Форумката - преди и след.

• 8 178
  • 206
  •   1
Отговори
# 135
- Ми… Пасъм аз бе, тиго навра у газо!

Бати смешния виц!  Joy Joy Joy

# 136
И аз не съм се карала с никого. Все за мир се борех.

# 137
  • При хората, които обичам
И аз не съм се карала с никого. Все за мир се борех.

Ти въобще влагаш много усилия да разбираш другите. Блазя ти. Аз малко през просото го карам.

# 138
  • До хладилника, който обичам
Да напомням ли Априлското въстание? Mr. Green
Поборнички за мир, едва ли не... Joy

# 139
                  И аз с никого не съм се карала - споря си най-културно и само ако си заслужава. И мен тези, които ме дразнеха едно време ме дразнят и сега. Само любовта ми се пренасочи другаде, когато тръгнах по нов път  Hug.

# 140
Ти въобще влагаш много усилия да разбираш другите. Блазя ти. Аз малко през просото го карам.

то отвътре ми идва...

# 141
  • Варна
Аз пък наблюдавам странна цикличност в симпатиите и антипатиите си, да не кажа циклофреничност. Такива, дето ме дразнеха яко някога, после ми станаха много любими, в различни моменти ме издразват различни особи, а после пак са ми сладки....

# 142
Абе аз не помня някой толкова да ме е дразнел навремето... но за сметка на това новото поколение идва със страшна сила  ooooh!

# 143
  • При хората, които обичам
Абе аз не помня някой толкова да ме е дразнел навремето... но за сметка на това новото поколение идва със страшна сила  ooooh!

Оооох, не подхващай таз песен любовна Tired

# 144

и с грешки в словото и печата  Mr. Green

# 145
  • До хладилника, който обичам
Мда... Както обяснил дядото на внучето си, викащо 'Виж, дядо, фокусник!' - 'Ъ, фокусник... п****ст. А едно време какви п*****сти имаше - фокусници!'

И тревата беше по-зелена.

# 146

и със стара дата, като се има предвид Дороти как ни върна в януари днес Crazy

п.п. Казвам ви аз, че вицът си заслужаваше отделна тема  Laughing

# 147
И тревата беше по-зелена.

И гроздето по-сладко ...

# 148
  • София
и само ви падаше в ръцете обелено и обезсемчено, а

# 149
Бу, за педали ли е вицът?

Общи условия

Активация на акаунт