Месец Май ще ни дари с тестове с по две черти! 07.05.07 - 13.05.07

• 18 758
  • 651
  •   1
Отговори
# 615
Хри мерси за отговора!  Hug
 Значи е време  Grinning
А на теб ти стискам палци да отпразнувате на 24 двете ждувани чертички!

# 616
Момичетааааааа,отдавна не съм ви се оплаквала Cry така ме боли вратлето - идва ми да си сложа от онези шини...Болката е ужасна и не мога да карам.Наложи се да давам назад...ами сега,нямаше как.Мобилизирах се и с рев на заден ход CryОт къде ми дойде това чудо ooooh!Дори не мога да се изправя глават,боли ме и от пред...абе ужас.Това е то,получавам първи сигнали от лелята Joy
skygirl ,може да се видим някой път на кафе.Пък може и да се знаем - знае ли се.Може и да сме се карали някога си Mr. Green на някоя опашка,изнервени от бебеправенето Crazy

# 617
Хри мерси за отговора!  Hug
 Значи е време  Grinning
А на теб ти стискам палци да отпразнувате на 24 двете ждувани чертички!

Благодаря ти за пожеланието, дано се сбъдне  Praynig

# 618
  • София
Мацки, абе имате ли някакво вътрешно усещане като сте в О-ву?...Онзи ден док ми каза, че имам фоликули в левия яйчник и тази сутрин, че и сега точно там, ниско вляво има някакво усещане като...абе все едно някакво тъпо напрежение, придърпване......досега не съм му обръщала внимание....
та вие нещо чувствате ли? Изпитвате ли? Както и какво усещате като се пука фоликула и изобщо усещате ли нещо?

# 619
Вили аз писах по този въпрос в седмичната тема малко по-горе, но пак ще ти кажа Simple Smile
Та значи по време на овулация (доказана с фоликулометрия) имам подут стомах и болки ниско долу в яйчниците. Когато се пука фоликула (предполагам че е тогава де), болките стават доста по-ясно изразени и са по-особени, не като предменструални, а някак по-различни. Освен това съм забелязала, че при секс във фертилните дни, като че ли чувствам нещо като натиск, тъпа и лека болка.

# 620
  • София
Хри Peace, аз твоето го четох, ама подканих и другите момичета да се включат.
Защото аз от скоро се наблюдавам и може би ипреди съм имала подобни симптоми/ усещания ама като не съм им обръщала внимание newsm78
Та затова исках да ви питам, как е при вас?
А за болката при секс- и аз чувствам нещо подобно, ставам особенно чувствителна в този момент...

# 621
  • София
Хри, като каза за фоликулометрия- как ходиш - на частно или с направление, че аз тези дни имах едни преживявания, даже пуснах нова тема в "ЗК и здравеопазване"

# 622
Ами Вили ходя на частен кабинет. Тук в Стара Загора и без това няма кой знае какви специалисти, а пък с направление ли си, хич не си дават зор. Но до колкото знам, фоликулометрията не се покрива от здравната каса, мисля че го четох тук във форума това. Ходила съм и по 2 и по 3 пъти.

# 623
Вили,принципно лекарите наричат яйчниците от тяхна гледна точка...Ляв наш е тяхно дясно Peace Стига да не сте уточнявали,де! Thinking

# 624
skygirl ,може да се видим някой път на кафе.Пък може и да се знаем - знае ли се.Може и да сме се карали някога си Mr. Green на някоя опашка,изнервени от бебеправенето Crazy[/color][/b]

рожбе нямаш проблем  Grinning, даже би било супер да си чукнем някоя срещичка някой път - ми то не може другите все по срещи да ходят а ние не  Crossing Arms аз досега мятах гащи по центъра, ама голяма жега бе - направо ужас! добре че вкъщи е хладничко! а какво ли прави мушморока в дивия запад много ми е чудно  Joy и дали някой и се нави да ходи с нея  Laughing абе всичко много хубаво ама чак пък и без телевизия  Thinking

П.П. рожбе не мисля че е нормално толкова много да те боли вратлето! да не си спала на течение?? ако не ти минава можеш да го намажеш поне с фастум гел или нещо подобно!

# 625
Въййй...народа на плаж - нема никой Thinking Да си направя монолог викам Mr. Green
Толкова се пристрастих с този форум,че забравих за кво съм тук Joy

# 626
  • София
Здравейте, милички!!! Днес съм щастлива, защото най-накрая ни направиха кухнята и сега започва голямото чистене, въпреки че съм ужасно изморена!!! newsm75 newsm79 newsm28 devil
Рожбе-не се притеснявай, душица-мен миналия месец ме боля сума ти и време врата и гърба, бях като вдървена, но ми мина и дано не ме повтаря!!! Това е от рязката промяна в температурите сигурно... newsm09
Да ви кажа и една прекрасна новина-днес за малко ни посетиха на мъжлето брат му и жена му...Те скоро се върнаха от Швейцария и понеже не бяхме се виждали на път от Сливен до Враца решили да минат през Пловдив за малко...И...познайте-етърва ми е БРЕМЕННА във втория месец-миналия ден са видели плодното сакче  newsm44 newsm10...Това ще им е първо детенце-те миналата година се ожениха...Не са го планували, само се появило бебчето...и ние сме от първите с които споделят, даже свекърва ми още незнае...
В първия момент, когато ни казаха, направо ми се сви сърцето, а мъжлето мило ме погледна, усещайки че някъде дълбоко в себе си отново си зададох въпроса, защо и аз не мога да се похваля със същото...За малко даже да се разплача, толкова тъжно ми стана, въпреки че наистина съм много щастлива, че ще ставам леля по Нова година...Но ми е толкова гадно след като почти всичките ми познати, братовчедки и приятели вече са родители, дори и по-малките от мен, а аз все чакам и чакам....Кога ли ще дойде моя ред, ако изобщо дойде?.... Sad
Но все пак има повод да се радвам-за първи път ще ставам леля, а това е прекрасно... smile3521
И понеже тук се интересуваме от първи симптоми на бременност-аз естествено попитах Надето как е разбрала...Закъснявало и няколко дни, но каза че абсолютно нищо не е усещала...нищо нито гърди, нито болки в корема, нито гадене и повръщане или нещо специфично и решила че хормоните й нещо се побъркали...след това решила да направи тест за всеки случай с доста закъснение и той се оказал положителен и едва в 8-мата седмица някъде отишла на доктор-сакчето било близо 2 см....Обаче от няколко дни започнало да й се гади-едва сега, корема я наболявал и общо взето не се чувствало много конфортно...и аз естествено за сетен път се убедих, че не  е нужно да търсим симптоми във всичко, защото не винаги се появят толкова рано!!!

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 20:01 от Катето

# 627
  • София
....ааа Вили-забравих да кажа, че и аз от както се наблюдавам като пазач затворник-ми се струва че също усещам кога съм в овулация-няколко дни ме наболява от едната страна, понякога по-остро, понякога по-тъпо...И друго съм забелязаля, че единия месец ме боли от едната страна, а другия от другата....Незнам на какво се дължи това  newsm78...А...също и корема ми е подут. По принцип след овулация корема винаги ми е се подува и като ми дойде, нещата се нормализират...Даже си премествам и дупката на коланите... Mr. Green Това са мойте наблюдения, ако изобщо имат някаква връзка.

# 628
  • София
Кате, аз сега като се наблюдавам- ми то аз и преди съм имала подобни симптоми, ама не съм им обръщала внимание... newsm78  А друг е въпросът, че термина Овулация само го бях чувала, но понятие си нямах какво е това....
Освен това леко понадуване, което също усещам леко, днес, както и вчера, но най-вече днес имам страхотно желание за  luvbed kiss   Като някоя разгонена   animal037 newsm57 съм!Единственият проблем е, че не сме си вкъщи , а  сме при моите родители този уикенд, но съм решила тази нощ да не я пропускаме!
Стискайте палци тези дни да го хванем това яйце! fertilization
Айде, банда, хубава вечер желая на всички ви!  bouquet

# 629
Kaте и аз почувствах същото когато миналата седмица сестра ми подели че има две чертички и иска да я придружа при гинеколога, огромна радост примесена със мъка ли, завист ли, не знам как да го определя, даже се почувствах виновна за тези си чувства, но това е положението.
Рожбо аз страдам от схващане на врата периодично, лекарите смятат че е невралгия и наистина ме хваща след силен стрес. Нищо не ми помага, минава си след десетина дни, но ходя като робокоп през това време и умирам от глава.
И при мен симптомите покрай овулацията са такива, подут корем, леки болки от време на време... и определено мисля за секс повече от обикновено, значи природата си знае работата, дава сигнал че това е момента  Mr. Green
Успешно и приятно бебеправене на всички действащи тази нощ! И утре дано има похвалили се, че според красивото списъче на Veri4 има две НЕчакащи девойки на 13.05 Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 00:54 от Мери

Общи условия

Активация на акаунт