Сайт с игрички и хубави награди - 5 серия "ПОЛУЧИЛИ НАГРАДИ" :))

• 10 655
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • Перник
Днес пък половината игри не ми зареждат и не мога да ги играя.
Егати сайта - сигурно 10 акаунта трябва да си направя.  Close

# 181
Някой може ли да ми каже, какво означава това. Пратих ми го на моята поща.

Misteuro t invite ? d?couvrir ce nouveau site de vente de mat?riel de cuisine !
Po?les, casseroles, moules silicone, ustensiles pour la p?tisserie, pour la cuisine,
plus de 2000 articles disponibles.

Retrouve les saveurs d?licieuses de la Gastronomie fran?aise gr?ce aux articles haut de gamme
propos? par Cuisinariat. Le mat?riel professionnel est maintenant ? la port?e de tous.

Exp?dition rapide et soign?e. Paiement 100% s?curis?.

Cette publicité vous est envoyée par Misteuro suite à votre inscription sur misteuro.com.
Vos données nominatives ou votre adresse email n'ont pas été transmises à l'annonceur. Pour vous désinscrire cliquez ici

# 182

Po?les, casseroles, moules silicone, ustensiles pour la p?tisserie, pour la cuisine,

Retrouve les saveurs d?licieuses de la Gastronomie fran?aise gr?ce aux articles haut de gamme
propos? par Cuisinariat. Le mat?riel professionnel est maintenant ? la port?e de tous.

Cette publicité vous est envoyée par Misteuro suite à votre inscription sur misteuro.com.
Vos données nominatives ou votre adresse email n'ont pas été transmises à l'annonceur. Pour vous désinscrire cliquez ici

Ах, мама мия, ще да готвиш Joy
Местерууро те кани да посетиш наовия сайт за продажба на домакински пособия (изреждат се разни тенджери и други джаджи). Имало и професионални рецепти. Бърза доставка и сигурно плащане.

Спамче, не е важно.

На мен двата допълнителни акаунта пак не тръгват Sad

# 183
Днес пък половината игри не ми зареждат и не мога да ги играя.
Егати сайта - сигурно 10 акаунта трябва да си направя.  Close

И при мен е така от десетина дена. и да ви питам къде е тая риба дето си говорите с нея - аз немога да я намеря Sad

# 184

Това и на мен го пратиха  и замина веднага за папка-кошче. Mr. Green

# 185
  • Ботевград
На мен днес не ще да ми зарежда на нито един акаунт  #2gunfire #Cussing out newsm78 Thinking #2gunfire #Cussing out

# 186
хе хе, да не е почнала небрежна чистка на авантаджиите без МаксПакове?Simple Smile)

# 187
и на мен не ми отваря нито един акаунт  #Cussing out

# 188
Само сутрин рано е номера да се играе, когато има по-малко играчи... И аз през деня не мога да играя почти на нищо, така че сутрин към 7- 8 часа е супер връзката! Явно сървърите им не издържат толкова връзки!  Rolling Eyes

# 189
Хм, а ако проблема е в техните сървъри аз защо нямам никакъв проблем по никое време?  newsm78

# 190
  • До хладилника, който обичам
Вече пета тема чета Секс-играчки и хубави награди, ох, имайте милост Laughing

# 191
Ех, да раздаваха вибратори Joy

# 192
  • Ботевград
Вече пета тема чета Секс-играчки и хубави награди, ох, имайте милост Laughing
Ех, да раздаваха вибратори Joy
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo newsm62 Grinning  bigdance2 cheers happy bd gydi

# 193
Toку що играх на Пейнтбола срещу Ddiv, който имаше 3438 точки и бе на 17 място в ранкинг листата  Shocked

# 194
Би ли го? Аз все срещу некадърници като мен играя.

Общи условия

Активация на акаунт