Мартенчето сладко спинка, щом разхождат го в градинка

• 11 965
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Честита двумесечинка на бебе Стела на мама Бимба, бебе Калина на мама Мила, на бебе Киара на мама Гертрудка,на бебе Теодор на мама Марчела и на бебе Валентин на мама Дичева,момичета да са вии живи и здрави малките сладурчета и мнооооооооооооого да ви радват!  smile3525 newsm51 smile3525

За кг - аз съм се закотвила на +15кг и не мърдам, незнам как ще ги сваля като заради кърмата все похапвам орехи и жито.

# 271
килограмите на изходна позиция съм 70 бях 85,но си имам коремче като за 4-ия месец и таза ми се разшири Embarassed,но с малко упорство ще влезна в рамки иначе старите дрехи ми стават,но съм амбицирана да си едуцирам теглото до 63 това са ми идеалните килограми отпреди раждането на първото дете
Моргаус и Стела ревеше безутешно дни и седмици наред,първо мислех,че е колики,но после  взех да се съмнявам,нямаше къркорене на чаравца,сега от 2-3 дни се е закротила та дано няма вече...

# 272

ЧЕРПИМ ЗА МИНИ ЮБИЛЕЯ  Hug

# 273
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ СЛАДУРИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС !!!

# 274
Това за килограмите ми е болна тема. Преди да забременея бях около 50 кг, което си ми е нормалното тегло. Качих 18 кг като цяло, в болницата оставих 8 кг. и се прибрах с 10, налични и до сега  Sad Не ми стават дрехите и се чувствам ужасно, но си знам, че докато кърмя няма да мръдна по-надолу и това си е ... и първия път бях така - като спрях да кърмя обаче си възвърнах нормалното тегло за около 5 месеца без да си мръдна пръста и без да спазвам диети. Искрено се надявам и сега така да стане  Praynig

# 275
  • София
Не може да ви изчете човек, не съм писала няколко дни и сума ти нови въпросчета сте обсаждали.... Crazy
Пъпки както бях казвала и ние имаме, по скоро имахме. Останали са съвсем малко по бузките. С нищо не ги мазах. Доки каза, че при момченцата почти винаги ги има, чистели се от нашти хормони. Близо 2-3 седмици си ги носехме. Сега почти ги няма вече.
Килограмите, забременях 53. В момента съм 57. От които +4 сигурно 1 ми е в циците. В събота ходих да си купувам сутиени, защото нито един от мойте не ми става и ходех с горнище на бански  Laughing Искам да ви кажа че преди бях 75 чашка Б или Ц, предимно Б. В момента съм 80 чашка Д който ми стои супер плътно, но чашка Е се сещате кви модели има  #Crazy В интерес на истината не бях чувала и за чашка Е  newsm78. След 2 седмици съм кума и обикалях за рокля да си купувам, но нища не ми седи, ако ми стане в циците надолу е като чувал  ooooh! ужас. Все пак си купих и сега трябва да я стеснявам, но.. това е Crazy
Вчера правихме погача и ходихме да ни четат чиста молитва. Ивеца си проспа и двете неща. Така сладко спеше, че гостите не можаха да го видят за да не го будим. Видяха го само за малко, пък и по-добре иначе секве баби да го гушкат и целуват....не става  Mr. Green
За разходка се обличаме все ощи с боди и памучно гащеризонче. Чувала съм, че бебе над 5кг спокойно може да се извежда по къси панталони. Ние май още нямаме, но така или иначе сме последни в статистиката, всички ни водите с кг, дни и месеци  Hug
След малко ще пробвам да кача няколко снимки от погачата и ще дам линкче.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ И ТЕХНИТЕ МАЙЧЕТА ЗА ИЗМИНАЛИТЕ МЕСЕЧИНКИ.

# 276
Спокойно,ще ги свалим пустите килограми!Аз отидох в болницата 85,а се прибрах 71 #Crazy Но 40 дни вкъщи качих още 3-4,та сега съм 74кг.А започнах на 67,но съм решила този път да заслабна до 60,само детенце да проходи Wink
Да ви се оплача:
Днес проверявам дали са ми пратили пари!От 1 март се водя болнични и до сега нищо не ми бяха пратили.Днес в банката ми казват имате от 10 май преведени майчински 65лв. newsm78 newsm78 newsm78
Какво е това ми кажете!!?!?!?!?

# 277
Момичета ние днес черпим за нашата двумесечинка

........

Бимба, хареса ми вашето меню, та реших и аз да почерпя от същото Wink Embarassed Надявам се не се сърдиш Praynig
Честито на нашите връстници Стеличка, Кали, Теодор и Валентин! Да растат много здрави и послушни и да оставят мама да спинка все повече Simple Smile

Аз качих 12 кг от изходни 46 (бях доста кльощава като забременях), от болницата се прибрах -7кг и оттогава почти не съм мръднала - е, свалила съм около половин кило, но толкова. Все пак като се има предвид, че определени ям повече от обикновено, това, че не напълнявам, ме радва. Коремче сутрин на гладно нямам, но явно са ми отпуснати мусколите и щом хапна нещо веднага изскача Simple Smile Та и аз мисля да почвам с коремните преси, но кога ли newsm78 И искам да сваля още 2-3 кила.

Мила-па, малката Мила е страхотна, изглежда ми направо залепена за скалата, все едно това е най-естественото нещо, което прави Simple Smile И ти се възхищавам, че й позволяваш да го прави, аз може би щях много да се притеснявам Embarassed

# 278
...
Мила-па, малката Мила е страхотна, изглежда ми направо залепена за скалата, все едно това е най-естественото нещо, което прави Simple Smile И ти се възхищавам, че й позволяваш да го прави, аз може би щях много да се притеснявам Embarassed

Не можеш да си представиш колко се тревожа  Crazy Тепърва ще видиш за колко много неща ще се притесняваш  ooooh! , но не може да не им даваме да се развиват заради това, а по-скоро /и по-трудно/ да ги научим как сами да се пазят, каквото и да правят. Трудно е, но взаимно с децата се учим  Hug

# 279
  • София
Ето и малко снимки от погачата  Heart Eyes

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=115789&photo=72

# 280
Някой знае ли нещо по въпроса кога може да слагаме бебчовците в седнало положение?В смисъл в скута ми да е леко поседнала.Или в кошницата за кола в леко сгънато положение,а не съвсем полегнала.
Казаха ми,че до 6 месеца изобщо детето не трябва да се сгъва,защото се разширявал таза и костите му

# 281
mishchitzata много сте хубави!Да ти е жив и здрав!Изглеждаш супер!Като момиченце си.....без да питам на колко години си Wink

# 282
Eй, майчета, нямахме ли и албумче за двумесечни  newsm78  не го виждам

# 283
mishchitzata много сте хубави!Да ти е жив и здрав!Изглеждаш супер!Като момиченце си.....без да питам на колко години си Wink

да, подкрепям, много сте сладички  Simple Smile

# 284
  • София
mila_pa, SunshineMery мерси, засрамихте ме  Embarassed
 Hug Hug Hug
Хайде ние малко ще ходим навън.
А за сядането и на мен ми е интересно, който знае нека да сподели  Wink

Общи условия

Активация на акаунт