Отговори
# 210
Добро утро и от нас!

Влизам набързо да вляза в час с клюкините и да пожелая прекрасен празник на любимото ни момче Спаси! Heart Eyes
На пикника и ние изкарахме страхотно, компанията и хапването бяха на ниво Heart Eyes
Пожелавам си по-чести срещи с любимите септемврийчета и чаровните им мами.
Хубав ден! Heart Eyes

# 211

Честит Имен Ден на Спаси,да е жив и здрав,много усмивки и весел празник на цялото ви семейство!

# 212
Хайде по едно кафе за събуждане,Марианка закъсняваш за сутришното кафе! Hug
Весел и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 213
Добро утро, сладурани! Grinning
Какъв прекрасен ден! И празничен на всичкото отгоре.
Честит Имен ден на Спас на irinii! Мило дете, желая ти от сърце смело "нахлуване" в света на възрастните, бъди здрав и много щастлив!

За мама irinii:

yoana77, днес умишлено реших да си спестя кафенцето, че виж с какво хубаво винце ни черпи MariaF. Иначе днес наистина се разписвам късничко. Едва сега преспах Веси. Дано имам време и за сутрешният си ритуал на терасата. Е, няма да пия винце толкова рано, но едно 3в1 с удоволствие. Laughing
MariaF, риятно изкарване във Франция, мила! Ще се справите с пътуването, като гледам как си се подготвила... И ние имаме проблем с обувките. Непрекъснато търка крачетата едно в друго и най-редовно се връщам да издирвам обувка. hahaha
sladur4e*2, днес май няма да вали Thinking. Иначе чудесно си разказала за Спасов ден.
Благодаря от сърце на дилИпилИ за милите думи! Hug  bouquet И аз обичам винце, но съм най-вече почитател на хубавата биричка. Grinning Обаче ти така хубаво разказваш, та чак ми се препи чашка бяло вино. Laughing
Да припомня на мамите от Пловдив за срещичката утре. В 11.30-12ч. пред ресторант Централ парк в градската градина. Дано се обадят Vessselka и walentin. Иначе до тук сме заявили 3 мами присъствието си. Ще се видим утре с тях.
Приятна разходка на всички днес! Hug

# 214
Здравейте момичета и малки момчета,

Честит имен ден на Спаси! Да му носи много късмет хубавото име и успехи в живота!  

Ето ни и нас. Не сме забравили нашите  приятелчета-септемврийчета Simple Smile Около нас много динамично се развиват събитията. Тичам по магазини заеднос Алекс за да избираме и одобряваме всичко, свързано със новия ни апартамент. Въпреки че имам дизайнер, който се занимава с майстори и всички подробностти пак тичам и аз за да контролирам. Едновременно с това и вече поработвам в галерията, където участвам и в организацията на новите ни изложби....та ми е малко тежко защото навсякъде мъкна момчето с мен. Надявам се че това му се отразява добре, защото се очертава много енергичен и палав младеж, който иска непрекъсната динамика и нови изживявания....абе незнам майка му откъде ще намери толкова енергия за да му удържа на стила  Laughing
Той вече има 3 зъбчета и четвърто иска да пробие. Доста е крив надвечер и трудно заспива, но слава богу спи цяла нощ. Не иска обаче да пълзи, не иска и дълго да седи, а да ходи по земята и да се изправя, но моя гръб е развалина вече.... ooooh!

Извинявам се за дъгото писание, но май ми се полага заради отсъствието.
целувки на всички и не обещавам, ама се надявам да успея да се включа в някоя от срещите

# 215
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СПАСИ! Hug  bouquet

# 216

4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН и от нас с Йоанка на сладкия Спаси!
Още веднъж - весел празник днес!!!  bouquet

Снимките от вчерашния ви пикник са страхотни, особено на бебоците наредени на полянката - големи сладури!!!Сигурно сте си изкарали чудесно.
Сложих и аз снимки на две сладуранки в септемврийското албумче, едната малко сърдита на едната снимчица, ама карай  Grinning
sladur4e*2 - много интересно, 10х за инфото!
teletabis2   bye добре дошла отново, след това дълго отсъствие

Ох, таз Йоанка пак овърша орталъка !Всичко от чекмеджетата е на земята, а тя хванала едно портмоне и шивашкия метър бяга с паяка и надава радостен вик. Отивам да внеса ред....
4ао и хубав ден /дъдждовен или не/ от нас!!!

# 217
  • София - Бургас
Спаси, Честит празник!
Да си жив и здрав, много да радваш мама и тати, и да ги нацелуваш....

Честит празник и на всички бебенца, навършващи месечинка днес, както и на техните родители...

# 218
Весито, как си? Спря ли повръщането? А Марти добре ли е?
Че се притесних за вас  Hug

# 219
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СПАСИ!!!
Весело и приятно да бъде кръщенето /ако все още продължава/!!!

Честито и на празнуващите днес малки сладури и сладурки!  bouquet

# 220
# 221
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СПАСИ!!!

Виждам, че вече някои от вас слагат бебковците в проходилка. И Георги много я обича, но този месец спряхме да я ползваме, защото нашето педи препоръча да изчакаме поне още месец. Много ми е трудно щото и без друго той не иска нито седнал нито легнал, а само прав. С проходилката ще е по-лесничко, но мисля още малко да изчакаме.

Имаме си вече кошара и това е единственото място, където смея да го оставя за секунди, иначе ... не ми се мисли. И спалнята сме я укрепили от всички страни - от едната страна е стена, а от другата неговото креватче, от третата раклата и ние с таткото само прескачаме. Но пък сме спокойни, че няма да отиде на земята. Поне за сега.

# 222
Честит имен ден на Спаси.
Да е жив и здрав, все така чаровен и умен.
Ирини, весел и незабравим празник ви пожелавам.
   bouquet

Влизам набързо да ви кажа чао, че утре потегляме с Мони за България. Напоследък съм доста несериозна с писането, защото от много гостита, пикници, разходки по паркове и рожденни дни не мога да седна на компа. Признавам си, че не съм ви изчела и не съм в час с новините. През следващите 2 мес. сигурно няма да пиша, защото във вкъщи нямам интернет.

Поздрави на всички

# 223
4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН СПАСИ!
БЪДИ ЗДРАВИ4КО И УСМИХНАТО ДЕТЕНЦЕ, МНОГО КЪСМЕТ!

Заповядай един виртуален подарьк  !:DВесел праzник!

Desssy и аz не ссм слагала Тити в проходилка,zа сега сме с бьнджи,но zа малко.
Каролина,лек пьт,поzдрави на Бьлгария и весело иzкарване!
Дилипили,браво zа винцето  Grinning и ние с тати Ники оби4аме да си пийваме,но напоследьк 4есто сядаме на ракийка с 6опска салата  Simple Smile
Това е zа сега от мен,отивам да пийнем с Татито,4е Тити тькмо zаспа и е ти6инка в кь6ти  Laughing
Лека ве4ер!

# 224
  • София
Честит имен ден на Спаси!

И аз не пиша много, защото не се застояваме в къщи. От няколко дни Вики спи само по 1 час през деня  Shocked А преди си спеше 2 пъти по около 2 часа. Може би е от жегите. Ние достигнахме заветните 200 мг на хранене, сама започна да яде повече, явно и дошло времето. Попарата я заобичахме, но с АМ, не с вода. Вече много се сърди , ако и взема играчката или нещо от ръцете. Страшно собственическо чувство. Започна усилено да казва ма-ма. Пак се катери като алпинист на всяка височинка и се изправя. Вършеем с проходилката, късаме цветята.

телетабис- и аз преди 2 години бях на този момент с новия ни апартамент, и аз имах дизайнер, но не си ли провериш всичко сам, не си е работа. Имаше грешки при размери, при прокарването на кабелите, стените на места не са перфектно гладки... повечето неща си ги оправиха, но трябва наблюдение. Желая ти успех.

Общи условия

Активация на акаунт