Мартенчето сладко спинка, щом разхождат го в градинка

• 11 970
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
...
 Мила Па, много ме впечатли голямата ти дъщеря, сега чакам мъжа ми да се събуди и да му я покажа как се катери.  Simple Smile
 ...

А, междудругото, тя е много нежна и грациозна и въобще не знам дали й отива такъв спорт, ама като иска ... нищо не мога да направя. А и все още не се е захванала сериозно с катерене. По-скоро проучва дали ще й хареса наистина. А пък редовно тренира латино танци и плуване.

# 256
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

БРАВО, ДЕНИ   Hug  Само така  Peace  няма да им се даваме на тия изпити  Naughty
моя следващ е на 04.06.  Confused
[/quote]

Ох и на 26.05 имам и на 04-06 имам и завършвам семестриално тази магистратура, дето я записах по желание, ама аз съм си виновна, като искам много дипломи да имам. Joy

# 257
Мила, тя твоята девойка невероятна!  bouquet
Дени, честито за шестицата  Peace и голяма благодарско за телефоните, утре ще звъня, пък да видим какво ще стане!
Аз обличам Вики също като Мини и тя се чувства много добре. Иначе милото се поти като пор  Wink А вкъщи е направо ужасна жега, отваряме всички врати, за да стане малко по-поносимо. Малко течение става, но... иначе ще изпукаме от задуха! Малката слава Богу се чувства добре!

# 258
Момичета ние днес черпим за нашата двумесечинка

Честита двумесечинка на бебе Калина на мама Мила, на бебе Киара на мама Гертрудка,на бебе Теодор на мама Марчела и на бебе Валентин на мама Дичева,момичета да са ни живи и здрави малките сладурчета

# 259
Здравейте милинки Hug
Браво на Мила и Дени за отличното представяне на изпитите  bouquet Което ме подсеща, че моите изпити започват от юни ooooh!
Честити месечинки на мама milix, мама marchella, мама dicheva_79, мама bimba, мама gertrudka, мама mila_pa Heart Eyes Ех, че много мамчета празнуват днес Joy

Аз също започнах да обличам малкия по-лекичко Peace Даже вчера излизахме по къс ръкав и панталонки. Иначе в къщи е адски топло - не ми се мисли какво ще правиме лятото ooooh!

# 260
Честито на всичко двумесечинки!!!!

Момичета, които слагате Пентаксим. Да питам. Какво ще стане,ако Гого не понесе добре първата ваксина и се наложи после да слагаме друга комбинирана ваксина? Необходимо ли е тя също да е мъртва или ако е жива няма да има проблем от комбинацията. ?

# 261
  • София

Честити месечинки на мама milix, мама marchella, мама dicheva_79, мама bimba, мама gertrudka, мама mila_pa Heart Eyes Ех, че много мамчета празнуват днес Joy

# 262
  • София
Няколко дни не съм писала и май доста съм изостанала.Ще видя какво сте писали последните странички и тогава ще пиша пак.Честито на всички празнуващи!Да са ви живи и здрави бебоците!  bouquet

# 263

Цитат
Честити месечинки на мама milix, мама marchella, мама dicheva_79, мама bimba, мама gertrudka, мама mila_pa Heart Eyes 

# 264
Честита двумесечинка на бебе Стела на мама Бимба, бебе Калина на мама Мила, на бебе Киара на мама Гертрудка,на бебе Теодор на мама Марчела и на бебе Валентин на мама Дичева,момичета да са вии живи и здрави малките сладурчета и мнооооооооооооого да ви радват!  smile3525 newsm51 smile3525

# 265
  • София
Малката също има обривче,и то такова грапаво както и при вас.Всеки който питам казва че е от претопляне.И то е повече от едната страна,щото като спи главата все на тая страна я върти.
Аз вчера за първи път се усмелих да я облека с къс ръкав,ама на тая жега за какво да я мъча с дълъг.Така ще правя и занапред.Искам да ви питам как сте с килограмите след раждането?Колко свалихте и колко ви оставатда свалите?Колко бяхте преди?Аз преди да забременея бях 55кг,в края на бремеността 80кг EmbarassedОт болницата се върнах минус 10кг,първите две седмици свалих още 4кг и сега съм заковала на 66кг.Искам поне ощи 5-6кг да сваля,че да мога да си нося старите дрешки.

# 266
Та за килограмите, аз има да свалям още 3 кг, пъхам се в повечето си дрехи. Обаче- имам си коремче и тва е. Сега правя коремни преси и с повечко усилия след няколко месеца дано има ефект. Но тези 3 кг не мога да ги смъкна и това е #Cussing out #2gunfire

# 267
Честити двумесечнета!  bouquet

абе хора, моята вечер има период на рев, не е от колики, казват, че от напрежението през деня. вашите плачат ли така неутешимо понякога?

# 268
  • София
А някоя от вас смъкнала ли е коремчето вече?Аз нося някакви гащи за прибирането а май няма да стане само с това. Whistling

# 269
Аз напълнях 25 кг. Embarassed От болницат асе прибрах -5кг., свалих още 8кг. и до там. Другите 12 все още ми тежат Embarassed За корема какво да кажа - все едно съм в 5-ти месец  Cry
Имам един въпрос към мамите, раждали секцио! Знам, че коментирахме въпроса за секса, но все пак вие престрашихте ли се вече? Минаха 3 месеца, а аз не смея. Мъж ми горкия, цяла година ще стане... Embarassed

Само с гащи не става да се отсабне. И аз имам, ама...нищо. Трябват си упражнения, ама с това секцио, как?

Общи условия

Активация на акаунт