Сайт с игрички и хубави награди - 5 серия "ПОЛУЧИЛИ НАГРАДИ" :))

• 10 649
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Силве, ти с какъв ранг си на най-стария акаунт?

# 196
Би ли го? Аз все срещу некадърници като мен играя.

Тц, размаза ме и ми пусна накрая усмивка  Embarassed

# 197

Акаунта Sillveto е с трети сребърен, на 194 дни и 147,98 точки  Laughing

# 198
За компютъра ли събираш точки Wink

# 199

Акаунта Sillveto е с трети сребърен, на 194 дни и 147,98 точки  Laughing
Лелееее,ти за половин година игра ли ги събра тия точки. ooooh!Малииии аз май ще се откажа.Значи ако играеш още 5-6 години може и да спечелиш нещо по-така-плазмата например Mr. Green

# 200
  • Spain
 моми4ета купих си един макс пак от Find-Jeux. да видим сега дали няма да ме изловят . сега го поръ4ах ..но още не е до6ъл .. много ли се 4ака...
 . пиша го това за да предложа на някои ..така и така ще го активирам .. та ако иска някои да ми пише ника във куеста ...Amkabg.... така поне на един 4овек ще му отворя вратата заедно с моята  ....надявам се де , 4е нещо още го няма макс пака , пък дано и да не ме хванат 4е играя с 2 акаунта Simple Smile
сега като е " последен шанс " за куеста - пак ли трябва да се играят 10 игри на жабата ? някои знае ли ?
аиде ако някои реши да ме пи6е да казва ....

# 201
Лелееее,ти за половин година игра ли ги събра тия точки. ooooh!Малииии аз май ще се откажа.Значи ако играеш още 5-6 години може и да спечелиш нещо по-така-плазмата например Mr. Green

Ако ги разделиш, ще видиш, че на ден трябва да съм печелила по 0,76 буби, което не е невъзможно но е рядко като събитие. Лично аз дневно прибавам по 0,25-0,30 буби. Ако не бяха подакаунтите ми /до тук над 40 играни и трити/ и мацките, които са ме писали за спонсор и после съм получила наградите им /благодаря им от сърце  Hug,   chef/ нямаше и 100 буби да съм събрала /194 дни * 0,30 буби на ден = 58,20  Shocked/

За компютъра ли събираш точки Wink

Играя за лаптоп или за камерата, но както ми се струва това ще стане след като остарея достатъчно че те да са антики  Mr. Green и тогава сигурно ще се наложи децата и внуците ми да продължат да играят докато ги спечелят Simple Smile))

# 202
моми4ета купих си един макс пак от Find-JeuxFind-Jeux. да видим сега дали няма да ме изловят . сега го поръ4ах ..но още не е до6ъл .. много ли се 4ака...
 . пиша го това за да предложа на някои ..така и така ще го активирам .. та ако иска някои да ми пише ника във куеста ...Amkabg.... така поне на един 4овек ще му отворя вратата заедно с моята  ....надявам се де , 4е нещо още го няма макс пака , пък дано и да не ме хванат 4е играя с 2 акаунта Simple Smile
сега като е " последен шанс " за куеста - пак ли трябва да се играят 10 игри на жабата ? някои знае ли ?

Хулиганче за6то не си купуваш макс пак от призее?

# 203
Това не е истина! Това просто не се случва на мен!

# 204
Момичета, днес на КОКТЕЙЛА ми даде 0.50 бъбза Mr. Green. Като видях, направо #Crazy не можах да повярвам.

# 205
Еее 100jan , изпревари ме , ама моето е по-добро smile3533 smile3534

# 206
  • Spain
моми4ета купих си един макс пак от Find-JeuxFind-Jeux. да видим сега дали няма да ме изловят . сега го поръ4ах ..но още не е до6ъл .. много ли се 4ака...

Хулиганче за6то не си купуваш макс пак от призее?
аз не го "купувам" а си го активирам с то4ки  от сайта Simple Smile
 ..аиде има ли желаещи  да му активирам и на него  куеста ..пишете 4е ве4е имам макс пака и след малко мисля да го изигравам Simple Smile

# 207
Да, ако може Simple Smile Ник do100jan

# 208
  • Spain
Да, ако може Simple Smile Ник do100jan
Стояне ти трябва да ми напи6е6 моя ник ... при "третата възможност" (  след  текстовете за 60-те  минути  и след 120-те минути  )  ми  даде възможност да посо4а един ник 4иито притежател ако изиграе в рамките на 1 ден макс пак този които го е посо4ил (в слу4ая ти ) отваря вратата ..... дано да съм ясна .. та аз ще играя макс пак и затова ако иска6 ме посо4и мен amkabg .аз не пе4еля нищо .. пе4ели6 само ти .. не знам какво би трябвало да има зад вратата Simple Smile 

# 209
  • Ботевград
Момичета, днес на КОКТЕЙЛА ми даде 0.50 бъбза Mr. Green. Като видях, направо #Crazy не можах да повярвам.
Божкееееееееееееее  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт