Месец Май ще ни дари с тестове с по две черти! 07.05.07 - 13.05.07

• 18 749
  • 651
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мушмуроки, върна ли се от любовния уикенд? Какво се случва с теб? Спомням си, че Не чакаше днес, на рожденния ден на брат ми, така че - разправяй! newsm26

# 646
опитах се да ви изчета ама вий пак сте писали писали.ние си прекарахме страхотно.заредихме се с положителна енергия.а на връщане ме изненадаха че една моя пиятелка е родила към 4 часа.един здрав 3,500кг мъж-да са живи и здрави.
при мен какво да ви кажа лелка няма  Rolling Eyesи се моля ако не съм бременна да идва пущината и да не ме разиграва че ми е писнала с нейните номера. ooooh!

# 647
  • под жаркото слънце
Ама вие тука яко си бременеете, браво! Всички бъдещи мами - пазете бебенцата, после няма да се спрете с количките  Laughing

# 648
Леле, колко сте изписали за 2 дена  ooooh! Прочетох малко по диагонал. Blush

Морги, честити 2 сакчета  Hug Искрено ще стискам палци да се задържат и двечките  Praynig Praynig

Hri, дано да е фалшива тревога това с пъпките. Това, което изпитваш ми е адски познато от първата бременност.
Чакахме почти година и половина, през които минах през всякакви манипулации, операции, гадости и разочарования. През цялото време (понеже се бяхме вече оженили) всеки: Еее, хайде, де? Докога ще чакате.
И аз: Ами, да се дипломирам, да си стъпим на краката и бля-бля  Close Какво да се прави..  Thinking

Комикс, бързо да ги убиеш гъбите  Praynig

love_sunrise, защо лапароскопия?  newsm78

veri4, пак си ме забравила в списъка, душа  Grinning НЕчакам на 1.06  Grinning

А утре-други ден май трябва да поработим по въпроса да не дочкам  Mr. Green

На забременелите-Честито!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 649
  • София
Нещо пустичко ми се струва тук тази вечер? newsm78
Явно всички оползотворяват  luvbed остатъка от неделната вечер! smile3521
На мен така ми се затварят очите, че хич не ми е до  luvbed kiss
Хубява и спокойна вечер на всички желая!

# 650
veri4, пак си ме забравила в списъка, душа  Grinning НЕчакам на 1.06  Grinning
Веднага се поправих  Crazy

Хайде към новата темичка, топла топла от ТУК

# 651
Вили, да ти жив и здрав брат ти мила и след десет месеца да е най-щастливия вуйчо Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт