Отговори
# 255
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛЪНЦА!!!

Да ви се оплача, днес дадохме малкия ми мишо на баба му за два дена, че мама има да  newsm75 1ironing wash hang 1dishes newsm55 newsm28 (карйно време за пролетно чистене) и ми е newsm45 Weary smile3518

Отивам да спя, че утре е деня на лудото почистване.
 Пожелавам на всички сладки сънища

# 256
  • Пловдив
Здравейте на всички!

Priyatelka - уникално и странно пътешествие! Най-добрия начин /според мен/ да направиш живота си е да пътуваш, където се сетиш и ти се ходи............ Mr. Green Hug!!!!!!!
mari_anka - и в Пловдив валя, но за малко и по малко. И ние прекарахме 3-4часа навън, че днес ни е ден за почистване!
bebe_dundi и veenii - аз обикновено купувам на мъжа ми това, което му е страст /хоби и гледам да го изненадам Wink
irinii - много хубави снимки, чакаме повече инфо! Ако може и подробности за ритуала, че съм позабравила какво се купуваше и т.н. newsm78
Мамичка Яничка - съчуствам ти!

И ние след 1м ще сме на кухня, а аз толкова още неща не съм въвела............. Sick

# 257
 wavey Здравейте симпатяги!Да драсна и аз нещо преди лягане...
irinii - много малко снимки видях аз, но се вижда все пак, че сте големи сладури всички - особено разбира се главният виновник за мероприятието. Heart EyesЩе чакаме и разказа...
Priyatelka - и на мен много ми харесаха снимките, много интересно място, а на живо сигурно е още повече. Поздравления за избора на дестинация!
Мамичка Яничка - разбирам те напълно, но както сама каза - поне ще се наспите хубаво и после с пълна сила ще оправите къщата за нула време  Grinning
mari_anka - и тук беше така, но поне накрая се появи една огромна, красива дъга , много и се зарадвах и на Йоанка я показах, но тя не я забеляза, миличката.
Момичета, тези дни се разправяхме тука с едни съфорумки за нестинарството, та викам да ви поканя и вас на 3-ти юни /неделя/ в с. Българи в Странджа на единствените, запазени до днес, автентични НЕСТИНАРСКИ ТАНЦИ . Много е интересно да се види. Аз няма да съм от танцуващите върху жарава, но сигурно ще се навъртам наоколо.  Wink Който има време и желание да идва - ако не догодина!!!
Хайде, със здраве и до скоро!    bouquet

# 258

Айде добро утро!!!!!!!
Аз отивам до Асеновград за сватбена рокля на сестра ми, за това съм толкова ранобудна! Дано поне вие си поспинкате повечко, а за събуждане кафенце!

# 259
Добро утро на всички!
Veenii,мерси за хубавото кафенце! GrinningУспех  с купуването на рокля за сестра ти,аз като бях булка не бях много впечатлена от прословутия Асеновград,е от там си купих роклята,ама малко със зор!
Аз стягам днес багажа и айде следобед заминаваме за Сливен,обадила съм се,да не ми пишете неизвинено отсъствие Mr. GreenЩе ми липсвате всички,ако мога ще ви посетя и от там HugНа всички много целувки и чудесна седмица,изпълнена с усмивки,слънце и разходки!До скоро! Hug

# 260
Добро утро и от нас.

Мари анка, Стлеи-ссд благодаря за идейките   bouquet
fibi4ka, благодаря за поканата, ако имам възможност със сигурност ще се възползвам
yoana77 , лек път и приятен престой в Сливен
veenii , успех в избора.
Ирини, чакаме още снимчици...

А като стана въпрос за кухнята, много се ядосвам на софийските кухни - как може да се записва и чака с месеци, естествено има деца които минават по друг ред и така нещата допълнително се удължават...нищо лятото ще взимаме от Варна, и дано като се върнем ни е дошъл реда тук.

# 261
Добро утро.
Чак сега се излюпвам от леглото и от много сън всичко ме боли, а и отделно съм с адска мускулна треска.
Изпивам кафето и се мятам във вихъра на парцала и метлата, но ще ви следя от време на време.

Какви са условията за пловд. кухня, а за софийската, защо е толкова сложно? При нас в Бургас е супер лесно, има кухня във всеки район, за да е удобно за майките и записването става примерно днес, а първо ядене взимаш след 2 дена. И готвят много вкусно. Само дето понякога слагат сол в някой ястия.

Приятни пътешествия на yoana77 , veenii и fibi4ka. После да разкажете!

Лек ден за сега от мен.

# 262
Добро утро и от мен и Мими, че Веси спинка блажено. Grinning
Честита 8-ма месечинка на Филип на куки, Мартин на КатяХр. и Александра на fashon_mama! С пожелание за едно красиво детство, изпълнено с много сбъднати мечти и любовта на мама и тати.

yoana77, лек път и приятно изкарване в Сливен. Цяла седмица ли ще отсъствате?
veenii , страхотно кафе си ни спретнала. Hug Как ти се става толкова рано ooooh!. Приятна разходка из магазините на Асеновград. И моята сватбена рокля беше от там. Много си я харесвах. Но един ден, по самоинициатива, реших да я изпера в пералнята и стана само на рокля. hahaha Дано сестрати си избере красива рокля, такава каквато я вижда в мечтите си. Grinning
fibi4ka, много интересно за нестинарските танци. Виждала съм такива в специални програми в заведения на морето. Впечатляващо е! Така ми се идва, но с тези две деца... А ние с мъжа ми сме големи почитатели на автентичното, на българските обичаи и традиции.
irinii, трахотни снимки. Всички изглеждате прекрасно. Много ми хареса роклята ти,прическата, изобщо изглеждаш супер! Ама и Спаси голям сладур. Hug Чакаме подробен разказ. Grinning
steli-ssd, и аз като теб съм забравила какво се купуваше з една кръщенка. Надявам се момичетата тук да ни помогнат. Grinning
Мамичка Яничка, и аз те разбирам напълно. Всеки път като трябва да си оставя някое от децата при бабите, се чувствам зле. Но понякога си има нужда.
bebe_dundi, aз когато поръчвах еротичната торта на мъжа ми, имаше голямо разнообразие - гърди със и без сутиен, мъж и жена в леглото и т.н. Laughing Ама да знаеш, много забавно става.
Добре, че тук детската кухня изобщо не излиза във ваканция. Смятам скоро да пътувам до Бургас и там също ще я запиша на кухня, макар и само за седмица-две. Бургаски мами, стягайте се за форумска среща в скоро време. Grinning
Тук е доста мрачно и дъждовно. Дано времето позволи все пак да изведа малко децата, че ще полудеем у дома. Laughing Приятен и усмихнат ден на всички! Hug

# 263
  • Пловдив
http://photos3.meetupstatic.com/photos/event/a/1/d/7/event_761431.jpeg

Добро утро и от мен! По кафенце за по-късно включващите се!
Времето днес е ужасно - мрачно и вали! Ще се побъркаме цял ден вкъщи със Стенли и как ли ще се приспиваме днес............. newsm78 #Crazy
В Пловдив има и частна кухня и удобното при нея е че можеш да си поръчваш от единия за другия ден и ти я носят вкъщи!!!!!!!!! Peace
Освен това имам седмично меню в интернет и можеш да си го разгледаш и прецениш какво ще вземеш, а и май работят в събота!
Весело прекарване на yoana77 , veenii и fibi4ka.
Мамичка Яничка - времето е с теб, времето е идеално за чистене!

# 264
  • Пловдив

Явно още ми се спи тази сутрин!
Честита 8-ма месечинка на всички бебоци!

# 265
Мамичка Яничка, за съжаление и тук слагат сол в яденето, но иначе готвят вкусно. Почти няма дете накоето да не му харесва.
 Днес ме обзе едно вдъхновение и предлагам  заглавия в тон с тези на sladur4e*2:
"Kуфарите за морето стягаме, септемврийското детенце да зарадваме"
"С пояс пъстър и със ръкавелки, септемврийското дете ще преплува цялото море"
"С кофичка, лопатка, бански, шапка, септемврийчето отива на море, за да топне сладкото дупе"
"Лодка във морето плува, септемврийче гледа я в захлас и мечтае капитан да стане в този час"

# 266
Да, идеално, тук вали, кофти е.
А за детето - най- ме притеснява, че ще ми го разглезят от гушкане и държане на ръце. Иначе ми е криво, че ставам и няма кой да ми се смее от кошарката и да ми говори. Но се налага. Абе, ще изтрая, два дена не са много.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩЕ ДНЕС ДЕЧИЦА   

# 267
Здравейте и от нас!Досега не сме се включвали във вашите редици, освен че кандидатствахме в списъка на родените през септември, не се осмелявах да пиша сума ти време, като гледам че се познавате още с коремчетата, и някак да се включа изведнъж и аз.... ConfusedНо много ще се радвам да ви опозная по-отблизо!
Искам и да ви почерпя по случай нашата осма месечинка днес, да знаете, почерпени сте, но като нова във форума, трябва да разгледам от къде ги вземате тези хубави виртуални почерпки с кафе, торта, пък и честитки за всички празници!
Следя ви всичките Simple Smileно скоро ще научите много подробности и за нас, засега целувки за всички септемврийчета от моите сладурковци, а за техните майки newsm51!

# 268
Утре с доста майчета и бебчета ще празнуваме   bigdance2 . Ще си имаме месечинковчета. А вие празнувате ли по някакъв начин всеки месец на дечицата?

# 269
  • София - Бургас
Добър ден, сладки мами.... Heart Eyes
Честити месечинки на малките бонбончета.........
 Днес, явно отново ще пием кафето си вкъщи.Затова, черпя с домашно кафенце...
Марианка, много харесвам това заглавие за нова темичка:
    "С кофичка, лопатка, бански, шапка, септемврийчето отива на море, за да топне сладкото дупе"
Гласувам за него... Wink

Общи условия

Активация на акаунт