ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 932
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Канада
Здравейте и от мен!
Добро утро на вас!Да ви събудя с по едно кафенце  food010
Реших да драсна някой ред,защото така или иначе ще бъде дълга нощ за мен.......(тук ноща тепърва започва)
Хич не ми се иска да се оплаквам,но трябва да споделя с някой,че главата вече ще ми се пръсне.... ooooh!Ванко тази сутрин се събуди отново с Т.След цялата одисея в БГ и два различни АБ само за две седмици,реших,че сме се закрепили,но........НЕ.Само преди 10 дни приключихме с Аугументин-а и  не ми се мисли,ако пак сме за АБ.Днес цял ден имаме Т.-варира между 37,2 и 38,5.Давах му панадол,след обяда и свещичка му сложих,но....Т не пада.Ходихме до спешното,но имаше към 50-60 човека и ....се върнахме обратно в къщи!Преди малко Ванко заспа,а мен очите не ми се затварят,толкова се притеснявам да не вземе да качва отново Т.Иначе си хапва,весел е,играе,но тази пуста Т. Sad Cry ooooh!Като си бяхме в Бг докторите ми казаха,че такава Т.не може да се вдигне от зъби.Вие как мислите момичета?Ох,сигурно пиша много объркано,но....и аз самата съм объркана!И като знам,че тук трябва да поддържа два-три дена доста висока Т,за да предприемат някакви действия и направо косата ми настръхва!Чудя се,дали пък не е настинал през нощите,защото колкото пъти се събудя,той все отвит,но пък какво да го правя,като чувалчетата не ги търпи!? Thinking
Другото което искам да попитам,знам че много от вас разбират от хомеопатия-да ми дадете някакъв съвет за нещо имуностимулиращо!Днес открих един магазин съвсем случайно,а е толкова близо до нас.Вътре е пълно с хомеопатични чудеса,ама пусто нищо не разбирам.Поне да не тъпкам малкия,сладък звяр с химии....
sonka,стискам палци младежа да се оправи възможно най бързо и да е едно здраво,румено момченце за рождения си ден!
Нека да честитя и рождените дни на Стефчо и Вики(извинявам се за закъснението)Да растът здрави,послушни и весели деца!Късметът да е все с тях!А мама Mrancho (Рени) и мама Emoli (Мирослава) да бъдат много обичани майки и съпруги!
Хайде това е за мсега от мен!Отивам да се мотам някъде из форумаи стискайте палци малкия КАлпазанко да е добре тази нощ!Благодаря!
Целувам ви всички!!!

# 256
Честит рожден ден на патерици на Вики и Стефи. Да са живи и здрави и много щастливо детство им пожелавам!
Момичета, бързам да ви се похваля, че в събота Моника проходи. Оттогава не се спира, като фурия е.  Laughing
Това е засега от мен, че съм на работа и нямам много време. Прегръдки на всички. Hug

# 257
Честит празник на всички имащи повод да почерпят днес!!!/Аз поне за няколко Ели-та се сещам....може и още да има Thinking...../

Дани,не че много разбирам/определено съм любител,но вече 10тина години се лекуваме с хомеопатия вкъщи и съм попрочела доста,а и имам тук повечето излезли на български справочници/,та  ако искаш ми пиши на лични-ще се опитам да ти помогна.......а ти ако мажеш провери с каква хомеопатия се лекуват там-има класическа и модерна/френска/ школа....защото за Канада не съм наясно....А,за температурата и аз не я свалям/стига да няма други обезпокоителни симптоми/,защото това е борбата на организма с причинителя на заболяването...Дано,Ванко се оправи и да се наспиш Praynig
Зори,честито ти пешеходка......много делово е подходила малката сладурка с избора Laughing....
 a witch,до 4-ти има много време ooooh!...а и дано се намерим в мелето/но сме там на 100%/та ако искаш почвай с разказите....че няма да издържа......А,за това,че Деница не държи нищо на главата си е направо нормално.....ние и на краката не държим/вечно смебоси и размъкнати от опитите да се спасим отдрехи и чорапи...за обувките също да не разправям....трябва май с катинар да ги закопчавам ,че бързо им разбива защитите Mr. Green/

# 258
  • Бургас
Честит рожден ден на патерици на Вики и Стефи. Да са живи и здрави и много щастливо детство им пожелавам!
Момичета, бързам да ви се похваля, че в събота Моника проходи. Оттогава не се спира, като фурия е.  Laughing
Това е засега от мен, че съм на работа и нямам много време. Прегръдки на всички. Hug
Браво на Мони!!! А пък да ви се похваля и аз - АЛЕКС ПРОПЪЛЗЯ! Joy

# 259
  • Пловдив
Честит празник на всички именници  bouquet
Влизам набързо да почерпим с торта и обещавам повече снимки утре , че пак ме е налегнала работата  Thinking. Изказвам благодарности на гостите ни , че въпреки пролвния дъжд успяха да дойдат  Heart Eyes .  Получи се интересно парти   Party и утре ще ви покажа снимки . Всички много са пораснали и правят опити за ходене Joy  ееее Дон Тони(на Духи пухи) разбира се ни слага в джоба си  и е станал толкова самостоятелен в ходенето, че трудно се удържа, Калиинка(на Змейковица) се държа като истинска дама и беше много послушна, а Люба само много се оплаква  Laughing  като има къде да щуреят момчетата  са направо върха  Twisted Evil, Сами не излезе от лабиринта  Wink май доста енергия изхаби там , но пък Ивчо какъв рев дръпна за майка си не е истина  newsm78 .Любчо на Пепи пък направи първите с стъпки на празника. Абе беше доста весело. Аз разбира се каквато съм завеяна останах без батерия на апарата по средата на празненството #Crazy  , но благодарение на Духи пухи фамили имаме снмки с тортата   Peace. Едно голямо благодаря   bouquet. Ето и снимката 

Лек и усмихнат ден момичета и благодаря , че не сте ме забравили  bouquet

# 260
Привет и от мен!
Честит Имен ден на всички момичета,с красивото име Елена  bouquet Бъдете живи и здрави и много щастливи с вашите семейства  bouquet
Мранчо, много е пораснал Стефи, и каква хубава торта има Grinning,айде давай да видим и другите снимки Wink
Дани Praynig дано Ванко се оправи по-бързо,аз нищо не разбирам от хомеопатия затова немога да ти помогна ,но те прегръщам силно,всичко ще се оправи Peace Hug
Сонка, Praynig Praynig Praynig,бързо да оздравява Дидко и да се приберете много скоро в къщи.Немога да проумея как чак сега му откриват бронхит при положемие,че ти отдавна се оплакваще че кашля,егати смотаните доктори #2gunfire
Млечко, честито ти пълзящо човече Hug
Зори, Ноел, честити ви ходещи крачета Heart Eyes
Сега да кажа за нашата консултация-9200кг и 73 см,само че тези кг са под въпрос,защото Тея така рева през цялото време ,че кантара ходеше нагоре-надолу,вашите деца реват ли на консултация newsm78,ние от 2-3м направо се дерем от рев Shocked Педката ми каза да не давам още киви и портокал,но тя не знае че Тея си хапва вече киви,а скоро ще и дам и сок от портокал Joy,дано няма проблем.
Сега ви напускам и отивам да слагам на баткото капки в носа ,че е хремав Sick

# 261
Здравеите маичета.
Ние в София Още сме живи,Макар че дъжда се опитва сячески да ни одави.
Макар и с закъснение-----Честит рожден ден Дани да си жива здрава и постоънно да си обичана.Ч
.естит рожден ден на стефчо и Вики да растът живи здрави и будни деца за радост на

родителите си
.
Аниблагодаря ти за бързия консулт за пастата. От снощи я имаме и адски и се радваме.
ТаталинчеРисувам много неща.Блузи, рокли, сукмани, суичъри и т.н.т.Едните ги рисуам с елегантни неща като цветя йероглифи разни.А другите с животни като карикатури---Крава с голямо виме,прасета разни, магарета, жирафи с обувки,влюбени хипопотами и множество други неща.Много интересни.И ми прави страшно удоволствие,а в същото време и добре заплатено.Ще ви покажа ще снимам и пратя.
За сега чао от нас. newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 262
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес! Да са здрави, енергични и пълни с любов!   bouquet

Честито прохождане на Анни и Моника!
Да ходят все така смело и да опознават света без страх!

Ноел, пусни, когато можеш снимки на сладкишката, че не сме я виждали скоро!
Млечко, браво и на Алекс! Simple Smile

Мрънчо, голям сладур е малкият ти мъж, а с ризата е супер! Много е пораснал! От думите ти се долавя част от веселбата на партито, предполагам, че е било много хубаво. Чакам с нетърпение да пуснеш още снимки. И едно въпросче - кефи ли се Стефи на камиона, с който е на аватара ти. Питам, че и аз съм харесала нещо подобно за Ени, но не знам дали е подходяща играчка.

Дани, според мен може от зъби да има такава температура - примери колкото искаш. За хомеопатичните средства не мога да дам компетентно мнение, но от това, което съм чела знам, че лекарствата се изписват строго индивидуално и са съобразени не само с конкретно оплакване, а с комплексното състояние на организма и духа на пациента. Та не е толкова проста работа и нета в случая е само за информация, а не за лечение. Обърни се към специалист, ако имаш възможност. Стискам палци скоро всичко с Ванко да е ок  Praynig

Коте, и Ени до преди два месеца беше кротка на консултациите, но сега и тя голям протест удря точно на кантара. Вече са големи и си имат претенции мацките ни Wink Дано скоро да мине хремата на баткото!

Дева-ко, ще ми е много интересно да видя твои работи. Сигурно работата ти доставя голямо удоволствие  Simple Smile

* * * Спокойна вечер! * * *

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 19:46 от Tatalina

# 263
Таталинке Hug Heart Eyes

# 264
Добра вечер,момичета!Страхотна компания сте!
Страхотно парти Мрънчо, и малкият така е ококорил очички над голямата свещичка на тортата, сладур! Нека да е здрав и много да ви радва!
Само ако знаете и ние как плачкаме на всяка консултация, още щом влезем и се започва едно викане и мачкане от сестрата и лекарката ни, УЖАС-уж му се радват!Малкият така се стъписва и естествено рев голям! И на кантара едвам го удържам ,хем ми е смешно ,хем го съжалявам милото!
Аз да си призная давам портокал , правих му сокче преди няколко седмици, май избързах, но пък на Ники много му хареса, нямахме проблеми, киви още не съм! Вчера за първи път опита черешки, беше много шашнат какви са тез червени нещица в голямата чиния, даже сложих и на ушенцата две черешки, и баща му веднага, не го прави на момиче  newsm62! Даже съм направила и снимки, ще ги пратя да се посмеете малко.Черешките ги дадох на ситни пърченца, харесаха му!
Радвам се ,че съм помогнала с малко инфо за пастата на Дева -ко!  thumbsup
Айде оставям ви ,до скоро!

# 265
Отдавна не сме се показвали с Ани.Тук сме на детско парти в пицария "Верди"

[

Благодаря за поздравленията за нашите ходещи крачета,днес вече и завоите взима права Laughingе също и пълзи,когато бърза да ме догони Laughing
Честити крачета на Моника!
Млечко честито пропълзяване...сега следва интересното при вас Grinning
Дани ип   Hug стискам палци да минава бързо
Мойта мадама не плаче при докторката само мрънка когато я слуша със слушалката,иначе се усмихва и си показва номерата,като боц,пляскане и колко голяма ще стане......

лека нощ  bouquet

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 00:33 от Zorri

# 266
тъкмо да лягам и попаднах на това смешно стихче споделям го с вас.... Joy
--------------------------------------------------------------------------------

Мечтания
Вечи ич ни ми са копа!
Искам ф офис да работа!
Хем ши одя нагласена,
ду ушити начервена.

На бюроту кат са тура
с вапцан’ти си маникюри,
на кумпютъра ши щракам
и краката ши си клата.

И на шефа ши са слагам,
в рабута дан ма натяга.
Ич ни ща да съм работна,
туй присъда й дуживотна.

Той ни ша ма затурмози,
сал в колата ши ма вози,
фирмата да придставлявам,
хем и да я разкрасявам.

В службата кат са издигна,
море кък носа шси вирна –
ши са фукам, шса надувам,
на граждАнка шса приструвам.

Сал ни знам с каква заплата
шефа ши ма удурдиса,
да ни бъди да ма смята,
чи съм проста кат мутика.

Тоз кумпютър, тез изици
язе къкту съм умница
мисла бързу ши ги сфана,
раснах в убщиство утбрану.

Ни ми мяза тъз мутика.
Гачи най ши мий прилика,
ку ду офис са дукопам!
Нъл сми вечи уш в Европа!?

Чи кандисах най-подире.
Рабута ф града ши дира.
КОнкурси и интервюта –
някак тряа са набутам.

Аку чуйти нейде нещу,
мола ви са най-гурещу
да са сетити за мене,
чи за копан иди времи.

Joy Joy Joy Joy

# 267
Добро утро и от мене wavey

Успях да прочета само страхотното стихотворение на Зори.

Мечтания
Вечи ич ни ми са копа!
Искам ф офис да работа!
.................
  hahaha Joy hahaha

Отивам да прочета страничка назад и ще се включа пак.
Момичета още малко и е време за нова темичка.
Мислили ли сте заглавие че идва нашия месец. Аз никак не съм от тези които могат да римуват думичките.

# 268
  • София

smile3532 smile3532 smile3532

Нямаше как да го подмина... събудих детето от писъци... newsm62 newsm62 newsm62

Ха сега здравейте и от мен.
Аз пак съм в клуба на жестоко недоспалите ...
Иначе нищо ново покрай нас. По - късно пак ще пиша, че Зори ме разсмя жестоко и аз от своя страна, взех, че събудих Зомбайо и се започва с великото висене в косата на мама!!!

# 269
Здравейте мили майчета Simple Smile

Аз, от еуфория след партито и всички останали неща забравих да ви се похваля, че Иванна от няколко дни проходи сама и направо не се свърта на едно място, та скоро ще "търкулнем питката" и ние. Simple Smile Даже се чувства толкова сигурна, че даже си танцува, размахва ръце върти глава и си взима играчки от пода без да пада и сама се изправя Simple SmileSimple SmileSimple Smile И още една придобивка към умениата й  Hug показва с пръстче на колко годинки ще стане  Party Party Party
Зори, много готини снимки, страхотни сте  Peace
Честито на проходилите дечковци и нека да няма сериозни наранявани и падания  Praynig Praynig Praynig
Люба, сандалките са на Chippo Wink, а колкото до лепенките, Иванна седи в количката по чорапи или с боси крачета и като я свалям да ходи й обувам сандалите, а иначе и тя откри, че може да се забавлява с лепенките и много иска да си играе с тях ама аз не давам.
Пеперудке, пак се загуби някъде... Дано всичко да е наред с вас   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт