Поскъпване на стоки- фрапиращи цени - Част 2

• 38 686
  • 800
  •   4
Отговори
# 795
Скрит текст:
Някой спомня ли си колко струваше диня на парче мин.год.? Вчера в промаркет 0,99 за кг. Не си спомням да са били близо 2лв.килото. Сигурно през Ормуз ги карат.Само това ми е питането. Не желая идеи къде да гледам и купувам по-евтино или да не купувам в знак на протест, да ходя до Гърция и т.н.
Разрязана диня се разваля за 1 ден и съответно цената покрива брака. Не знам какво драматизираш откъде ги карали и прочие при условие, че цяла диня ТАМ е по 0.29€/кг., тоест напълно нормална за сезона.
Миналата и по-миналата година... разразяна диня не се ли разваляше за един ден?
Вече се чудиш какво измислици да пробутваш, за да оправдаеш надутите цени. И постоянно скачане срещу всеки, пишеш в темата.
Каква е била цената миналата и по-миналата година? Явно знаеш. Сподели с всички нас. Така ще определим с колко се е повишила цената, тоест дали е фрапираща. Да не окаже, че и миналата година е била такава.

Само глупав човек може да определи фактите за измишльотини и да приема измишльотините за факти. Wink
Има нещо наречено пазарна логика.

# 796
  • 2860 км северно от Екватора
Преглед при пофесор (профилактичен за дете) миналата година 20лв, тази 40 евро.

# 797
20 лв. преглед при професор? Това и в съня си не бих го допуснала, че може да съществува.
Е и аз веднъж отидох в спешния център на Александровска болница и ме пращтаха от отделение на отделение там по целият плац  и накрая ме прегледа завеждащият дерматология професор, и не ми взе пари. То и 40 евро за професор малко ми се види, много евтино взимат тия професори, бре.

# 798
20 лв. преглед при професор? Това и в съня си не бих го допуснала, че може да съществува.

Да, прегледа беше по ЗК, а градът е Варна. Не съм сънувала.

# 799
  • София /Абсурдистан
В София е много повече. Имам личен опит.

# 800
В София е много повече. Имам личен опит.
Знам. Прегледите са профилактични, може би и заради това се хванаха за 40те евро.

Общи условия

Активация на акаунт