ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 929
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Честит Първи Рожден ден на Стефи и Вики!
Бъдете здрави и послушни дечица, за радост на мама и тати  bouquet newsm59 newsm59
]

А сега ,един поздрав от моята принцеска,която се учи да борави с женски аксесоари Joy

# 241
Я и аз да покажа Иванна и Дария на Велмар от миналата седмица Simple Smile

Не е много хубаво качеството ама все пак се вижда Simple Smile

# 242
Честит рожден ден ,Дани!!!Желая ти много здраве и късмет....и най-вече да си заобградена с много любов!!!И успешно да пребориш проблемите...за да можеш да се радваш спокойно на малката ти принцеска Ади!!!
Честита първа годинка на нашите избързали другарчета Стефчо и Вики-много да са здрави и да слушкат /без да прекаляват/....
...а на чаровните им мами Емоли и Мрънчо/които скоро не са се разписвали при нас/-

# 243
Здравейте майчета,безкрайной много ви благодаря за поздравленията и прекрасните цветя  Hug  Накарахте ме да се просълзя от щастие,че все пак  някой се е сетил за мен!
  Да са живи и здрави и малчуганите  навършващи  годинка-много да радват мам и тате и да растат обградени от обич!
  Моята малка мишчица днес е  решила да  побърка всички ни-само реве и се тръшка без да има повид за  това.....ама  здраве  да е !
   Ние 2  дена нямахме  нет-заради бурята и за  това  дори не съм ви чела,ама  ето  на  днес   ми  направиха подарък  Wink
  Ох ставам че  Ади  реве  здраво.Благодаря ви  още веднъж  Hug мнг ме зарадвахте.

# 244
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ и от нас! Много целувки и поздрави от Бургас!
Като гледах как Борко си хапва сиренцето, се замислих,че още нашият Николчи не е посегнал сам към храната от купичката си , само обича да си папка бисквитките
Deva-Co, аз ползвам тази паста за зъбки със силиконовия накрайник, много е удобна и както казах на малкия му харесва, за сега съм доволна , а той още повече  newsm74!
Хубава вечер, момичета!

# 245
a_witch,ти за залези,за разстройства за други такива съществени неща пишеш...а за концерта нищо не каза....а аз затова специално влизам.....,че нали пусто си останах да си въздишам в Пловдив/уж голям град ,ама концертите все  другаде ги правят/......а  за стомашните ви терзания-ако вземете да се запечете сега от превантивни мерки-пиши....там съм спец......
Добре дошла на Ани от Бургас/дано не съм я поздравила вече и да се повтарям,ама нямам време да чета назад/....дано се чустват комфортно в милата ни компанийка....
Дева,аз почнах да мия зъбите направо с нормална четка/е детска е поне/ и определено ни харесва.......докато я огризем и броим миенето за ефективно/но пък ние сме напред със озъбването,та прецених,че не ми се дават пари...а после и да рискувам да ми нагризат пръста-че Иво и доста сериозно хапе/
Албенче,гледам и ти по нощите четеш...ама ще видя дали  и пишеш.....
Тая седмица ви чакаме вече на явка в градината/дано да не вали/...Зори и за вас се отнася...Пепито си знае-предполагам Wink....
Корни-свършвай го проекта,че нещо много си припряна напоследък с писанията и ти......
Коте,страхотна ти е щерката.....ама не те мисля....още отсега щом се почна ......А,за комшиите,радвай се ,че скърцат пружини....а не като при нас/уж сме на последния етаж/....дето дядото отсреща си цепи подпалки в 6 сутринта.../май почти целогодишно го прави/......,а отдолу пък обичат да си оправят семейните проблеми м/у 6 и 8...пак сутрин....ама пък и ние не сме китки зоа мирисане....та затова не го правя на проблем/че ние пък  не можем да си озаптим децата ,а и от гости и купони все сме до никое време шумопроизводители/
Таби,за качеството незнам-ама децата са страхотни.......и сандалките са ви много хубави,на Chippo ли са?/тук да си призная,че оня ден обяснявах колко са практични тези с лепките отгоре......ама вече не мисля така....след като Иво се научи да ги разкопчава и да се връщам на всеки няколко метра да си ги прибирам....та затова се сдобихме с нови...да видим тяхното събуване за колко време ще усвои newsm78/.....
Сонка,чакаме да видим роклята и да я харесаме Laughing.....
Сигурно има и още много  неща дето не съм отразила в обзора си.....ама нещо ми се затварят очите...а утре програмата пак е тежка/два рожденни дни....а и гостенката още е тук/......та май не е лошо и да поспя/че незнам дали комшиите решиха проблемите тая сутрин...да не е останало още нещо за доизясняване за утре/
Лека и спокойна ви желая.....

Знаех,си че има причина да стоя до толкова късно...ама пак заваля и тъкмо си прибрах овреме прането....Дано утре да е слънчево.....

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 00:49 от Анонимен

# 246
Честит Рожден Ден на ДАни   bouquet
Честита 1-ва годинка на Стефчо и ВИки newsm51 newsm51
Оставям Ви , че имам гости, които утре заминават за ИРак и тука всеки с по бира в ръка е потънал в спомени.....

# 247
Любе, Hug Heart Eyes е ,така ми харесваш ,а не с постинги от 2 изречения Wink
И при вас било весело с комшиите значи, и Таталинка писа че е интереснио и при тях ,ами значи да се примиря,пък когато може ще се включвам в купона на студентите,какво пък може да намажа нещо Joy Joy
А за Тея, баща и каза че ще си купи пушка и щял да гони с нея ухажорите,то много ще го пита някой за нещо hahaha

# 248
Здравейте момичета ! Влизам набързо да ви кажа,че ние с Диди сме в болница от петък ама една готска сестра ни пусна днес малко в нас да се поизкъпим.Най-после след дълго нахалстване от наша страна ни откриха бронхит  Sad Така че незнам кога ще излезем и затова
честит първи рожден ден на Стефи и Вики!Много да радват мама и тати!
Предполагам ще пропуснем и други затова ЧЕСТИТАО И НА БЪДЕЩИТЕ РОЖДЕННИЦИ!,А и на Дани също.
  bouquet ще ви покажа роклята дано я одобрите исках и на мен да я видите ама няма как сега
http://images17.snimka.bg/002889759.jpg
ЧАО ЗАСЕГА

# 249
  • София
Денят е мега мързелив и дъждовен...

Сонка, неприятна новина Sad Дано скоро излезете от болница и Диди да е здрав и весел!  Praynig Имаш една голяма прегръдка от мен  Hug А роклята предполагам е още по-хубава като е на теб Wink

Коте, страшна кипра е Тея. Баща й не знам дали ще я опази с пушка Wink

Таби, независимо от качеството на снимката, бонбонките Иванна и Дари са чудни  Peace

# 250
Айде още малко набързо  Laughing
Честито на всички новоозъбили се малчугани
Таталинка Hug много ми стана неприятно като разбрах,че трябва да влезем ама ще го изтърпим някак.Нали РД ни чака дано да не сме там за празника  SadДупчат му краченцата с инжекций плаче мноооого и чак ми се къса сърцето и аз си поплаквам с него.На всичко отгоре вчера на визитация ни забелязаха,че имаме предозиране на керотин от сокчета  ooooh! целия е оранжев и за това се обвинявам щото го знам това,че може да стане ама не съм забелязала  dohСега сме само на чай и вода без моркови,тикви,чушки,домат,картоф.Вече се сресира като види сестрите макар и да са любезни с нас/имаме позната там/и само се гушка в мен,инъче пък е жизнен и си играе.
Табби то качеството може да е лошо но изпъкват двете красавици.Иванна е много пораснала  Heart EyesСандалките много ми харесаха  Peace
Коте голяма мадама е Тея  Heart Eyesсъщо като мама
Млечко Hug за Алекс те тепърва почват май белите.При нас не минава ден без удар или разбита уста  Sad
пращаме на всички целувки!Лек и весел  ден

# 251
Здравейте от мен   bouquet

Много ви благодаря за милите думи за Иванна и Дария  Hug Hug Hug
Днес бяхме на детско парти и ето малко снимки

ЗА ОЩЕ СНИМКИ

# 252
Сонка,стискам палци бързо да се оправите....и бързо да ви пуснат окончателно с Дидко.... PraynigА,за роклята-така не се вижда добре...искаме те вътре ...та да кажем тогава тежката си дума Wink
Иванна добре май се е забавлявала на партито....ние също бяхме днес/на два рожденни дни/,ама снимки чакаме после,че излязохме на пожар и фотоапарата си остана вкъщи.....Ама се надявам Пепито да качи/поне от рожденния ден на Стефчо/............иначе покрай днешния ден вече твърдо се ориентирах и ангажирах детски център.....че колкото и да е страшно и там....не може да се сравнява с домашните ужасии......
Коте,незнам пушката дали ще свърши работа...пък и като гледам те момите сега са по-активната страна,та май ние с мъжките ще трябва да си ги пазим Laughing.а,за студентите....лошо няма Wink........,все пак по-добре да е нещо  младо и свежо и на обич да е...отколкото на подпалки и кюмбета..........

# 253
Люба, за концерта се надявам да ти разкажа лично на 4ти Mr. Green.
Бързо оздравяване на болните и никой вече да не се разболява, че лоша работа Praynig.
Много са хубави всички дечица и майки на снимките; само не разбрах как успявате да направите прически на мадамите newsm78 newsm78. Само репей не съм пробвала да закача в косата на Деница, ама съм убедена, че ще го махне и него.
Таби, много кротка изглежда Ивана, последния път като сложих моето шувъргало на една полянка да я снимам, след фотосесията и и извадих цяла маргаритка от устата.

# 254
ето ме и мен по нощите Laughing
успокоявах малката,че се беше събудила и си викам,а отдавна не съм се разписвала я да го направя сега.
Честит първи рожден ден на Стефан и Вики!!!!Много да слушкат!
Ау Иванна какви опашки има вече,а аз като я подстригах преди 2 месеца сега само се надявам да мога до рождения ден една фиба поне да сложа Grinning
преди няколко дни правихме прощапулник и Ани си хареса химикалка и 10 лв. ,другите неща не ги забеляза даже взе си тези и седна да ги разгледа LaughingРекорда по ходене и е десетина крачки самичка.Вече ходи стабилно,като я държа за една ръчичка.Навън като я пускам да се разтъпче и слагам каишки.Хубавото е че като я хвана за ръчичка за да вървим не се навеждам,та кръста ми е спасен Simple Smile
А Уич разсмя ме с писанията си за прически...Аз като и слагам нещо на главата тя естесвено иска да види какво е и да го маха ама като я разсея с нещо друго и мирясва.Та шапките се задържат по час някъде Laughing Айде преборвайте го вече това разтройство PraynigАни заради него и повръщането не можа да наддаде последния месец и сега е 9 кг. и 73 см.,а аз очаквах да е 10 вече Sad.Сега пак е заформила бузки Heart Eyes
Хайде да лягам вече,че то съмна,ама ще се наспя,тя мойта бузанка обича да спи до 10.00 baby_neutral
Уф тук още вали......добре че сме на трети етаж.Чаоооооооооо  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт