За обувките - аз още изчаквам и сигурно ще й взема направо за есента, защото има още много малко време от лятото и почва променливото време. Като цяло ние “ходим” от около месец доста стабилно, разбира се с държане на ръце или обхващане на торса. Не е стабилна още сама и често нещо не й харесва и си се мята насам-натам. Босичка е, навън обаче не й давам да ходи, само съм я пускала с чорапи в мола да шляпа, че беше истерия. Иначе започна сама да се изправя и да стои, но все още не лази. Голямо желание има за движение и като сме плажа или се гъне като глист на пясъка, или обикаляме по мокрия пясък и плиткото.
Ние дойдохме за втори път до морето, че предният път си наложи много хубав режим. Похвалих се и ей го на, ужас 😅 На отиване отказа да спи и този път, заспива в Бургас. Започна да си ляга и става супер късно, съответно времето за плаж вече е горещо. Оправи го за няколко дни режима и от вчера е тоооолкова кисела, направо лошо ми стана. Ние сме на две дремки от юни месец, преходът беше около 2-3 седмици с редуване през ден. Вчера направи почти 6 ч буден прозорец между двете дремки и едвам заспа, вечерта беше киселяк, обаче си навих на пръста, че си имаме повод с мъжа ми и седнахме на ресторант. Има един царевичен като снакс на Гербер за бебета (Ок състав) и ни спасява, когато трябва да е мирна. Като цяло си чеше венците и съответно като омекне го плюе 🤣
Иначе също започна да отказа пюрета и каши, парченцата я дразнят и сега, като се върнем в София, ще започна по-настоятелно да давам, за да свиква. Дадох й разредена кокосова вода с нейната и беше страшен фен, но не я иска топла, трябва да е леко хладна 🤣 Понякога много се смеем какъв характер вади от малка. Докато бях бременна и лятото умирах за студени неща и в частност вода, направо ми се гадеше от тази на стайна температура. Явно детето си го е взело със себе си.
Иначе за обувките - миналата година подарих на К&К боси обувки по заявка на кръщелницата ми и бяха доволни. Проходи си с тях и не са имали проблеми. Тогава много харесах едни на Биомеханикс, обаче ги нямат като разцветка сега и ме е яд 🤣