За кг - аз съм се закотвила на +15кг и не мърдам, незнам как ще ги сваля като заради кърмата все похапвам орехи и жито.
Не ми стават дрехите и се чувствам ужасно, но си знам, че докато кърмя няма да мръдна по-надолу и това си е ... и първия път бях така - като спрях да кърмя обаче си възвърнах нормалното тегло за около 5 месеца без да си мръдна пръста и без да спазвам диети. Искрено се надявам и сега така да стане

В интерес на истината не бях чувала и за чашка Е
. След 2 седмици съм кума и обикалях за рокля да си купувам, но нища не ми седи, ако ми стане в циците надолу е като чувал
ужас. Все пак си купих и сега трябва да я стеснявам, но.. това е

Но 40 дни вкъщи качих още 3-4,та сега съм 74кг.А започнах на 67,но съм решила този път да заслабна до 60,само детенце да проходи 

Та и аз мисля да почвам с коремните преси, но кога ли
И искам да сваля още 2-3 кила.
И ти се възхищавам, че й позволяваш да го прави, аз може би щях много да се притеснявам
И ти се възхищавам, че й позволяваш да го прави, аз може би щях много да се притеснявам
Тепърва ще видиш за колко много неща ще се притесняваш
, но не може да не им даваме да се развиват заради това, а по-скоро /и по-трудно/ да ги научим как сами да се пазят, каквото и да правят. Трудно е, но взаимно с децата се учим

Препоръчани теми