ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 943
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Честит първи рожден ден на Марти!
Чушчице, да ти е жив и здрав, много послушен и щастлив!

# 136
 bdbaloniЧестит рожден ден на Мартин. newsm59

Чушчице да ти е жив и здрав. newsm51

# 137
  • София
Честит първи рожден ден, Марти!
Да растеш здраво и слънчево момче!
Да бъдеш радост и гордост за мама и татко!

Чушка-мам, честит празник!
Бъди най-обичаната и щастлива мама на света!

# 138
Честит рожден ден на малкия Марти!!!! Heart Eyes Heart Eyes
Да бъде здрав,щастлив и много послушен!
Чакам с нетърпение снимки Party
Ние сме добре,радваме се на хубавото време и ходим често в зоологическата градина GrinningГълъбите и кокошките и правят най-силно впечатление JoyНа всяка разходка я пускам да повърви след количката,тя се хваща за количката и уж тика,а аз я прикрепям ако тръгне да пада с каишките за прохождане.А като ходи само с каишките все към тревата ме води и се възхищава на дългите израснали тревички LaughingА на люлките се люлее най силно от другите деца в градинката ...щото мама я връзва отзад за люлката с каишката за прохождане,а отпред си свалям дръшката от чантата и я слагам около железата.Така не я държа,а тя на това много се радва и силно се люлееме,като я люшкам под 30 мин. и е недоволна ,плаче Laughing
Спирам тук,че се разлюти и почна да вика ядосано и ...ме щипеее.....

# 139
Честит първи рожден ден, Марти!
Расти здрав и силен,
за радост на мама и тате!
Безгрижно и щастливо детство,
ти пожелават Стефи и Ани

Чушчице, весел празник на цялото ви семейство!    bigdance2 Tada

# 140
Албени тук сме!
Да честитя рожденния ден на Марти да е жив и здрав и много много радости да носи на мама и тати!
Иначе тук е топличко и ветровито,но то това си е нормално за Чикаго.
За второ бебче и аз съм готова вече да надуя корема ,даже говоря по въпроса с татито,не че и той няма желания,но за сега ще поизчакаме да си стъпим малко на краката,че само той работи и сме толкова далеч и самички тук и няма на кой да разчитаме и за 2 минути,но по натам животи и здраве,все пак до 3 искам да ги докараме.
За ходенето и ние сме същата картинка ,не иска за ръчички да я водя,самичка иска по мебелите,ама когатотогава,тя си знае най-добре кога ще е готова.
Целувки и  от нас.

# 141
Честит Рожден Ден на малкия разбойник Марти! Безгрижно детство и много усмивки! Чушчице, да ти е жив и здрав, палав и обичлив! Весел празник!

Гледам говорите за номер 2, 3 и т.н. Мноого любима тема smile3521
Аз преди още да забременея бях планирала 2 бързи + едно късно. Идеята ми беше след първото изобщо да не се пазим ми направо да си работим за второ. Да, ама не.. рязаха ме и сега чакам 2 години, че да започнем да работим за щерка newsm47 Аз и друг път май съм писала, че искам поне 3 деца: третото да е примерно след 10-ина години, че да ми запълва ежедневието с щуротии на дърти години и да ме подмладява newsm03 Аааа, тъй като много искам дъщеря съм казала на моят съпруг, че трябва да почне да се притеснява, ако и третото е момче newsm47

За гърнето: гледам повечето майки слагат бебчовците на гърне и си казах: хайде и аз. Купихме едно, ма то на моичкия гърнето му действа като игленик: ха съм го сложила, ха той е подскочил и почва да бръмчи възмутено... Явно не сме узрели за тоз уред smile3506

Вчера и ние като Таталинка се борихме в софийската лудница: и ние обикаляхме по магазините за бебчо: купихме столче за кола, малко дрешки с къс ръкав и най-важното: едни страхотни червени сандали. Ужасно съм доволна за червените сандалки на буболечко  newsm62

Желая ви слънчев ден!
Днес ще ходим да играем тенис на маса в Борисовата с компанията и чакам да стане 4 часа с нетърпение!

# 142
  • Den Haag
Честит Рожден Ден на Сладкия Марти, много да радва мама и тати и да ги слушка с две уши, да има много безгрижно детство и да е много щастлив   bouquet

# 143
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ

ДА РАЗСТЕ ЩАСТЛИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА СЛУША МАМА И ТАТЕ
А ЗА ТЕБ ЧУШЧИЦЕ

БЪДИ ВИНАГИ ДОБРА И ОБИЧАНА МАМА

# 144
  • София
Дирдри, честити придобивки, със здраве да ги ползвате! Ама не е честно само да се фукаш, без да показваш Wink Дай да видим готините сандалки.

Зори, страшни изобретения правиш за бонбонката, а и тя щом се кефи на люлката, супер Simple Smile  Ени също много се впечатлява от гълъбите и кучетата. Залива се от смях като подгоня пернатите гадинки (от които имам ужасна фобия) и те литнат наоколо. Същата радост е и като лаят кучета. Вместо да се стресне, тя се смее с глас   Party

Албени, благодаря за хубавите думи! Твоята езерна принцеса никак не отстъпва по сладост (и аз отдавна се каня да го кажа...) Peace  А за Елица и Стоян си много права. Бях изумена снощи като гледах гласуването на Евровизия - какво толкова харесаха в безличната и скучна песен на сръбкинята  newsm78 Но все пак нашата песен беше оценена - пето място не е никак зле. България от скоро  участва в този конкурс и за пръв път стига финал, което си е постижение.

Времето е лятно и напичащо, желая ви весели разходки.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 13:16 от Tatalina

# 145
  • на брега на Дунав
Чушчице сладичка да ти е честит рожденника миличка.
Пожелавам му да расте много весело и безгрижно дете!
Много послушно и любознателно!
Да постигне всичко, което ще пожелае в живота си и всяка мечета да стане реалност
.

А на теб мила пожелавам много, много изключителни моменти с малкия чушка бой  

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 13:33 от КорНиШонка

# 146
Оooo веднага прилагам снимков мат'риал! Mr. Green

Ето ги самите сандалки

а ето ги върху крачетата

# 147
Честит РОжден ДЕН на ЧУшка-бой и честит празник на мама ЧУшка  bouquet! Ще чакаме снимки от партито Joy
КОрни, дай на лични  Hug, че то и това ще ми послужи Laughing
Таталинке  bouquet
Ей,ПИнкчето сигурно се омъжи вече и няма време за нас newsm78

# 148
Честит рожден ден на Чушката бой и на мама Пиперлийка!Дано да е много здрави и щастлив Марти и много да радва и слушка мама!!!
За мен също 13-ти май е съдбовен-преди седем години се узаконихме на тая дата със Асен и днес празнуваме годишнина-коато си е сериозен повод-все пак и седмата критична година избутахме някак....Отделно,че просрещнахме вчера и лелята от Америка и сега вкъщи е лудница/Албенче,затова и ние на ходихме на ЛЛЛ юбилея...просто не остана време от приготовления Cry/....та ще пиша като поутихне малко джангъра.....

# 149
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА

СЕМ. КАБРАНСКИ

ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ И ДЪЛГИ ГОДИНИ СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ  и дано да се сбъднат всички ваши желания

Общи условия

Активация на акаунт