Месец Май ще ни дари с тестове с по две черти! 07.05.07 - 13.05.07

• 18 761
  • 651
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро!!! Аз се измъкнах от леглото рано-рано!!!
Айде кафенцето от мен тази сутрин...

Да ви е сладко...
Мери, скъпа и аз се почувствах виновна....Имам чувството, че е много неетично от моя страна да тая такива чувства..., но те така или иначе съществуват...по-силни са от мен!!! Това е нещо като благородна завист, ако може така да се нарече...

# 631
  • София
Добро утро  и от мен! То си е вече добър ден, ама аз като преди малко се "излюпих"......
Кате, мерси за кафенцето, много е хубаво,отпивам бавно глътка след глътка и после хуквам на пазар!
Момичета, не мога да кача почерпка тук, но нека поднеса нещо скромничко   party023  cook newsm38 , но от сърце, защото брат ми е рожденник днес! nbirthday newsm18 newsm18 newsm18
Още не съм му честитила рожденния ден, защото спи, а и не е край мен, днес следобяда заминава за Германия в командировка и няма да го видя и чуя цяла седмица Sad
Но вие се почерпете, не се стеснявайте, има за всички! Peace Party

Хубя и слънчев ден ви пожелавам!

# 632
  • София
Здравейте и от мен.
Честито на новата ни бременна, а на Моржи стискам силно палци и за двете точици.
За овулацията и аз откакто се вглеждам в себе си, започнах да я усещам - болки в яйчниците и по-силно желание за секс, но не винаги.
Хайде приятна неделя на почиващите, а аз работя и дано поне да е спокойна смяната.

# 633
  • v. turnovo
Здравейте , момичета! Страхотно време е навън! Кате, Мери толкова ми е познато това, което усещате- при мен също се случи  и се чувствам много гузна Sad
Хайде стискам палци на тези, които нечакат! Praynig

# 634
Цитат
Рожбо аз страдам от схващане на врата периодично, лекарите смятат че е невралгия и наистина ме хваща след силен стрес. Нищо не ми помага, минава си след десетина дни, но ходя като робокоп през това време и умирам от глава
Мери,направо паднах от смях Joy ама точно съм като робокоп ... правя въртели от кръста и само движа очите,но днес ми е по-добре!Дано се оправя,че не мога да си видя дънките как ми седят на дупето Mr. Green
Кате,айде честито  bouquet да почерпиш  bouquetче ще ставаш леля...
Въх,голямо чистене,отивам  bowuu

# 635
МериHug Hug Hug

Катето: Честито за етърва ти и съм сигурна, че този месец и ти ще видиш двете чертички и твоето бебче ще си има братовчедче с 2 месеца по-голямо  Hug Hug Hug Какво по-хубаво от това  Joy Joy Joy Joy Joy Стискам палци - не се отчайвай и не изпитвай чувство за вина, заради двете й чертички - всички тук сме така, но не от лошотия, а защото и ние го искаме от цялото си сърце  Hug

Рожбо: И на мен ми се схващал така не само врата, но и целия гръб.... плакала съм от болки. Понякога се получава след като се събудя, друг път през деня все едно нещо ми щраква и хоп... не мога да се мръдна, да не говорим за шофиране. Ужасно е...

Scarlet: Мила, сигурна съм, че догодина около рождения ти ден, а защо не и на същия ден ще гушкаш малко сладко водолейче  Hug Praynig

Относно усещането на овуто: и аз от известно време си го усещам: подува ми се корема и имам придърпвания ниско долу, дори знам кой месец от кой яйчник се отделя фоликул; или пък ми излизат пъпки и има засилено желание за секс... Всеки месец е различно, но си го усещам...
[bВили[/b], стискам палци тези дни да уловите яйцето и след девет месеца да гушкате вашето сладко бебче

Ние вчера изкарахме СТРАХОТНО... двамцата с милото ми отидохме до една розоварна, след това се разходихме в Казанлък и хапнахме, после до Бузлуджа, до ШИПКА и накрая до църквата в гр. Шипка - невероятен ден. Цялата красота и прелест на Стара планина се разкри пред очите ни..... Толкова сме доволни. В България има толкова места за посещаване, такива красоти.....
Хубава неделя на всички ви  Hug

# 636
Кате и аз се почерпах с кафенце, благодарско за което!  Heart Eyes Леко шетане и не се претоварвай, пък нали е за хубаво, честито за ремонта!
Днес нямам ходене по градините и се залових с почистване из къщи, трупясах се, сега да си догладя и излизаме на парка, тъкмо ще се поразхлади малко.
Рожбе смях смях обаче първия път като се схванах си лежах на дясното рамо цяла седмица. Ива беше само на месец, не можех да я видя като я гушна, таткото наместваше цицата за да суче, аз само с напипване действах, голем кошмар, за това и ти съчувствам  Hug да минава и заминава бързо!
Деси Добродушкова, блазе ви за екскурзията, наистина имаме чудна природа, представям си колко сте се разтоварили и освежили  Grinning
Вили да ти е живо и здраво братчето, честит му Рожден ден! Почерпах се за здравето му и благодаря  Grinning Явно много си го обичкаш, щом ще ти липсва дори за седмица.
Моето братче е в Чехия вече 10г, идват си рядко, а аз умирам за него, както и за племенниците си и снахата, втрия ми племенник дори не съм го виждала освен на снимка, сега е на 8 месеца. Много е тежко любимите хора да са надалече... Tired
Днес ми е едно такова разбъркано в стомаха, вълнувам се и си мисля, дали сме нацелили яйчицето мило мамино снощи? Praynig
Мушморочкова и geri-meri(popins) дали ще се похвалят тази вечер с нещо?   Rolling Eyes Praynig

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 14:44 от Мери

# 637
Момичета! Sad

За два месеца излизам от борбата за бебе!
Предписаха ми лечение с Оргаметрил.
Ако някоя от вас са го пили, ще се радвам да споделите нещо повече. Как се чувствахте по време на лечението? Има ли странични ефекти, за които трябва да се подготвя?
Гинекологът ми каза, че трябва да "рестартираме" функцията на яйчниците, по ред причини. Имах ановулаторен цикъл, последван от цикъл с производство на множество фоликули, които ми раздуваха яйчника. Имаше и един доминантен, който на 9-ти ден беше 13 мм, на 12-ти ден беше също толкова - не беше нарастнал.
Яйчниците ми се били "заключили", каквото и да значи това! Sad

И за лапароскопия и фенестрация започна да се намеква....направо ужас! #Crazy
Дано се размине, че доста съм оклюмала вече! Sick

# 638
  • София
Love sunrise, не знам какъв точно ти е случая, но аз миналия месец също пих Оргаметрил за предизвикване на цикъла. Пих го в продължение на 7 дни, 3пъти дневно по 1 таблетка. Дойде ми на 9 ден.Обикновено М идва до 2-3 дни, ако ли не на 6 или 9 ден.....поне така бях чела някъде.
Аз сега правя фоликулометрия, онзи ден, на 12-ия ден най-големият фоликул беше 10мм, утре пак съм на УЗ, за да видим дали е нарастнал и с колко?.... Надявам се всичко да е наред! Praynig
Колкото до странични ефекти от О/л....знам, че има такива, но ако го пиеш продължително време. На теб за тези 2 месеца по каква схема ти е предписан?
Дано скоро всичко да се върне в нормални граници и да се похвалиш само с хубави новини! Hug

# 639
  • БУРГАС
Ееееей, кво прайте бе бандата???
Аз се завърнах от мини-екскурзията! Беше супер - зелено, красиво, малко диво, но много готино! Обаче голяма жега, бе! Така ме блъсна пак кратуната, че ще откача от болка. Не знам кво ще правя Юли-Август в жегите.
Вили, да ти е жив и здрав рожденника! Естествено, скоро чичо да стане!
Мери, ха дано сте го хванали! Praynig Hug
Деси, къде си бе душа!  Hug
Рожбе, дано се оправиш бързичко! И аз имам адни такива моменти на схващане и знам колко е болезнено и гадно!
Анитка, лека работа и спокойна смяна!
Айде отивам да готвя, че кумовете решиха че им се ядат спагети, приготвени от мен!!!

# 640
Оххх, момичета да ви се оплача, излязоха ми две пъпки, като за пред цикъл  Cry
Сигурно пак ще ми дойде. Направо ми омръзна вече да се надявам, уморих се сякаш. Вчера пихме кафе с едно семейство приятели и мъжа подхвърли нещо от сорта, айде бе, вие за къде се пазите, че не правите бебе. Не се сдържах и му казах, че като не става, кво трябва да направим  Close  Опитвам всячески да не го мисля и да се настройвам позитивно, обаче колкото по наближава датата за М, толкова повече се вкисвам. А около мен навсякъде бременни и майки с деца. Толкова ми е гадно, направо вече нищо не ми се прави

# 641
Аз само за малко да ви кажа, че вече 3-ти ден лежа - буквално през цялото време. Полудяла съм вече!!! Не знам как ще издържа, ако трябва да лежа още няколко месеца. Поне зацапването почти изчезна, дано нещата не се усложнят. А времето е такова хубавоооо и топло и слънчево! И тепърва ще бъде такова още месеци! Уффф, защо не мога да карам бременност като нормалните жени - дори съм съгласна да ми е лошо и да повръщам. Освен това се тъпча с този Утрогестан, от който кръвното ми съвсем пада и съм като пияна. Отврат!!!! Дано след следващия преглед се окаже, че съм ОК и просто да трябва да си почивам повече, но това лежане нон-стоп ме влудява. Ясно ми е, че толкова желано бебе и трябва да направя всичко по силите си, за да се роди здраво, ама... не е лесноооо! Оххх! Моля се и двете точки да се хванат здраво и да стоят там и да растат още 8 месеца - пускам ги навън чааак около Коледно-Новогодишните празници! Двете седмици до следващия преглед ми се виждат безкрайни...

Извинявайте, момичета, ама наистина се чувствам като затворник! Опитвам се да мисля позитивно, даже успявам. Което обаче не означава, че не ми се излиза навън и не ми се среща с хора! Дори с приятелите не можем да се виждаме - да ни идват на гости, защото на никой не сме казали - и за сега се оправдаваме с това, че сме болни и следователно не можем да излизаме... А аз наистина не съм много добре - гърлото ми мина, за сметка на носа, който потече със страшна сила, а и почвам да кашлям... Утре ще отида да ми преслушат гърдите, че това не ми харесва!

Айде изплаках си болката! Много ви прегръщам и мерси, че ме изчетохте!  Hug Hug Hug

# 642
Благодаря за подкрепата Вили! Hug

Започвам Оргаметрила от 13 ден на цикъла, ще го пия 15 дни - 2х1. Следващият месец по същата схема.
На мен ми го изписаха, за да стопират яйчниците временно. Предполага се, че след лечението ще започнат да работят като хората... Praynig
За сега прекратяваме опитите, а после - ако нещата не са се подобрили, ще правим лапароскопия и фенестрация.
Дано, дано всичко да е наред след лечението! Praynig

Пожелавам ти най-хубавия фоликул утре! Hug Дано и при теб се подредят нещата!
Пожелавам го на всички момичета с проблеми! Hug

# 643
  • София
Love Sunrise, сигурна съм, че съвсем скоро всичко ще е наред! Peace
Знам, че О/л се предписва за доста неща, на мен лично за предизвикване на М и наистина го предизвика, с тази разлика, че беше доста болезнен в сравнение с друг път...
Доколкото съм чувала, с него се лекува и ПКЯ, поне нещо такова ми се върти из кратунката, ама не съм много сигурна!
Дано при теб си "свърши" работата! Praynig

Ние вече сме в Сф, ама и тук голяма жега, ей! ooooh!
Момичета, стискайте ми палци утре този фоликул да е порастнал и тези дни да се пукне и да ми "даде" най-хубавата и здрава яйцеклетка! Praynig Praynig Peace

# 644
  • Варна
Здравейте на всички.Аз минавам в НЕчакам на 12.06.2007г.Днес не съм ви чела,но утре ще наваксам.Желая ви лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт