не съм съгласна с нея, но като, че ли започнах да свиквам с поведението на Марти.

# 159
Привет,привет.......аз да не пропусна да благодаря за милите ви пожелания-мерси и да ви се връща/на тези дето още не са минали оттам/...аз съм в странно състояние на духа и тялото/ПМС му се вика,май/и определено се въздържам днес от контакти с много хора,а и жегата не предразполага към излизане по това време.....та стигнах и до форума....Като начало да ви покажа как спи в момента мой Ивало-понеже миналия път неможахме да се включим със снимков материал-ето го сега нагледно:...е обикновенно има и още една шепа биберони наоколо....но това успях да заснема без да го събудя.....
Чушчице-много ти хубав рожденника на снимките....а и ти...макар,че още от първата се комплексирах....че то покрай кърмене и ред други упражнения,май на балкона вече нищо не остана/да живее изобретателя на Уондърбра,че иначе ще да съм вече в тотална депресия/
За сандалките на Борко също да се вмъкна с коментар-че и ние имаме нещо подобно-не се измъкват крачетата....понеже отгоре са с лепки/поне нашите/ и много добре се регулира широчината/....а отзад са добре прилягащи и освен на самата пета другата част придържа глезена/...но всичко е въпрос на  краче/форма,размер и т.н/ и желание на детето да ходи...щото има и такива дето основно на катерене са го ударили...но да не разправям.....че вече тук мисилим бодлива тел да опъваме.....а и покрай тези жеги вече сме предимно боси/обувките и сандалите са ни за фасон/...лошото е,че много мръсно навън/но все се намира и добре поддържана тревичка/
За разликата в годините/май и друг път съм писала/,но аз съм за малката.....първо зора за майката е по-голям наистина/но не е и чак толкова страшно-всичко е въпрос на организация/,но пък е за по кратко време......, а и децата имат после сходни интереси и поне при мен и сестра ми/1ги 7мес е по-голяма/  винаги сме се разбирали чудесно.....но това до голяма степен също зависи от отношението на родителите/лично мнение/.....отделно,че сега имам лични наблюденияв/у моите синчета и виждам,че Сами не приема Иво като конкуренция.....най-малкото защото почти не помни какво е било преди неговата поява......приема го като даденост и въпреки,че от време на време иска да го сменя/за Калинка например/,му се радва и много хубаво се заиграват/вече по-начесто/...та аз затова съм решила ако има трето да е скоро/пък и то ЕГН-то също не ми дава голям избор......незнам само как ще ми се отрази поредна бременност....но като дойде ще му мислим/
Зори-оправихте ли се нацяло?...А това за люлката и аз го знам от един комшия/дето викат накарай го на работа,та да те научи на акъл/,та той вързваше едтето си със шала за люлката  и така като засили и отиваше да си попълва фиша за Еврофутбол......
Корни-другия път хич не приемай подобни /неплатени/ ангажименти ,ами се мятай на колата и идвай......че аз червените пътеки така и така ги бях опънала Winkщях да се радавм и ти да беше минала по тях...
Хайде да ви оставя място и на вас и да отивам да тургам поредната манджа на печката...че да се не излагам пред гостенката......

# 160
Ето ме, ето ме!!!

Честит първи рожден ден на малкия Марти!!! Голяма радост за мама и тати! Да е много здрав и щастлив!!!
 newsm59

Честита прекрасна и успешна 7 -ма критична годишнина на Люба и Асен!!! Много пъти по толкова и все така да се обичате! С пожелание за девойка!!!

И ние днес имаме годишнина, но само скромните 2 години!!!

По този повод се постарах и измайсторих ето това, с помощта на момичетата от готварския!!!  bouquet

# 161
Привет и от мен!
Поли, какво пиеш душко Joy ,че с този комплимент,немога да се рамина без почерпка Peace,ако това те успокоява имам да свялям още 3-4 кг,но и това ще стане лятото,така че споко и при теб ще се получи Hug
Чушчице Hug Hug,много сте готини на снимките,а за деколтето ,направо ми събра погледа, :мила, #Crazy и Ени и Таталинка какви са следурки Wink
Люба, Ивчо спи точно в позата,която най-често намирам Тея Joy Joy,направо се изумявам на тези деца Shocked,а вие по памперс ли спите само newsm78,то верно че при вас по-топличко,но ние още сме по блузки с дълго ръкавче,тук от морето си подухба и е по-хладно.Много се смях на червените пътеки,дето си опънала,явно посрещаш гости както подобава hahaha

# 162
Емси,честито и ви и на вас......да се разбирате и уважавате още много години...и още дечица да си направите-хубави като Бобко...А,тортата ти е страхтна....браво/аз да си призная десертите ги взех готови,ама тия дни нали все в кухнята вися..пък и то да има кой да го оцени Crossing Arms-за торта просто сили нямах.../
Коте,тук е такава жега,че ако може и памперса бих махнала...той Иво спи в спалнята,където е уж по-хладно.....но те моите нали са третирани като германски войници и са свикнали на по-хладно и малко дрехи....та затова и навън ще излизат след 6.....а тези дни и през деня сме така.......най-много някой потник да сложим от благоприличие/а и да не изпадат момите в захлас/.....

# 163
Благодаря ти Люба! Ние за сега не плануваме още дечица, но много искам поне още едно.

Исках да ви покажа и нашите сандалки, които взехме в събота. Много съм доволна, защото ги намерихме с голямо намаление на Колев и Колев! И при това ми харесват, точно каквито търсих! Достатъчно отворени и достатъчно стабилни!

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 00:05 от emsy

# 164
/
..но те моите нали са третирани като германски войници и са свикнали на по-хладно и малко дрехи....та затова и навън ще излизат след 6.....а тези дни и през деня сме така.......най-много някой потник да сложим от благоприличие/а и да не изпадат момите в захлас/.....
Joy Joy Joy ще ме умориш,събудих Тея да се хиля.....
Емси,Честита ви втора годишнина от сватбата,бъдете щастливи и сплотени и дълги години влюбени един в друг  bouquet  bouquet  bouquet А тортата ти е  Peace
Ох,сега чакам да дойдат да вземат размерите за новата ми кухня,както веднъж споменах започвам ремонт в къщи и ще подменя някои неща заедно със смяната на дограмата,та като я сложа,живот и здраве ще ви я покажа Wink

Общи условия

Активация на акаунт