Чушчице, да ти е жив и здрав, много послушен и щастлив!

Гълъбите и кокошките и правят най-силно впечатление
На всяка разходка я пускам да повърви след количката,тя се хваща за количката и уж тика,а аз я прикрепям ако тръгне да пада с каишките за прохождане.А като ходи само с каишките все към тревата ме води и се възхищава на дългите израснали тревички 
Аз и друг път май съм писала, че искам поне 3 деца: третото да е примерно след 10-ина години, че да ми запълва ежедневието с щуротии на дърти години и да ме подмладява
Аааа, тъй като много искам дъщеря съм казала на моят съпруг, че трябва да почне да се притеснява, ако и третото е момче

Дай да видим готините сандалки.
Ени също много се впечатлява от гълъбите и кучетата. Залива се от смях като подгоня пернатите гадинки (от които имам ужасна фобия) и те литнат наоколо. Същата радост е и като лаят кучета. Вместо да се стресне, тя се смее с глас 
А за Елица и Стоян си много права. Бях изумена снощи като гледах гласуването на Евровизия - какво толкова харесаха в безличната и скучна песен на сръбкинята
Но все пак нашата песен беше оценена - пето място не е никак зле. България от скоро участва в този конкурс и за пръв път стига финал, което си е постижение.

/....та ще пиша като поутихне малко джангъра.....