Не знам на кой друг да се похваля, който ще оцени: преди няколко дни излезе ваканция от яслата. Та му дадоха един доклад, в който пишеше, че можел сам да си държи шишето. Брей, викам си, объркали са детето, защото нашето не си прави въобще труда да държи шишето. Вечерта обаче беше много изморен и реших да го оставя в леглото с шишето докато оправя банята. Човекът не само си хванал шишето, изпил си го, намерил си биберона и заспал. Това е бебе, което досега приспивахме по 45мин - час - час и половина, на ръце, на крака, в нашето легло, и тн. Баща му си помисли, че съм забравила нещо в хола като се появих след няма и 5мин. Вчера пак си заспа сам. Въобще не съм вярвала, че дори и инцидентно 1-2 пъти е възможно. Много се зарадвах! И ест не си правя илюзии, че винаги ще е така. Но се радвам, че поне може.
И при нас се появи дългоочакваното първо зъбче на … почти 9месеца! Поне от април мислим, че “почти излязло” 🙈😂
За кг - и тази бременност както и предната, най-много качих след като родих. Докато кърмих се бях стопила, но откакто спрях + жестоката умора … добре съм наддала. Но и аз като една мама преди мен, преди 1година няма да си давам зор. Да мине този тежък период, пък после ще търчим след колела, тротинетки, и други.
Друго при нас - миналата седмица изкара 4 дни при баба си. Много сме благодарни, защото наистина сме преуморени. Тази седмица имахме 2 различни детегледачки и сме доволни и от двете (едната е последна година учи акушерство, другата е току що завършила психология с опит с други деца). Засега малкия няма проблеми с непознати. Дано да се задържи така ❤