Отговори
# 120
  • София - Бургас
Привет от една щастлива мама! Hug
 Най накрая - КАРИНКА ИМА ЗЪБЧЕ!!
Да ви кажа щастлива съм и ми олекна днес като го видях, защото бях започнала да се притеснявам.Всички бебенца от форума имат вече зъбета,  много от тях дажа са с по много, а ние без нито едно....
И така, днес и ние влизаме в клуба на " зъбатите".....

# 121
Здравейте ! Grinning
Калея,Тити_Мити о6те няма zьб4ета,няма място zа притеснение.
4еститито на праzнува6тите днес бебковци !
Тити_Мити,се лигави стра6но много,4акаме zьб4ета  Simple SmileСеди ве4е по стабилно,не лаzи.В4ера го пробвах в една проходилка,но не мисля да купувам zа сега.Играйка си с игра4ките на проходилката пове4е от колкото да ходи,но дьржейки го тропка с кра4енца  Grinning
На консултация сме 4ак август,а др.седмица 6те слагат хепатитната ваксина на Мити,как я понесоха ва6ите бебковци?
Днес zахраних с жьлтьк,сложих го в дома6но приготвена zелен4укова манджи4ка,иzпапка вси4ко.Давам ве4е и супи4ка  chef
Мариянка гледам се губи,доста странно?
Виждаме се ве4е по 4есто с Дилипили и Виктор и когато имам пове4е време 6те пусна снимки.
Усмихнат ден!  Grinning

# 122
 Simple Smile здравейте... Heart Eyes

Как сте? Ние сме на гости у майка ми и реших да отделя малко време да ви пиша, че съм се затъжила за вас- за всички ви... Sad. Щях да ви казвам миналия път,че ние нямаме още зъбки...Има ли и други като нас??? newsm78
Хора големи жеги, как ще я караме.? Даная всеки ден си знае часа когато излизаме и започва да хленчи,ако закъснявам да я изведа. Днес я взеха майка ми и баща ми да я разходят за да може да ние с татко и да изчистим в къщи на спокойствие. Незнам другите как са ама ние да ви кажа честно сме адски луди. Голяма е калпазанка...А, колко произшествия имахме вече... ooooh! Какво ли не ни е падало вече на главата..... ooooh! Изкарва ми акъла, да ви кажа....Летя като линейка след нея вечно Laughing То смешно, ама питате ли ме... Но какво да разправям вие сигурно сте същите...Казваме доста срички и някой от тях са някакви смесени такива, дето не ги разбирам....ма-ма-ма, ба-ба, ма-ба,та-та ( рядко казва) , ля-ля, ня-ня, ля-ня, ба-ля.... ей такива смесени... Сме е се страшно много почти постоянно и на всички...Не я е страх от никой. Това е добре. Момичета, ние искам вече да ходим.Като я пусна на земята се опитва да прави крачки, и все по добре се справя от ден на ден. Хората като я виждат ми казват, че ще проходи рано, ама незнам ще видиме. Ще поживееме и ще видиме.

Ох, вече нямам време. Ставам, че Дани вече напира да я взимам. Чао и до скоро.  bouquet

# 123
Ние сега се готвим за път. Много целувки от нас!!!

# 124
Добра вечер сладуранки.  Hug
Набързичко ще разкажа ,че съм на гости и се веселим.
Операцията ми бе преди 3 дни. Бях в "Тривия" .Сложиха ми 350 сс в дясната и 375 сс в лявата гърда. Операцията трае един час с пълна упойка .Пренощувах една вечер и на другата сутрин си тръгнах. Болка има , но тя е досущ като тази , когато гърдите са напращели от коластрата , комбинирано със силна мускулна треска . Самият разрез не боли , чувства се изтръпване на мястото . Дълъг е около7 см .Най-гадно ми бе първата нощ , понеже ме бяха пристегнали с ластичен бинт и от него едва дишах . Сега малко ме боли гърба , понеже се подгърбвам заради болката при изправен стоеж.Общо взето съм си избрала размер , който не е фрапиращ и е най-подходящ за моето тяло. Имплантите са евросиликон , кръгли. Много съм доволна и не съжалявам , а моят праг на търпимост е достатъчно висок , за да преглътна временното неразположение . Трябва да  ходя около месец и половина с един гаден сутиен ( както аз го наричам- бабешки ) , но той е важен за да няма усложнения и за  естетическия вид на гърдите ми след време . Снимки ще сложа като ми махнат конците - след 18-ти .
Толкова от мен , пожелавам такива красоти на всяка от вас . Цунки и лека вечер   bouquet

# 125
Моми4ета,стискайте палци zа БГ песенta на Евровиzия za Елица и Стоян  Grinning
Дилипили,Каролина ,МарияФ гласувате ли?

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 00:32 от Sesiliq

# 126
mamaKapi, честито и аз искам. И то много даже. А колко ти излезе цялото удоволствие?

# 127
 Grinning
Бьлгарите на 5_то място в Евровиzия!
  Grinning

# 128
ЧЕСТИТТА МЕСЕЧИНКА на
                                            Габриела  на Ася
                                           Неда на Бамби76
                          Максим на Isolde                                  
Даниел на мама cvete_m
                          Иван на Алфира
                                            Ема на snezhka-smeshka

ЧЕСТИТО И НА БЪЛГАРИТЕ!

# 129
  • София
Честито на всички пораснали 8 месечни бебоци newsm67 В това хубаво време личи, че всички са някъде на разходка. Ние чакаме нашия тате да се върне от изследването със скенер и ние хващаме пътя. Днес е последен шанс да се разбере дали ще го оперират. Иначе има насрочена операция за вторник. Ще му имплантират титаниева планка, която ще ни излезе скромната сума от 1 800 лв. Имаше вариант и за обикновена стоманена от 600 лв, но го бъзиках, че по летищата все ще пиука smile3532 Ох, смея се, но не ми е до смях...
Сесилия, хем се радвам, че сме на 5-то место, но в същото време ми е и малко тъжно-кога най-после ще вземем и ние да я спечелим-слабо ви е немското гласуване  Wink "....Елица и Стоян се класираха на пето място на финалите на Евровизия. Най-многобройни бяха гласовете за тях в Гърция, Унгария, Испания и Македония."
МамаКапи, красотата изисква жертви-ще го изтърпиш тоя гаден сутиен един месец newsm53
Нали всяка сутрин се черпим с кафенце, та в кръга на майтапа за любителите на кафеавтоматите  smile3532
За нас-Хриси вчера закуси с кук кус и му хареса. Само дето малко му се оказаха големи топченцата, та леко ги пасирах. Напоследък ми отказва ядене, а не беше такъв. Аз все го отдавам на жегите(и аз нямам апетит) или на зъби, но все още сме беззъби...
Хубав и слънчев ден на всички Simple Smile

# 130
Доника,дано татито се оправя бьрzо!
Бьлгарките в Германия доста агитираха и 4ужденци тук,гласуваха zдраво да ти кажа.
И Мити хапва по малко,не е топло тук,но мисля 4е е от zьбите.
4естито на мини рожденниците да растьт zдрави и 6тастливи!
Ние иzлитаме,отиваме на раzходка по парковете.

# 131
  • Пловдив
Добър ден и от мен!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС!

В Пловдив е адска жега!!! А още е само май................. ooooh!
Не знам какво ще правим като стане юни, юли... Майчета, някой ще даде ли инфо по
повод климатиците и бебетата! Ние с мъжа ми се пържим, но аз не смея да пусна климатиците, заради бебо!
Доника - дано да се оправи бързо вашия татко и да му се размине операцията! Praynig
Клипчето за автомата много ме разсмя! Laughing
Sesiliq - с браво на вас, че гласувате, аз малко съм разочарована от Евровизията!
mamaKapi - след 1м. ще си звездата на плажа Wink Възхищавам се на решителността ти!

# 132
Ние с мъжа ми гласувахме и двата пъти. И на полуфиналите и сега. Българската песен не бе6е най-добра,  но ние гласувахме за тях. Много ми напомняха на Руслана отпреди 2 години. Според мен най-оригинална и свежа песен бе6е украинската, но те скоро пе4елиха - преди 2 3 години. И като се има впредвид 4е сега е година на хомосексуалистите / забелязахте ли 4е половината групи имаха такива наклоности/  сръбската група спе4ели най-много гласове ... Да им е 4естито ..  Mr. Green
Сесилия, Каролина едва ли би могла да гласува, това е Евровизия, а Каролина живее в Канада  Peace
Доника, как кога най-после 6те спе4елим Евровизия, като България у4аства за 3ти път, като тази година за 1ви път се класираме за финалите. Аз съм доволна и на 5тото място  Laughing

# 133
  • София
Аз се радвам за 5-тото място на Евровизия. На фона на другите парчета нашето беше супер добро. Но си знаех че няма да сме първи - нямаме голяма диаспора в чужбина, а това изглежда се оказва решаващо в това състезание. Сръбското парче не беше нищо особено.

Благодаря ви за съветите за пуйката. Ние започнахме първо с пуйката на Гербер преди около три седмици, но на другия ден забелязах петунца по кожата на коленцата. Трябва да са били реакция на млечния протеин, който се намира в пюрето. Уж много внимателно чета етикетите, но това ми убягна. Може би защото нито един от продуктите в пюрето не е мляко. Има моркови, картофи, ябълков сок, пуешко месо, царевично нишесте, сладка царевица, масло. Откъде се взе този млечен протеин?! Сигурно е бил в нишестето. Днес и дадох 6 лъжички пюре от тиква и пуешко на Хип, тиква на Хип и сварен картоф - в съотношение 1/3 към 1/3 към 1/3. Хареса й този път и си изяде почти цялото количество от 125 гр. (Аз я кърмя преди това, а понякога и след).

За зъбите - не се притеснявайте, може и на годинка чак да се появи първото зъбче. Ние си имаме вече едно, но често ми хапе зърното. Освен това заради тези зъби е много кисела - явно и отгоре пробиват, защото ръчичката й често е там.

Сесилия, хепатитната ваксина се понася без никакъв проблем от бебетата. Първият прием е още в родилния дом, през първите 24 часа след раждането, така че няма поводи за притеснение.

За Марианка почти съм сигурна причината за нейното отсъствие. Нали беше казала че мъжът й е в отпуск - сто процента й е ограничил достъпа до интернет...

За пикника - пак сте уцелили датата на нашата консултация. Но нищо, с тази стачка на градския транспорт може би нямаше как да се придвижим.

# 134
здравейте момичета

Как изкарвате уикенда?
При нас кипи оживление - вчера посрещнах кръстника на Спаси от Париж и последва дъъълга семейна обедо-вечеря  . преди да се приберем минахме и през фризьора ми да коафираме Пако /чиято коса е доста гъста вече/. Заприлича на още по-голямо човече  Heart Eyes Днес - бях на фитнес, среща на къщата, после взех Пако и татко ми и ги закара на "нашето място" на Витоша, където алеите бяха по-оживени от бул. Витоша в центъра. Confused Confused Стояхме кратко и после се прибрахме. Сега направих тесто за пица и докато го чакам да втаса ви прегледах.
  chefВчера Спаси обядва филе от омруна със зеленчуци /по 6-тобалнатаму даде 4/, а днес обядва спагети с шунка /на Хип - оценка 4 и половина/
Доника, стискаме палци за таткото. И Спаси нещо не яде  напоследък, но плодове йогурти му се услаждат. Аз кат отеб го отдавам на жегите.
Диман, сигурна съм, че малката ще си прояде всичко с времето - не се тревожи. А и пак подчертавам - жегите.... За Марианка - не ми се вярва мъжът и да е чак толкова краен  Shocked Shocked Shocked Най-добре е ако някоя пловдивск амама й има тел. просто да прати 1 смс за успокоение, че с малките всичко им е наред.
Сесилия, хепатитната ваксина мина и замина без въобще да разберем. Не се тревожи!  Hug
Мамо Капи, благодаря ти за историята  Hug Убедена съм, че са феноменално красиви.    bouquet Пожелавам ти фантастично лято, много любов и комплименти!!!   bowuu
За Евровизия - ами за мен нашите бяханай-добри. Направо настръхнах като ги слушах. Не ми напомнят на Руслана, защото звученето е доста по-електронно /а и може би защото не понасям Руслана  Crazy/

хайде отивам да въртя пица с домати, босилек и моцарелла   chef

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 20:07 от irinii

Общи условия

Активация на акаунт