Отговори
# 225
Честит имен ден на Спаси.
Бъди жив и здрав и постигни всичко което поискаш.
Надяваме се кръщането да е минало много добре и купона да неспира.
Утре ще пиша малко повече че Неси ми е в ръцете

# 226
  • София
Честит имен ден, Спаси, както и свето кръщение Simple Smile
Хммм, добре сте си изкарали вчера на пикника Simple Smile
Ние от вчера сме с тати вкъщи и ...няма време за писане. Операцията е минала успешно-първоначално с местна упойка, но не издържал на болката( а той е мазохист) и му били пълна. Сега си имаме Робокоп вкъщи Simple Smile Гледкам си двамата мъже-какво да се прави-нали си ги обичам и двамата, само дето Хриси ревнува Wink
Иначе да се отчетем от вчерашната консултация - +400 гр.(8.200) и + 1 см. = 71. Като се има предвид, че от 2 седмици не яде си е постижение. Днес яде от нашата супа, която умишлено посолих съвсем лекичко. Явно човека си иска ядене като на големите, а не бебешки пюрета Simple Smile А от вчера сме гъзари-брат ми има няколко сергии за очила в Стара Загора и дойде до София да зарежда и му взел детски очила(е и мама се сдоби с 2 чифта) Много е готин с тях, но не ги държи на очите, ч в устата. А и вчера сефтосахме гърнето Simple Smile
За гаденето-от 2 дни и аз съм така. Ако не бях неразположена в момента щях да си помисля, че съм бременна EmbarassedСигурно пак съм събрала границите на кръвното.
Засега това е от нас-свърши ми лимита на компютъра Sick Чакаме разказ за щастливото събитие от Ирини Simple Smile

# 227
  Здравейте с 3 думи ,че много ми се спи...
Спаси, чеситит имен ден , да си жив и здрав и нека прекрасното име, което носиш ти носи много късмет в живота! Честито и за встъпването ти в света на вярата и Божията светлина!
 Ние днес бяхме на консулте - 8840 (+440) гр  и 72 см нито милиметър повече от миналия месец  Rolling Eyes
 Доки е много доволна от Лаци , много е палав и прави хиляда неща, вече пляска с ръце като си изтяга пръстите и ги разтваря.. много е старателен... абе сладурко ми е той..
Днес ми се случи нещо смешно но обещавам утре да разкажа, че ми се затварят очите....
 а пък на пикника беше супер... много ни хареса, а и накойто кажа къде съм била всички ми завиждат
 Лека нощ и прекрасни сънища

п.п. Ирини утре рано рано искаме подробности

# 228
Пловдивски мами,току що видях,че в прогнозата за времето за утре тук го дават да превалява!Нека да видим как ще е утре сутринта и пак да се чуем тук,че ако е намръщено и се кани да вали,всичко ще ни провали CloseЧак стана в рими Mr. Green

Лека и спокойна нощ и сладки сънища на бебковците,да оставят мамите и татковците да се наспинкат!

# 229
Здравейте и от нас!
Мина цяла вечност от както не сме писали ,но ви чета когато имам време.
Нека и аз да честитя именния ден на Спаси!Да е жив и здрав!
Кой спомена за бански памперс?И аз търся ,светнете ме моля от къде мога да купя?Каним се тия дни да ходим на басейн с Дария.

# 230
добро утро мами и бебковци!Моите още спят и аз си пийвам кафенцето пред пц-то. LaughingГледам,че слънчо изгря,така че ще има голяма разходка,а пък ако завали полсе,ще му мислим на място Mr. GreenУтре заминаваме с бебковците за една седмица на гости в Сливен,там имам баба и много роднини.Надявам се да прекараме чудесно,това ще ни бъде и първото по-дълго пътешествие с малчовците,дано да ме слушат в колата,че.... CrazyА случайно има ли тук мами от Сливен,досега не съм разбрала,но ако има може да се срещнем!Хайде лек и безоблачен ден и много,много усмивки!Да пийнем по едно кафенце с вас виртуално,хайде ставайтееееееее! Hug

# 231
Добро утро и  от нас.

Да си кажем резултатите от консултацията вчера :
   - кг. - 10.430 - натежал е с 0.800 гр., "само" с кило и 100 над нормата, а уж се хранихме по-диетично.
   - см. - 72.5     - пораснал е с 2.5 см.

Днес ще се разделя с моето бебе за 2 дена, понеже съм решила, че е крайно време за пролетното чистене. Но, ще ми е много тъжно  Cry . Няма да има кой да ми надува главата с писъци и крясъци, но пък ще поспим с татко му по-спокойно Simple Smile

Кафето вече го сервираха, остава само да го изпием.  Айде!

# 232
                                                   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН BAZEL!
                                                МНННОООГО ЩАСТИЕ  И ЛЮБОВ.

# 233
Добро утро! Grinning
Благодарности на yoana77 за кафенцето. Hug
Честита 8-ма месечинка на Виктор на дилИпилИ, Ванеса на Mila84, Ян на Chochi, Даная на Кузманка, Кристиан на Плами, Симеон на Каролина и Емилиян на galia:)! Да растата здрави и щастливи, палави, игриви!

bazel, честит Рожден ден, мила!
Желая ти от сърце много сбъднати мечти, щастливо семейство и здраве!

Момичета от Пловдив, времето се очертава хубаво (малко е духливо), така че аз съм там към 11.30ч.
Мамичка Яничка, mama_meggie и Доника, чудесни мерки имат вашите сладури. Браво! Все така да ви растат като гъбки! Hug
Доника, радвам се, че операцията на съпругът ти е минала успешно. Сега му желая от сърце бързо възстановяване. Praynig
Ох, Мамичка Яничка, ако занеш и аз колко имам за чистене у дома ooooh!. Мими е като някаква хала, след нея всичко е погром Laughing. Добре, че дребното още не може да се включва в разхвърлянето. Представям си какъв дует ще са догодина. Crazy
Каролина, лек път! Следващият ти постинг ще е на родна земя. Grinning
Разгледах снимките ви от пикника. Страхотни сте момичета! Бебоците големи сладури! Hug
Василена заспа и аз ставам, за да се подготвя за Пловдивската срещичка.
yoana77, номера ми към Глобул отново е актуален, така, че ако има нещо, звънкай!
Приятна разходка на всички днес. Grinning

# 234
Мили мами,срещата се отлага,започна да духа много и стана облачно,дават го да вали и аз лично се отказвам,нямам покривало на количката,далече ми е и ако завали с тая голяма количка няма и къде да се мушна SadТака,че за голямо мое съжаление всичко пак се провали CloseПредполагам,че всички ще надникнат тук,да не стане някой излъган.Марианка е тук,Поли и Стели дано да видят,Валентин каза,че може би няма да дойде.Целувки на всички!

# 235
  • Пловдив

Честита месечинка на Виктор на дилИпилИ, Ванеса на Mila84, Ян на Chochi, Даная на Кузманка, Кристиан на Плами, Симеон на Каролина и Емилиян на galia!!!!!!!!!!
Да са здрави и послушни!!!!!!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, bazel!!!!!!
Много любов, здраве и щастливи мигове!

П.С. За срещата------------------------------------------------------ #Crazy

# 236
Момичета от Пловдив, не знам как е при вас, но тук сериозно се смрачава. Очертава се дъжд. Ако искате да я отложим за понеделник, примерно. Чакам отговорите ви, за да знам какво да правя, че имам влак в 10.50ч.
П.С. Йоанка, чак сега видях постинга ти. За следващата седмица ще се оговорим допълнително. Hug

# 237
Май пак ще трябва да отложим срещата на пловдивските майки. Жалко  Crossing Arms
Да честитя, първо месечинките на всички бебчета, които днес стават на 8 месеца Simple Smile И на рожденничката - много щастие, любов. И да не забравя - именния ден на Спаси на Иринии, напатерица, но вчера не успях да се включа. Пожелавам му с гордост да си носи имаето.
Тук в Тракия още не се развалило съвсем времето, та смятам да отида на разходка. После не се знае как ще се промени.
Аз да се оплача, имам тежка сенна хрема - тази година много рано ме налегна. Слагам някакви капки, но май просто трябва да почакам да отмине. Иначе Ева е добре - никакви оплаквания, все по-щастлива и жизнена е. Такива муцунки прави с двата си единствени зъба. Не мога да й се нарадвам Simple Smile Сигурно всички изпитвате същото към бебковците си.
Пожелавам на всички усмихнат и хубав ден, независимо от времето.

# 238
  • Пловдив
За понеделник - ние сме на консултация!

# 239
  • София - Бургас
Здравейте! Hug
 Какво ужасно време SadДнес разходки явно няма да има., за огромно съжаление.Ще лудеем вкъщи, а аз сигурно ще се побъркам...Така свикнах да съм навън, покрай Кари, че сутрин ставам с мисълта за навън.И днес - изненада, ще си стоим вкъщи.Е, нищо, има и такива дни.Ще поскучаем......

Базел, Честит празник!   bouquet
   Ванеса, Ян, Даная, Виктор, Симеон, Емилян, Кристиан, Честита Ви Месечинка! baloni

Общи условия

Активация на акаунт