Бъдете здрави и послушни дечица, за радост на мама и тати
]А сега ,един поздрав от моята принцеска,която се учи да борави с женски аксесоари

Накарахте ме да се просълзя от щастие,че все пак някой се е сетил за мен!
мнг ме зарадвахте.
!
....
/.....
е ,така ми харесваш ,а не с постинги от 2 изречения 

Така че незнам кога ще излезем и затова
ще ви покажа роклята дано я одобрите исках и на мен да я видите ама няма как сега
Дано скоро излезете от болница и Диди да е здрав и весел!
Имаш една голяма прегръдка от мен
А роклята предполагам е още по-хубава като е на теб 

много ми стана неприятно като разбрах,че трябва да влезем ама ще го изтърпим някак.Нали РД ни чака дано да не сме там за празника
Дупчат му краченцата с инжекций плаче мноооого и чак ми се къса сърцето и аз си поплаквам с него.На всичко отгоре вчера на визитация ни забелязаха,че имаме предозиране на керотин от сокчета
целия е оранжев и за това се обвинявам щото го знам това,че може да стане ама не съм забелязала
Сега сме само на чай и вода без моркови,тикви,чушки,домат,картоф.Вече се сресира като види сестрите макар и да са любезни с нас/имаме позната там/и само се гушка в мен,инъче пък е жизнен и си играе.
Сандалките много ми харесаха 
също като мама
за Алекс те тепърва почват май белите.При нас не минава ден без удар или разбита уста 

А,за роклята-така не се вижда добре...искаме те вътре ...та да кажем тогава тежката си дума 
........,все пак по-добре да е нещо младо и свежо и на обич да е...отколкото на подпалки и кюмбета..........
.
. Само репей не съм пробвала да закача в косата на Деница, ама съм убедена, че ще го махне и него. 

Ани заради него и повръщането не можа да наддаде последния месец и сега е 9 кг. и 73 см.,а аз очаквах да е 10 вече
.Сега пак е заформила бузки