Месец Май ще ни дари с тестове с по две черти! 07.05.07 - 13.05.07

• 19 207
  • 651
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Радче, можеш да се регистрираш, а след което да намериш пак темичката и да пишеш тук. Добре дошла!   bouquet Дано недовакаш!  Hug
И да напомня за кирилицата- обезателно  Peace

# 91
Току що направих втори тест(за по-сигурно)... EFP   stork-girl да се надявам този път newsm03

# 92
juleto18  - честито! Hug  bouquet

# 93
Джули   ЧЕСТИТО!
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност. Не те виждам теб в нашите списъчета обаче.....
За протокола би ли написала колко време опитвате за бебче
 Hug

# 94
  • БУРГАС
juleto18 и Десанче, едно голямо ЧЕСТИТО и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet
Кой пита за снимки на корема? Ми той си се вижда на снимките от сватбата, бе хора! Бях се депресирала по тоя повод малко, но ми мина много бързичко!
Радче, добре дошла! Вземи си направи една регистрацийка и към 10-ти да се регистрираш при отчетни!  bouquet

# 95
Джули, честитоооо! Добре дошла в бременния отбор Simple Smile ех...че ми е хуабво да го казвам Simple Smile
колко дена ти закъсня? Отивай на док, ако има 5 седмици от първия ден на последната М
 аз като не вярвах и правих 5 теста, всеки ден....и чертата все по-наситена, ама аз пак не вярвах  Laughing
Мушмурок  Heart Eyes, чакам те и теб този път с истински положителен тест и малко човече в теб   bouquet

# 96
juleto18 и Десанче, едно голямо ЧЕСТИТО и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet
Кой пита за снимки на корема? Ми той си се вижда на снимките от сватбата, бе хора! Бях се депресирала по тоя повод малко, но ми мина много бързичко!
Радче, добре дошла! Вземи си направи една регистрацийка и към 10-ти да се регистрираш при отчетни!  bouquet
А,тъз убава кой питал Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Аз питам Crazy Mr. Green LaughingДруго си е то в цивилни дрехи Hug

# 97
Десанче , juleto18 Честито мили бъдещи мами   bouquet Желая ви лека и спокойна бременност много сладки бебчета накрая  Hug

Десанче, благодаря ти, че сподели щастливата новина с нас - това ни обнадеждава, че бебето стават дори след дълги месеци безуспешни опити и то когато човек, най-малко се надява  Hug

Дано всички ние, които опитваме, някои от доста време, други от скоро... до месец най-късно да видим тъй жадуваните две чертички  Praynig

Верич: Страхотна идея мила Hug Дано списъчето на успеха се изпълни на 100% още до началото на месец юни  Praynig

# 98
Десанче , juleto18
Честито !
Пожелавам ви най - леката и спокойна бременност и накрая най - хубавото бебе .
Разкажете ни историта си !

# 99
Здравейте мили момичета  Hug

съжалявам, че нямах възможност да влизам в клуба няколко дни, но аз винаги съм така... някой  се задържам в къщи, но в другите ме няма.

Честито на успешните бъдещи мами Сноуфлауър, Усмивка!, Щастлива бубичка, Morgy, Biko, Desan4e   bouquet  bouquet  bouquet Желая ви блажени и безпроблемни 9 месеца и след това да гушкате здрави и хубави бонбончета.. опс бебончета  Laughing Praynig Peace baby_neutral

Също честити именни и рождени дни със закъснение! Не съм много в час, но на празнувалите желая сбъдване на мечтите и много настроение през пролет и лято!!!

Аз стигнах до идеята този месец да се надявам и след това евентуално да си направя почивка от бебешки идеи до август, че ми предстоят притеснения на други фронтове и предпочитам да кат-на колкото мога. Е, този месец се надявам де... имах си малка радост за празнуване. За пръв път от 6 месеца се появи фертилната цервикална слуз Grinning Два дена сияех от щастие, все едно от нещо кой знае какво, но за мен беше важно.

Успешна седмица на всички и да знаете, че списъкът на (не)чакащите ще изтънее много този месец, хихи знам гоооо  Sunglasses

# 100
Ех, че хубаво, влязох за малко да ви понагледам и хоп още две бъдещи майчета!
Честито и успешна бременност Десанче и Юле!    bouquet  bouquet

Нели, къде се губите моля?!? Simple Smile

# 101
Кокони,какво разбирате под думите...
"Когато не го мислех"
                    или
"Когато най-малко го очаквах"
Защото аз винаги чакам лелката с надеждата да ме пропусне,т.е хем чакам хем нечакам...винаги мисля въпреки,че не само за това,нали го искам Hug
Та ми стана интересно Flutterпри вас как е!?!?!? Hug

# 102
  • София
Честито и от мен на двете бъдещи мами!   bouquet

Румито някой да е виждал/чувал/писал? Видях че и Бонбониерка се мерна ама замалко. Много поздрави момичета и пишете, не ни напускайте!  Hug Hug Hug

# 103
Е, както се казва, НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ от бебешката лотария - ЧЕСТИТО!!!   Tada
Вие сега сте най-големите щастливки, благородно ви завиждам.

Аз чакам да НЕ дочакам на на 11.05 - включвам се в седмицата!!! Даноо, данооо, ДАНОООО, както се пееше в оная песен.... оох още цяла седмица...

# 104
Рожбе, аз например сега най-малко го очаквам поради болестта и купищата лекарства, още повече, че така и не засякох овулация...и си чакам цикъла, но току виж...ме изненадало... Praynig Crazy Не, че не поработихме, но според мен не беше достатъчно... Laughing МъжО ме обвини в нимфомания спрямо него.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт