Сайт с игрички и хубави награди - 5 серия "ПОЛУЧИЛИ НАГРАДИ" :))

• 10 632
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, да ви се похваля, днес си получих ключодържателя с дяволчето. Много си го харесвам и съм мнооого доволна  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 211
Момичета, да ви се похваля, днес си получих ключодържателя с дяволчето. Много си го харесвам и съм мнооого доволна  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Ееее, а честито Party Sunglasses!

# 212
Ще се пръсна от кеф!!!! С един от подакаунтите спечелих от томболата Levitating Pen. Момичета, това аз си го превеждам като "хвърчащ" People Angel химикал. Някой знае ли какво е точно, с някакви магнити, или как?

# 213
И аз днес си получих наградата-часовник под формата на човече.Много е готин  Grinning Сега до ден-два очаквам да си получа и "Magic calculator".
Аз на Коктейла съм отваряла и 0,50 и 1,00 буби  Crazy

# 214
Айде честито на спечелилите   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 215
Не ми се отварят игрите Cry. Постоянно ми дава, че няма връзка със сървъра. Само при мен ли е така?

# 216
  • до морето
Случвало ми се е същото нещо,но отивам на опции за интернет и трия файловете .После влизам на ново в ИЕ и се оправят.

# 217
Случвало ми се е същото нещо,но отивам на опции за интернет и трия файловете .После влизам на ново в ИЕ и се оправят.

Благодаря!  Hug

Кога ще ми предложи на главния акаунт да избирам дали искам наградата или bubz? Вече я спечелих с подакаунта, трябва да я изпратят първо ли?

# 218
Ехаааа, много щедро беше днес Shocked Така за има няма 10 години съм взела лаптоп Joy

# 219
Ох ooooh!, днес на единия ми акуант хич не ми върви #Cussing out.
Още не бях почнала играта и орелът ми отнесе жабата, това нормално ли е #2gunfire #Cussing out
На девето ниво на рибите също не беше честно, едно че, ракът като минава да краде натискам, натискам и пак ми ги отмъква и друго че не ми остават никакви риби, и времето беше толкова кратко...

# 220
На мен пък от седмица на сам не ми се отваря Томболата!!! Как да си купя награда...  #Cussing out

Забравих да ви питам, от find-jeux.com от къде се купуваше МП и колко струваше, че нещо забравих  Embarassed ???

Редактирам: намерих от къде, само че няма, а кое друго ставаше за Прайзи Get Pass ли?

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 13:15 от Steli_Meli

# 221
Да,GetPass става за Прайзето.Аз такъв си взех и нямах проблеми  Peace

# 222

Кога ще ми предложи на главния акаунт да избирам дали искам наградата или bubz? Вече я спечелих с подакаунта, трябва да я изпратят първо ли?

Значи веднага щом на подакаунта спечелил наградата потвърдиш адреса си ще ти излезе на главния акаунт питанка че имаш спонсор с награда. С влизането в основния акаунт излиза табличката. Ако все пак не се появи върви на YOUR ACCAUNT и там имаш възможност да си видиш листа със спонсорите. И виж какво пише в него.

# 223
Nameless- опитвам се да отговоря на ЛС, но ти е препълнена пощата.  Peace

# 224
  • Русе
Най-после и аз си получих наградката Simple Smile (за 20 дена)

Като си отворих акаунта и ми излезе това:

http://images17.snimka.bg/002867782-big.jpg

Някой да знае за какво иде реч? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт