И аз гласувм за това заглавие, че как ми се ходи вече на море .......... Едва се сдържам, но скоро и това ще направим с малкото дяволче.
Още малко и щях да изпусна темата 
Бъдете все така весели и усмихнати! И да знаете, че си мислим всеки ден за вас 

Но каквото и да реши irinii, аз съм винаги съгласна. Важното е да имаме местенце, където да се срещаме виртуално. 

А Спаси е един малък джентълмен
Голям е сладур, нямам думи 

Киселите са много вкусни, чак на мен ми се дояждат, изяжда си бурканчето следобяд като се събуди
Сега размених няколко купона с една майка и взех и 1-ва група- супа и кисел и мисля , когато има супа с месо да му взема да видя дали ще му хареса, тъй като пюретата са само зеленчукови.... това май го писах вече 

,защото бяхме леко хремави,май е от зъбчетата,защото нямаме никакви други симптоми,но много се мъчи,водих го и на доктор,засега е добре!Реших и направихме забелването,без да го режат,само с ръце,отне точно 3 минути,които на мен ми се видяха като цяла вечност
,първата нощ беше ужасна,но още на другия ден се усети подобрението,сега вече е по-добре и не плаче толкова много като пишка,иначе направо едвам го успокоявах!Като видях какво направи доктора си дадох сметка,че всъщност досега само съм си въобразявала,че го забелвам
,едва ли щях сама да успея
Важното е,че и това изпитание премина и се надявам да е добре от тук нататък 

Надявам се тук да ти хареса!

До тук е спала 2 пъти по 30 мин. И аз се пощурих. В 17.30ч. имаме час за психолог и истински се радвам, че ще мръднем малко до Пловдив. Ще заведем после Мими на Макдоналдс, че не е спряла да мрънка за него от няколко дни.

, колко млади са били баба и дядо
и ще ни сочат на това вече ретро за времето си произведение. Други свежи идеи - купувате комплект завивки и върху давате калъфките на възглавниците да бъдат принтнати - на едната възглавния единия, на другата - другия - забавно е. Имам още идеи, но те изискват по-предварителна подготовка. За набързо - може един съвместен спа-ден и после една нощ САМИ!
Но си мисля да ги запазим за още по-летните месеци... П.п. Пробвах да го пусна, но е много дълго и системата г оотхвърля. Ще го посъкратим и ще стане.
Снимки не знам какви ще представляват интерес за вас и затова съм качила само 3.