Бъди жив и здрав и постигни всичко което поискаш.
Надяваме се кръщането да е минало много добре и купона да неспира.
Утре ще пиша малко повече че Неси ми е в ръцете

Гледкам си двамата мъже-какво да се прави-нали си ги обичам и двамата, само дето Хриси ревнува 
А от вчера сме гъзари-брат ми има няколко сергии за очила в Стара Загора и дойде до София да зарежда и му взел детски очила(е и мама се сдоби с 2 чифта) Много е готин с тях, но не ги държи на очите, ч в устата. А и вчера сефтосахме гърнето 
Чакаме разказ за щастливото събитие от Ирини 
Чак стана в рими
А случайно има ли тук мами от Сливен,досега не съм разбрала,но ако има може да се срещнем!Хайде лек и безоблачен ден и много,много усмивки!Да пийнем по едно кафенце с вас виртуално,хайде ставайтееееееее! 
. Няма да има кой да ми надува главата с писъци и крясъци, но пък ще поспим с татко му по-спокойно 

. Мими е като някаква хала, след нея всичко е погром 

Така,че за голямо мое съжаление всичко пак се провали
Предполагам,че всички ще надникнат тук,да не стане някой излъган.Марианка е тук,Поли и Стели дано да видят,Валентин каза,че може би няма да дойде.Целувки на всички! 

И на рожденничката - много щастие, любов. И да не забравя - именния ден на Спаси на Иринии, напатерица, но вчера не успях да се включа. Пожелавам му с гордост да си носи имаето.
Сигурно всички изпитвате същото към бебковците си.
Днес разходки явно няма да има., за огромно съжаление.Ще лудеем вкъщи, а аз сигурно ще се побъркам...Така свикнах да съм навън, покрай Кари, че сутрин ставам с мисълта за навън.И днес - изненада, ще си стоим вкъщи.Е, нищо, има и такива дни.Ще поскучаем......