Отговори
# 270
С кофичка, лопатка, бански, шапка, септемврийчето отива на море, за да топне сладкото дупе"

И аз гласувм за това заглавие, че как ми се ходи вече на море .......... Едва се сдържам, но скоро и това ще направим с малкото дяволче.  Nature Sunny  sport027  Nature Sunny

# 271
  • Sofia
Привет и от нас след дълго отсъствие!
Колко много сте изписали въпреки хубавото време  bouquet Още малко и щях да изпусна темата Confused Но тук сме постоянно на разходка, обикаляме като луди, припомням си места и неща от детските години, разчиствам дрехи и вещи(обхващат ме такива мераци от време на време Laughing, не обичам да събирам, пък и да освободя гардеробите на майка от наши болкуци), шия дори, а толкова отдавна не съм го правила... С две думи, добре си прекарваме Heart Eyes
За Али - добре е, хапва си, вечер спинка по-малко часове и се събужда в шест часа, но това си го обяснявам с чистия въздух тук, за разлика от София, когато спеше до осем часа. Обикаля с паяка, разхвърля каквото докопа от шкафовете, много я влекат контактите.... Не мога да я откопча от люлките обаче Rolling Eyes Аз я вдигам да я взема, а тя стиска ли, стиска. Щом я сложиш, започва едно кискане, говорене и въртене на главата на всички посоки да не изпусне нещо от околното движение. Опитва се да се задържа на крачета самичка, но не може да се изправи сама, освен от легнало в седнало положение. Малко ме безпокои, че не може все още да го прави.
Ох, много мога да пиша, но да не прекалявам.
Виждам, че добре си прекарвате по срещите, кръщенетата и празниците Hug Бъдете все така весели и усмихнати! И да знаете, че си мислим всеки ден за вас baloni

# 272
Добре дошла на tzvety roussimova Hug
Честита месечинка на малкото ти сладурче! Да е живо и здраво, весело, засмяно.

Написах ти на ЛС как да слагаш картинки. Дано си ме разбрала. Hug
Vesana, много се радвам, че се обади от морето. Скоро и аз ще дойда и ще се видим непременно.
Момичета, радвам се, че ви харесва едно от заглавията, които предложих. Hug Но каквото и да реши irinii, аз съм винаги съгласна. Важното е да имаме местенце, където да се срещаме виртуално.

# 273
  • Sofia
Ааааа, не съм стигнала още до морето, Марианка Grinning Сега сме при родителите ми в Силистра, пак е на вода де..... От 20-ти юни ще сме в Бургас при свекърва ми Heart Eyes

# 274
Добро утро на вси4ки!
Напук на дъждовното време сме си направили солидна план-програма за днес:)
Първо да честитим на всичките ни любими бебковци ,които растат като гъбки и да им пожелаем едно неповторимо детство( с такива мами е гарантирано Wink
Поздрави и на кръщелника в костюм - Спаси джентълмена Мия каза че си много елегантен Wink
Фиби4ка,идеята ти за нестинарството супер ми допада - на 4-ти е моя ден ден и това може да ми разнообрази празника - дай пове4е инфо моля!
А за годишнините - мами,подарете себе си в нова интересна форма..Има ли по-хубав подарък от този?Фантазирайте,и наемете някоя баба за ..нужното ви време  Mr. Green
Целувки от нас - отиваме да правим магии за спиране на дъжда - нали сме си малко вещерки Simple Smile

# 275

Пробвам да ви почерпя за осмата месечинка на бебока, съжалявам ако не става нищо и не може да опитате, за първи път ми е!

# 276
tzvety, получило се е, браво!

# 277
Ирини , страхотни сте  Hug А Спаси е един малък джентълмен  Heart Eyes Голям е сладур, нямам думи  Heart Eyes

Честита месечинка на празнуващите днес бебчета  Hug  bouquet Hug

За детската кухня , искам да споделя, че от една седмица сме записани и взимаме пюре и кисел. Взехме купони за най-малките- 0 група. Пюретата са само зеленчукови, тъй като 0-та група е за най-малките бебчета, тъй като има майки,които ги записват още на 4 месеца. Доста вкусни са пюретата и Светли омита всичко до дъно. А с пюретата, които купувах дори и Хип и Гербер нямах такъв успех, все ги ядяхме по 2-3 дена, много рядко да изядем 1 цяло бурканче. Затова съм много доволна  Wink Киселите са много вкусни, чак на мен ми се дояждат, изяжда си бурканчето следобяд като се събуди  Grinning Сега размених няколко купона с една майка и взех и 1-ва група- супа и кисел и мисля , когато има супа с месо да му взема да видя дали ще му хареса, тъй като пюретата са само зеленчукови.... това май го писах вече  newsm78
За това не е нужно да взимате купони , които отговарят на възраста ви, може да вземете за по-малки. Аз казах на жената, че сме късно захранени и сме били само на кърма и затова искам от тези за най-малките  Peace

Тук времето е кофти, цял ден вали.... Сисо сега спи... и за жалост днес няма да излезем  Sad
Лек ден на всички  Hug

# 278
  • София
Явно само София е както винаги проблемна откъм детски кухни, ясли, градини и тн...
Днес е толкова гадно времето, че чак се ядосвам-такива планове имах за уиекнда...

# 279
Здравейте,мами!
Честит празник на всички днес!  bouquet
Ние малко се позагубихме,пропуснахме страхотния пикник Sad,защото бяхме леко хремави,май е от зъбчетата,защото нямаме никакви други симптоми,но много се мъчи,водих го и на доктор,засега е добре!Реших и направихме забелването,без да го режат,само с ръце,отне точно 3 минути,които на мен ми се видяха като цяла вечност Cry,първата нощ беше ужасна,но още на другия ден се усети подобрението,сега вече е по-добре и не плаче толкова много като пишка,иначе направо едвам го успокоявах!Като видях какво направи доктора си дадох сметка,че всъщност досега само съм си въобразявала,че го забелвам Wink,едва ли щях сама да успея WinkВажното е,че и това изпитание премина и се надявам да е добре от тук нататък Praynig
irinii,браво за красавеца Спаси,надявам се да сте прекарали незабравимо,когато имаш време,очакваме разказа ти! Peace
за кухнята,още ни е рано на нас,но чух че в нашия квартал има и ще отида да проверя как стои въпроса,а някой знае ли нещо за частна детска кухня Ози? newsm78

Добре дошла на tzvety roussimova! HugНадявам се тук да ти хареса!
Аз също гласувам за страхотното заглавие от мари_анка "С кофичка, лопатка, бански, шапка, септемврийчето отива на море, за да топне сладкото дупе" Peace

Ами това е то нас,че стана дълго!Заради лошото време,днес няма да излизаме,но пък съм си поканила гости и отивам да приготвям пържолките! Heart Eyes
Лек ден на всички и целувки от нас! Hug Hug Hug

# 280
И тук днес почти не е спирало да вали Confused. Седя си сама с двете деца у дома, мъжът ми има фирмени дела. Ами те пощуряха. Особено Мими. Сега дъжда малко е поспрял, облякох я и излезе да потича на двора. Веси не е спряла да мрънка. У дома спането никак не и се отдава. Thinking До тук е спала 2 пъти по 30 мин. И аз се пощурих. В 17.30ч. имаме час за психолог и истински се радвам, че ще мръднем малко до Пловдив. Ще заведем после Мими на Макдоналдс, че не е спряла да мрънка за него от няколко дни.

# 281
Привет момичета.
преди малко се прибрахме от поредното ни трамбоване из града плюс гости, изпращане на кръстника на Спаси на летището и после на пазар. денят не е от най-приятните... викнахме багер в къщата да направи един подготвителен изкоп за газификацията и той от цялот омясто нацели точно тръбопровода. Всичко се наводни..... и просто ми се доплака от каръщина...  Сега мъжът ми отиде на мача на Левски "с момчетата", а аз ще се опитам да напиша повечето неща, които искам да споделя с вас.
Първо честит празник на всички големи и малки рожденици+ празнуващите годишнини.   bouquet  bouquet  bouquet
Подарък за годишнина- както ви бях споменавала аз поръчах при един художник наш портрет с мъжа ми. Дадох му наша снимка от подписването и той направи чудесна картина, която рамкирах и поднесох на любимия. Това е нещо, което остава и е абсолютно "семейно". След време децата ни ще обясняват на своите деца  Joy , колко млади са били баба и дядо  Joy и ще ни сочат на това вече ретро за времето си произведение. Други свежи идеи - купувате комплект завивки и върху давате калъфките на възглавниците да бъдат принтнати - на едната възглавния единия, на другата - другия - забавно е. Имам още идеи, но те изискват по-предварителна подготовка. За набързо - може един съвместен спа-ден и после една нощ САМИ!
Момичетата от пикника - страхотно сияйни сте с малките си слънца. Хайде щом се стопли - отново заедно.
Приятелка, страхотен разказ за Исландия!!! Може би някой ден ще посетя това екзотично място заради твоя разказ   bouquet
Весана, радвам се, че сте добре!
Марианка, предложенията ти са супер, както винаги.  Hug Но си мисля да ги запазим за още по-летните месеци...  П.п. Пробвах да го пусна, но е много дълго и системата г оотхвърля. Ще го посъкратим и ще стане.
За кръщенето. От вечерта подготвих екипите ни и багажите - все пак целият ден го изкархме навън. На Спаси му взех още един по casual и удобен екип от риза и дънки, с които го преоблякох след като се наснима с гостите в ресторанта.
В манастира ни кръщаваха само нас  Mr. Green Има отделна страхотно светла и тържествена постройка, предназначена за този ритуал. Оборудван е с мек идивани и пейки, така че гостите, които успяха да дойдат на самат ацеремония /около 25-30 човека/ се настаниха мног оудобно и като на театър изгледаха спектакъла. За светото кръщение ни поискаха - бутилка червено вино /остава в храма/, кърпа за детето и за свещеника, погача за раздаване, кита здравез или босилек вързани с червен конец. Купих и специален медальон, в който се слага отрязаната косичка. Ппът беше изключително благ и духовен човек, който с излъчването си допринесе много за празника ни. Почувствах се повече християнка от всякога. Първо разказа заритуала, прочете няколок оепизода от Библията. После накара кръстникът от името на детето да заплюе дявола и да каже три пъти "приемам" за христовата вяра и светлина. Неописуемо е и затова едва ли мога да пресъздам всичко. Спаси през цялот овреме слушаше в захлас като възрастен човек и непомръдна. После го съблякохме, тойсе изпишка, топнаха го три пъти в светената вода, където се счита, че в този момент пребивава Светия дух и чак тогава се разплака. Това направимига още по-вълнуващ. Кръстникът и негов духовен баща го пое с бяла мека хавлия. После го помазаха с миро и го "маркираха" по всички крайници и ушичките. За да бъде пълно удоволствието след приключването на кръщенето аз, таткото,кръстникът и Спаси и попа /видяли сте ни на снимката/отидохме до черквата, където попа вкара Спаси зад олтара - привилегияединствено н акръстените мъже. Така представяйки го интимно на Господ го върна, а кръстникът ми го подаде с думите "Взех го еврейче, връщам ти го християнче". Това е мили ,момичета. Следващото такова събитие з аспаси ще бъде "първото му венчило" Цялата фамилия бяхме много щастливи. Спаси получи много подаръци. Традиционно в тоци ден се подарявала монета - получихме няколко много специални такива. Кръстникът му подари страхотен кръст с ланец и гривна с инкрустирани името и датата на събитието. Абе доста злато, дрехи и играчки получи малчо... После пристигнахме в ресторанта. Там се присъединиха още 15тина човека . Бяхме в градината където имаше и хубав детски кът, а за бебешорите разпънахме басейн, в който да празнуват и те. Прибрахме се в 21ч.
Това е. Много ви благодаря за пожеланията и за комплиментите.  Hug Снимки не знам какви ще представляват интерес за вас и затова съм качила само 3.
Засега ще спирам, че стана супер дълго.

Внимание: Момичета, напомням ви, че над постингите ви има бутон "редактирай", с който можете да дописвате или променяте нещо във вече пуснат от вас постинг, вмест ода пуската 2-3 един след друг. Системата на форума се товари много от картинките ни и затова е добре поне това да спестяваме. Благодаря ви!

ЕТО И НОВАТА НИ ТЕМИЧКА http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191515.new#new Отново заглавие на Марианка.

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 16:54 от irinii

Общи условия

Активация на акаунт