Добро утро на вас!Да ви събудя с по едно кафенце

Реших да драсна някой ред,защото така или иначе ще бъде дълга нощ за мен.......(тук ноща тепърва започва)
Хич не ми се иска да се оплаквам,но трябва да споделя с някой,че главата вече ще ми се пръсне....
Ванко тази сутрин се събуди отново с Т.След цялата одисея в БГ и два различни АБ само за две седмици,реших,че сме се закрепили,но........НЕ.Само преди 10 дни приключихме с Аугументин-а и не ми се мисли,ако пак сме за АБ.Днес цял ден имаме Т.-варира между 37,2 и 38,5.Давах му панадол,след обяда и свещичка му сложих,но....Т не пада.Ходихме до спешното,но имаше към 50-60 човека и ....се върнахме обратно в къщи!Преди малко Ванко заспа,а мен очите не ми се затварят,толкова се притеснявам да не вземе да качва отново Т.Иначе си хапва,весел е,играе,но тази пуста Т.
Като си бяхме в Бг докторите ми казаха,че такава Т.не може да се вдигне от зъби.Вие как мислите момичета?Ох,сигурно пиша много объркано,но....и аз самата съм объркана!И като знам,че тук трябва да поддържа два-три дена доста висока Т,за да предприемат някакви действия и направо косата ми настръхва!Чудя се,дали пък не е настинал през нощите,защото колкото пъти се събудя,той все отвит,но пък какво да го правя,като чувалчетата не ги търпи!? 
Другото което искам да попитам,знам че много от вас разбират от хомеопатия-да ми дадете някакъв съвет за нещо имуностимулиращо!Днес открих един магазин съвсем случайно,а е толкова близо до нас.Вътре е пълно с хомеопатични чудеса,ама пусто нищо не разбирам.Поне да не тъпкам малкия,сладък звяр с химии....
sonka,стискам палци младежа да се оправи възможно най бързо и да е едно здраво,румено момченце за рождения си ден!
Нека да честитя и рождените дни на Стефчо и Вики(извинявам се за закъснението)Да растът здрави,послушни и весели деца!Късметът да е все с тях!А мама Mrancho (Рени) и мама Emoli (Мирослава) да бъдат много обичани майки и съпруги!
Хайде това е за мсега от мен!Отивам да се мотам някъде из форумаи стискайте палци малкия КАлпазанко да е добре тази нощ!Благодаря!
Целувам ви всички!!!

. Получи се интересно парти
и утре ще ви покажа снимки . Всички много са пораснали и правят опити за ходене
май доста енергия изхаби там , но пък Ивчо какъв рев дръпна за майка си не е истина
.Любчо на Пепи пък направи първите с стъпки на празника. Абе беше доста весело. Аз разбира се каквато съм завеяна останах без батерия на апарата по средата на празненството
, но благодарение на Духи пухи фамили имаме снмки с тортата
. Едно голямо благодаря 
,айде давай да видим и другите снимки 

! Даже съм направила и снимки, ще ги пратя да се посмеете малко.Черешките ги дадох на ситни пърченца, харесаха му!