Без ангажимент за цени за 2027?

• 1 295
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
За Пасарел лейк,сватба през юли 2027, през седмицата са дали ориентировъчен куверт от 100-120 евро, но информацията не ми е от първо лице, а от леля на бъдещата булка, така че не претендирам за истинност.
Събота и неделя било по-скъпо.

Цени има на сайта официални за 2026/2027 сезон и пише до кога точно важат!  Потърсете ги в гоогле и ще им излезе страницата веднага и най-отдолу са цените!

# 16
Ако имате възможност, работете със сватбен агент. Тези неща се спестяват с него,отделно и имат намаления и т.н.
Аз мога да препоръчам. Ние догодина мислим да правим "голямата" сватба, защото така и не я осъществихме, защото забременях и имахме малка церемония. Ще работим с агенцията която ни организира церемонията тогава. Беше вълшебно

# 17
Ако имате възможност, работете със сватбен агент. Тези неща се спестяват с него,отделно и имат намаления и т.н.
Аз мога да препоръчам. Ние догодина мислим да правим "голямата" сватба, защото така и не я осъществихме, защото забременях и имахме малка церемония. Ще работим с агенцията която ни организира церемонията тогава. Беше вълшебно

Бихте ли споделили коя е агенцията?

# 18
# 19
Точно по Ковид се оженихме и именно заради усуквания тип "да не изтървем печалбата" направихме сватба извън България ( така или иначе доста от гостите пътуваха, та до България или другаде  все едно). Резервирахме август 2021 за май 2022, договор, цена, всичко, със всички доставчици.

# 20
  • Beyond the stars
Миналата година, като кума, пусках доста запитвания, имаше едно единствено място от ресторантите, където отказаха да ни дадат цени преди 01.2026 и въвеждането на еврото. Всички други имаха конкретни оферти и ценови параметри, в някои примерни договори имаше договорен възможен процент на корекция спрямо официалната инфлация. За мен не е сериозно да сключа договор без основен компонент вътре, а именно - цената. И да чакам на някого да му проговори кораба майка колко ще му струва услугата.
Дори да е по-висока цената от 2026г. няма как да я няма.

Пасарел мисля, че имат цени за 2027 на сайта.

# 21
Миналата година, като кума, пусках доста запитвания, имаше едно единствено място от ресторантите, където отказаха да ни дадат цени преди 01.2026 и въвеждането на еврото. Всички други имаха конкретни оферти и ценови параметри, в някои примерни договори имаше договорен възможен процент на корекция спрямо официалната инфлация. За мен не е сериозно да сключа договор без основен компонент вътре, а именно - цената. И да чакам на някого да му проговори кораба майка колко ще му струва услугата.
Дори да е по-висока цената от 2026г. няма как да я няма.

Пасарел мисля, че имат цени за 2027 на сайта.

Благодаря Ви! От толкова места чувам "тука е така", че вече почнах да се съмнявам в себе си аз ли съм крива и взискателна

# 22
Другият вариант е просто да не се бутате в 5те инстаграмски места. Смятам,че заради целия хайп се държат по този начин. Имам близка,която се сгоди лятото на 25 и сватбата ще е лятото на 27,щото за лятото на 26 нямало свободни недели в една от тия локации - май Пасарел.

# 23
Пасарел е супер зле. Не знам какво тичат хората там

# 24
Пасарел е супер зле. Не знам какво тичат хората там

Защо? Споделете опит

# 25
  • Beyond the stars
Като гост там съм останала с впечателение за доста добра организация, обслужване, храна и обстановка.

# 26
За мен сватбата трябва да е на някакво хубаво,интересно място. Аз съм фен на закритите места, шатри и от сорта не са моето, така че в някой хубав и не турбо известен ресторант. Локацията често пъти определя и местата за фотосесията. ПиснАло ми е да гледам младоженци на един мост, май е около Пасарел, но това е съвпадение, не ,че хейтя конкретно тази локация. За да са толкова известни,сигурно са много добри, просто в моята глава никога не са били предпочитани.

# 27
Мястото е супер комерсиално, няма никаква индивидуалност, занемарено е, далече от хотели и т.н. , т.е. винаги трябва да си с такси или младоженците да се набутват и с организация на транспорт. Храната не е хубава.

# 28
  • София
Мястото е супер комерсиално, няма никаква индивидуалност, занемарено е, далече от хотели и т.н. , т.е. винаги трябва да си с такси или младоженците да се набутват и с организация на транспорт. Храната не е хубава.

Но имат най-важното - ЕКИП Wink

# 29
  • Melmak
Аз мисля, че сватбите трябва да имат индивидуалност. Да отговарят не просто на модата, а на енергията и визията на младоженците. Не просто къде е модерно.

Общи условия

Активация на акаунт