Сайт с игрички и хубави награди - 5 серия "ПОЛУЧИЛИ НАГРАДИ" :))

• 10 670
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
И на мен ми излезе тая досадна работа. И тъй като нямам макс пак, да са живи и здрави, ша си цъкам на другите игрички Crossing Arms

# 136
Някой може ли да ми преведе това много моля:
Tu viens d’activer une Quête d’Enfer ! Diabolo a décidé de te confier une mission de la plus haute importance : Aide-le à construire son antre… Tu pourras ainsi percer le mystère de ce chantier des plus diaboliques… Découvre vite ce que notre mascotte te réserve…

Bonne Chance !

# 137
Сега си изпълних куеста, самичка Wink като франкофон! Стигнах до 60-те минути, да видим после какво ще правя!

# 138
Някой може ли да ми преведе това много моля:
Tu viens d’activer une Quête d’Enfer ! Diabolo a décidé de te confier une mission de la plus haute importance : Aide-le à construire son antre… Tu pourras ainsi percer le mystère de ce chantier des plus diaboliques… Découvre vite ce que notre mascotte te réserve…

Bonne Chance !
Преведох го поне 3 пъти Joy Има го на 5 или 6 страница, погледни  Hug

# 139
Здравейте   bouquet
 Ceco11 и Shoshi11 , някой да използва тези имена?
Какво става след като минат тези 1440 минути ?
Вчера на ВИП РАНГ ми даде 0,50 бубз  #Crazy

# 140
  • Русе
как да мина това тъпото нещо от куеста, дето се събират моркови  #Cussing out

# 141
С треноровки Shocked Аз първия път я играх 3-4 пъти, докато ги събера. Ужасно е.

# 142
Еовин Благодаря за отговора
обаче аз пак не разбрах четох,четох и не ми стана ясно стигам до 2/5 след това щракам на комиксите и нищо.

# 143
ТВа с комиксите и него го бях превеждала някъде newsm78
Значи отиваш на комикса с едно ледче и един пингвин - по средата на втория ред май беше. Цъкаш на него и още на първата картинка горе в ...ляво newsm78 има едно горящо чукче. Кликваш горящото чукче Grinning

# 144
ТВа с комиксите и него го бях превеждала някъде newsm78
Значи отиваш на комикса с едно ледче и един пингвин - по средата на втория ред май беше. Цъкаш на него и още на първата картинка горе в ...ляво newsm78 има едно горящо чукче. Кликваш горящото чукче Grinning
Супер си много ти благодаря намерих го  Peace Peace Peace

# 145
   Ех ,не съм    
 от редовните посетители ,но днес влизам и ми дава рибата.Тук от форума разучих за какво става въпрос,стигнах до 4 ниво ,само че ето какво ми дава    SWF inexistant !!! Гадното   е че  всичко блокира ,не мога да се върна на главното меню
Какво означава ,помагайте моля

# 146
SWF не беше ли разширението за флашчета...Може би имаш проблем с флаша. Inexistant означава несъществуващ.

# 147
  • Русе
И на мен ми пише SWF inexistant !!! Само на едната регистрация обаче  newsm78 newsm78

# 148
   Не съм специалист и може да  ми се смеете но ето какво направих.Първо се вбесих,после щраках произволно ,маркирах съобщението и със яд натисках  Backspace   и  изненада сега компа се побърка тръгна да "святка" така няколко секунди иииии хоп възвърна се нормалното му състояние.Сега всичко е ОК .Само бубсовете от 10.50 станаха 10.29     

# 149
  • Русе
С треноровки Shocked Аз първия път я играх 3-4 пъти, докато ги събера. Ужасно е.

Тъпото е, че като излязат 20-те моркова и спира играта. Казва, че не съм ги събрала, докато в същото време е имало примерно 7-8, които са щели да паднат, където трябва, но спира преди да са паднали  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт