ЮНЧЕТАТА мама с щастие даряват, пълзят, вървят, бели за двама правят

• 14 931
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Здравейте момичета   bouquet
Ей това време ме побърква  #Crazy. То не бе дъжд не бе чудо newsm78 кмета трябва да раздава плавници и шнорхели за да се придвижваме из Пловдв  #Cussing out. Иначе поне като е дъждовно имам по малко работа и  повече време за нета  Peace. Първо да поздравя всички проходили малчовци  Heart Eyes много да ги слушкат крачетата.
Zorri  много е сладка малката принцеса  Blush и виждам ,че добре сте изкарали на партито. Не ми е идвало на ум да празнуваме във Верди  bowuu.
Tatalina    Heart Eyes това е любимата играчка на Стефан. Чак ревнува ако друг му я пипа. Много съм доволна от колата  Laughing
Снощи ми остана малко време и качих снимки от рожденния ден . Ще разпознаете доста майски и юнски бебоци   Hug ето ви линкче но не съм ги надписвала , че нали съм зле с времето  Laughing
http://mrancho.multiply.com/photos/photo/8/1
ето ви и едно бързо клипче 
http://mrancho.multiply.com/video/item/11
Хайде лек и усмхнат ден и дано спре този дъжд. Надявам се след обяд пак да мога да пиша   bouquet

# 271
  • София
Здравейте мамчета!

Не съм писала много отдавана!

Честит Рожден Ден на Вики и Стефчо! /с малко закъснение  bouquet/
Честито прохождане на Мони и Ани!
Разгледах снимките и всики дечица са толкова пораснали и са станали още по-сладки Heart Eyes

Днес водих Ники на контролен преглед за оченцето и вече всико е наред Hug Каналчето му е отпушено и вече няма да сълзи! Иначе и Ники пълзи и се опитва да ходи. На последната консултация се оказа,че е отслабнал с 200гр и сега е 8200кг,но той не се спира на едно място JoyИзбива му 6 зъбче и гризе каквото му падне. Аз на 4 юни се връщам на работа и ми е много мъчно Cry

Целувки от нас!

# 272
  • на брега на Дунав
Най-накрая да се вредея и аз да попиша,че нещо нямах натроение тия дни. Много напрегнато с тая работа и Сами ми спретна една безсънна нощ онзи ден ... абе напрежението ескалира в повечко и ....
Първо да честитя със закъснение първата годинка на Стефи и Вики. Много послушни, любознателни и умни дечица да станат за много радост на всички близки.
Мрънчо партито е било страхотно, а рожденника още повече. Да ти е живо и здраво детенцето  Hug
Тези страхотни малки принцеди и принцове на снимките  не се нуждаят от коментар просто. Нашите дечица винаги са били THE BEST  smile3521 newsm10 newsm10 и по-убави от тях нема.
Ноел, Зори честито прохождане на малките ви цветенца. И честит целодневен спринт за вас  Mr. Green, като гледам и двенките изглеждате страхотно, макар, че Ноел май скоро не съм те виждала на снимка, но предполагам че си фиданка както Зори, тъй че положителната опция "контрол на теглото" покрай спринтирането отпада май.
Зорита а тоя шедьовър от де го изкопа бе душа  Joy. Благодаря за развеселяването добре ми подейства и ми напомни за един друг много нашумял хит "6 кокошки съм заклала"  Joy hahaha  Joy Joy Joy Joy Joy
Млечко, ха сега честито ви пълзене. Не се коси душата и ние скоро пропълзяхме и като го гледам малкия разбойник хич не се гласи да върви скоро, ама дано му светне друга идея че все пак няма да прохожда кът се класира първолак я.  Blush
Дани_ип, много неприятно с таз температура. Искам да ти кажа хич да не се притесняваш да се оплакваш, нали сме тук да се подкрепяме  Hug. Кой от каквото има нужда това ще предложим. Дано скоро се оправите. Незнам до колко градуса е нормално да се вдига температура при никнене на зъбки, но все пак предполагам минава 38  newsm78, Сами примерно нормалната му е била и 37.2 даже мислеха, че може би се разболява ама се оказа,че това е нормална температура за него, така че от зъбки ако вдига едва ли ще е по-малко от 38.0 Все пак щом всичко друго му е наред да не би да са зъбки  newsm78
Сонката бързо оздравяване на мъничето миличка. Надявам се вече да сте по-добре. Чакам те да се разпишеш.  Hug
Янан добра новина за оченцето на Ники. дано вече нямате проблеми  Hug
Любе, е това са твойте постинги вече душата  Hug. Не мога да те издебна напоследък явно много миткате по улиците а  Grinning.
Пепи исках да питам каква големина да са снимките за гифчетата на първа страничка и снимчиците от всеки месец ли да са?
Иначе ние сме добре. Сами е вече над 11 кг и  78-79 см. Както всички на тоя етап и при нас почна фазата на ината, но това си е в реда на нещата няма как. Ще се строяваме до колкото може, че иначе зле ми се пише после. Еми много ми помага и не мога да се оплача въобще. Абе съкровища са ми и двете дечица. Това е от мен за сега. Весел и спокоен ден ви пожелавам.

# 273
Здравеите мацки и от мен.
Честито на всички проходили и пропълзяли, да са живи здрави ине падат мношко.
Ние днес ходихме на консултация,и понеже видях че питате не плачеме изобщо, а напротив като започне една игра с докторката и сестрата-нямам думи.Едвам го мерят.Иначе сме 9100кг. и 76см.Направо не знам как ги е наддал тези 200гр.
иЗорот каде бе душа го изрови това нещо.Направо сама съм се смяла.А за снимките е супер сте.
Мранчои вие сте страхотни само какъв купон сте заформили.А тортичката страхотна е. newsm38
А сега да си кажа и моита болешка.Днес бяхме в Пирогов да ни забелат патката.МЪКА.Бързо стана тя тая работа ама дете рева та се скъса.Добре че бях взела и майка ми с мен та да го държи и тя.Иначе сама незнам как щях да се справя. newsm45Сега спинка,но незнам като се събуди дали няма да е кисел. newsm12 А в понеделник трябва да ходим пак. newsm17 Weary smile3518
Албени каде сте бе сватя липсвате на чата.Дано при вас всичко е наред. newsm03 newsm03 newsm03
Незнам исках да се обърна към много майчета ама като започна да пиша и забравям какво и що беше.Извинете ме.Ама не ми е лесно на 30г.
Хаиде за сега чао че четката ме зове.  redecoration smile3520 smile3528

# 274
Привет и от дъждовен Пловдив....ако още един ден изкараме вкъщи сигурно вече съвсем ще луднем......ама ме учудва факта,че тук активността е все така слаба.....явно и без разходки повечето мами нямат време за писане/или желание/
Корни,наистина не се засичаме ....ама тия дни съм на ограничен достъп до нет-а...и ще съм така поне докато имам още гостенка...че съм и предоставила компа....но аз също дебна....и се радвам като се разпишеш....
Питаш за Пепита,ама като гледах оня ден на партито Любето как се пускаше да ходи....незнам дали и тя има много достъп до РС-то Wink......
Зори,гледам вече сте в добра форма с Ани-то....надявам се да си видим вече....
Янан,радвам се,че приключихте с проблемите...а кой ще гледа Ники като тръгнеш на работа?
Дева,би ли ми писала на ЛС с какви бои рисуваш...че и аз/любителски се занимавам с такива неща/ и искам да си сверя часовника.....както и да пуснеш снимки,че ме заинтригува...А,за забелването-хирург ли го проави ?Че ние сме за хирург,но аз ще държа да е под упойка и да няма такива ексцесии...по-тая причина/ а и поради прочетеното в тоя форум/ засега не сме забелвали....
Коте,това с пищенето при нас си е традиция/и при двете педки...и двамата/,което е трудно обяснимо,при положение,че не са им правили никакви по-сериозни манипулации.....но Сами спря да реве чак след 3-тата си година/което не значи,че няма съпротива за ходенето на консултация/...Иво също  не ги долюбва....макар,че пробвах какво ли не/дори си мислех,че е от асансьора и се качих веднъж пеша-но пак стана същото /......За въвеждането на портокал и киви...аз от доста време ги давам/естествено след внимателно впървоначално въвеждане/..а сега така практикувам и със сезонните плодове....но моята логика,е че е добре да знам от какаво може да има проблем/за да се пазим/,както и ,че ако се приемат -спокойно може да се консумират/все пак и разнообразие трябва да се гони в храненето/.....А,за кивито-само да споделя опит-върши страхотна работа при запек.........
Дани,пиши как сте с температурата.....и понеже гледам,че още се обсъжда-Да,повешената температура е често срещано състояние при никненето на зъби,но не те са причината,а съпровождащите състояния....затова е хубаво да се следи да няма други/обезпокоителни/ симптоми,както и да не е твърде висока и продължителна/защото тя е показател,че организма се бори с нещо,но има правило-над 39градуса и над 48часа,вече да се търси компетентна помощ/...а за хомеопатията-попитах,те каква школа е на мода по Канадско,защото ако е модерната/Боаронска,каквато масово се практикува и тук/,може да се и предприеме нещо/ако не помогне поне няма да навреди,за разлика от АБ и повечето алопатични лекарства/...и особенно комбинираните им препарати-които покриват доста широка гама от състояния......
Аз пак се отнесох на дълго и на широко-ама докато не са ме подгонили да ставам ooooh!...и докато спят/по-никое време пак/ децата.....и затова ви оставям с пожелания за лека и спокойна вечер......

# 275
  • на брега на Дунав
AAaaaaa тез четки и боички и мен ме вълнуват. Абе аз де съм бляла пак, че не съм разбрала, че рисувате бе мацки, че и ти бе Любе. Я давайте да гледаме, че ми палнахте фитила и на мен. Аз едно време много рисувах, ама не съм хващала четка или молив от университета  Mr. Green. Нали се развихрих други виртуални неща да творя и натуралните ги позабравих. Моля дайте да погледна да си понапълня очичките и да помечтая за миналото време.  Hug

# 276
  • София
Добра вечер, момичета!

Този дъжд ни изгони не само от парковете, ами и от темата... чудна работа... къде се скрихте? Май с прохождането на юнчовците все по-малко време остава за писане Wink
С Ени вече подивяваме вкъщи - доста й е скучно особено следобед и става една кисела и лимонена. Дано по-скоро слънцето се усмихне, че да излизаме навън.

Таби, честито прохождане на Иванна! Да е здрава и още по-сладка  Hug

Мрънчо, като весела песничка ми подействаха снимките от рождения ден на Стефи. Страхотни са и най-вече участниците в тях. Пооткраднах си и идейки - не бях виждала такава свещичка като звездичка. Мерси за инфото за камиона! И да пишеш по-често ей Simple Smile

Янан, чудесна новина за оченцата на Ники. Много се радвам, че сте добре Simple Smile А за работата, няма ли как да поотложиш за септември например?! Ники на ясла ли ще го даваш?

Дева-ко, много мъчно ми става като пишете за тези забелвания при момченцата  Cry Милите дечица. Дано бързо забравят тези неприятни манипулации и всичко да е наред  Praynig

Спокойна нощ и дано утрешния ден е по-слънчев, а темата ни по-пълна!  Simple Smile

# 277
  • Канада
Момичета,сърдечно благодаря за подкрепата!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug HugМалкото съкровище е по добре(да чукна на дърво)Не можах да пиша,защото и денем и нощем не спахме тези дни.Сега ще се огранича само с тези редове и ще ходя да се тръшкам да лягам,че едва се държа вече!
Любе,не ги знам каква школа са тук.Ще се опитам да науча утре и ще пиша!Благодаря ти от сърце за съветите!!! smile3525
Целувам ви всички и ви желая един хубав слънчев ден!!!  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 278
  • на брега на Дунав
Да ви кажа добър ден и да отлитам на разходка, че дребните вече нямат търпение, а майка им още се мота из къщи.
Таби, ама и вие сте били проходили бе душицо, пак съм блейкала нейде, ама то напоследък често ми се случва да ме прощавате ей. Честити ви първи стъпки и на вас.   bouquet

# 279
Браво на всички проходили мъничета! Това си е много вълнуващ момент/предполагам /, и беличките май ще стават все по-големи.

Ники още не е толкова стабилен , но пък обича да си пътьони като го държа, доста тренировки ще има при нас докато раздадем питката... ще прескочим пълзенето, това пусто по корем изобщо не го обича ...

И нас ни вълнува това със забелването, като бяхме на последната консултация, поисках да види до къде сме я докарали , той таткото при нас има таз грижа , но имало още ...Ако не се справим сами трябва да ходим и ние на лекар, милите деца , голям стрес е за тях, но важното е ,че после всичко ще е наред, казват ,че отшумява болката до 2-3 дни .

Чета тук че мама Yanan ,тръгва на работа скоро. Много съм си мислила по въпроса, как ще е когато трябва да го оставя бебчо. Много е трудно сигурно, но като няма начин. Аз си го гледам абсолютно сама, няма баби около мене, само Таткото помага и незнам как ще си намеря човек на който да оставя Никола и да имам доверие, а за ясла май сме още малки. Като казах ясла, онзи ден бяхме на тържество в детската градина.Беше като омагьосан от детските песнички и изобщо от децата.Едни възгласи едно чудо....По едно време му омръзна и баща му излезе навън, след малко ме вика , да видя къде е, той седнал на килима  в детската ясла - играе и ухилен до ушите, а възпитателката и лелката си го забавляват . Едвам го прилъгах да си тръгнем ...Значи е готово момчето , ама пусто мама не го пуска!
При нас пак вали днес...Ще останем в къщи, отивам да го будя и да пием сокче ....

# 280
Привет и от мен!
За съжеление ние сме болни Sick,първо баткото се разсополиви,а от вчера и Тея.А да не ви казвам какво изпълнение имах снощи,още незнам къде се намирам,като се събуди от запушеното си носле в 23ч,познайте кога заспа-в3ч #Crazy #CrazyТо беше рев ,носене,вземане на леглото при мен,никъде не заспива,накрая бях толкова каталясала и изнервена,че даже и батито неможа да спи заради нея и в 3ч и направих малко мляко ,изяде го и заспа.А днес сутринта вече има и Т.Водих я на док и засега сме на капки в носа и вит, и калций,но ако не спадне Т за 3 дена ще се наложи АБ.Ох,моля се да се разминем и да се подобри до ден,два Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Е,оплаках ви се,но като го няма татито и няма с кой да споделя направо ми иде да се  #2gunfire #2gunfire
Нямам желание за писане,целувки на всички и да сте здравички Praynig

# 281
Здравейте   bouquet

Таталинке, много благодаря за думите, а другата седмица ще правим прощапулник и присъствието е задължително Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Корни, благодаря и на теб   bouquet
Котето, дано скоро да минава всичко при вас  Praynig Praynig Praynig

Лек и усмихнат ден от мен  Party Party Party

# 282
Здравейте !!!
При нас като,че ли има изгледи и да спре да вали/че вече четвърти ден сме арестанти вкъщи и сме на път към бавното и сигурно подлудяване/....
Честито прохождане на Иванна и на Ники/то и ние уж проходихме,ама още не го пишем официално,като протича тогава/-да са им здрави крачетата и на  много интересни места да ги заведат....
Котенце-стискам палци бързо да се оправите Praynigи да ви се размине АБ.
Аз отивам пак да воювам с мъниците/че то нащето си е такова/ и да се моля да се покаже поне малко слънчице...........И да организирам партито за РД,че то пак се очертава да е като циганска сватбичка,ама карай/дотук се очертават три купона-дано толкова да останат/

# 283
  • BG
Здравейте, първо да честитя на всички рожденици и именици(малко със закъснение Embarassed),да са живи, здрави и много щастливи.  bouquet
Честито и на всички проходили и пролазили  bouquet
Коте, дано малката се оправи Praynig И у нас е така - единия разболее, и другия и той е болен Sad
Аз пък искам да ви се оплача - миналата седмица водихме Ники на лекар и се оказа, че има шум на сърцето Cry Cry CryВеднага го заведохме на кардиолог,прегледа го докторката,но тъй като беше болен каза днес да го заведем пак.След днешния преглед ни  каза, че е лек шум,не е опасен и най - вероятно ще го израстне.На есен ще го водим на контролен преглед.Но аз съм много притеснена,само това ми е в главата Weary newsm45
По отношение на пишката - аз на Ники му я забелих,лека - полека стана, и честно казано съм доволна, че не се наложи да го водя на лекар за това.
Лек ден ви желая Simple Smile

# 284
Таби,Люба,Ливиана Hug благодаря ви за подкрепата Heart Eyes
Ливиана, Praynig се Ники да израсте шума и да нямама никакви проблеми,всъщност аз съм чувала за доста подобни случаи,така че споко.
Момичета,понеже съм куха лейка,някой може ли да ми поправи лентичката на Кристиян  в подписа ми,защото аз явно немога,а ме е яд да гледам че е на 6г Close рожденната дата е 13.12.1998г.
Благодаря предварително на този,който ще ми помогне Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт