Отговори
# 195
Здравейте от нас!!! Heart Eyes

Как оцелявате в тез жеги? Ние всеки ден бродим из улиците на Стара Загора,макар, че е адски горещо...Въпреки всичко внимавам много , да се движим по сенките, защото ме е страх да не и стане нещо от жегата на Даная. И въпреки жегите си прекарваме чудесно на разходките... Взимаме си храна от едно заведение  и сядаме в градската градина да ядеме и после и Даная яде и пак тръгваме и така  минават дните, от горещи по горещи...

Ходих малко по лекари днес, по точно на гинеколог...Тече ми кръв , като слуз постоянно...Цикъла си ми идва, нормално по 10 дена ми върви, и като спре започва да тече тази гъста кръв...Страшно съм притеснена защо е така...Ако някой може да ми каже да сподели...Сега ми взеха секрет за  микробиологично изследване и цитунамазка...
trygwam sega `ao!!!

# 196
  • Sofia
Много ни беше хубав пикника  Hug Пак ще дойдем с бебе Марти...още повече, че той си хареса поне 2 мацки и доста нападателно флиртуваше пред очите на майките им Wink Знае си той Sunglasses

Аз май получих топлинен удар обаче, драйфам през 10 мин. Ужас  Tired

# 197
Честито на днешните празнуващи дечица:)

А така, вече и завърнали се има от Витоша... хайде снимки искамеее, че ние пропуснахме хубавия ден  Sad

Бобо е горе-долу, уж нищо му няма, но си оставаме на запичаща диетка. Иначе мерките ни са 74см и 8,700кг, страхотен тонус и комуникативност. Изобщо чичо док много доволен Simple Smile

Vergin, дано скоро отминат проблемите ви и повечко радости. Та и на теб настроение да ти дойде и повечко да се включваш.

Galadriell, аз съм потресена от решението на педиатъра ви да бие 3 ваксини едновременно... така се е натоварило организъмчето на детето, чееее  ooooh!

Добре дошла на новата мама  Hug

Проблема с шапките се разрешава с много упоритост. И според мен колкото по маклко връзки и ластици има толкова по-добре, те дразнят допълнително бебчетата.

муцката, браво за фитнеса, упорита мама си ти... дай сега малко снимки да видим мускули и фигура  Mr. Green

yoana77, страхотни са твоите сладурчета, пу-пу Simple Smile

Нашата къща е доста прохладна, така че в нея се спасяваме от жегите  Laughing

Аз днес получих подарък от сестричката си, бански. Много му се изкефих и ми седи добре на паласките, и увисналите цици  Mr. Green така че моретоооо чакай ни идваме Simple Smile

И накрая... Пожелаваме на Ирини, Спаси и цялата фамилия утре да изживеят един незабравим ден Simple Smile

# 198
И ние си изкарахме страхотно на пикника  Hug Имаме и много снимки, които обаче по - късно ще надпиша и кача.
Лека вечер за сега от нас, а да не забравя - Ирини, пожелавам ви незабравим ден утре и после чакаме подробен разказ, придружен със документи  Laughing

# 199
Добър вечер и от мен!
Приключихме с днешната дълга разходка. Каква жега само! Василенка накиприх с потниче с гол гръб и панталон с поличка. Голяма сладурка! Grinning А проблема със шапките съм го решила с кърпа. Само това държи на главата си. Но те стоят чудесно. Особено дънковите са много ефектни. Права е Щастливка, че само с упоритост може да се постигне резултат. Слънцето е много силно.
Радвам се, че на пикника сте си изкарали чудесно софийски мами! Вие сте страхотен пример! Чакам с нетърпение да видя снимките. Grinning
Пловдивските мами, ако искате в петък да се видим преди обяд, че ще е по-хладничко. Аз уредих кой да ми вземе кухнята. Хубаво е мястото да е удобно максимално за всички. Така, че давайте предложения. Чудя се как ви се вижда сладкарница "Неделя" на Сточна гара?  newsm78 Мисля, че имат лятна градина.
muckata, браво за упоритостта ти! Пък аз съм такъв мързел... По едно време яко бях закарала колело, ама нещо го поспрях. Трябва да се взема в ръце. Thinking
Galadriell, и аз се притеснявам за детенцето ти. Как така три ваксини на веднъж? За къде са се разбързали? Има време, дори и да се проточат малко във времето. То си е опасно така. Стискам палци всичко да е наред. Praynig
Щастливка, честит ти нов бански! И да се покиприш с кеф на морето с него. Какви паласки бе човек?
Vesito, желая ти бързо да се възстановиш. Praynig
Кузманка, нямам идея защо ти се случва така. Лекарите ще кажат. Но и на мен като ми дойде и си откарвам така по 10 дена ooooh!. Това преди да родя, никога не ми се е случвало. Май и аз ще тичам на цитонамазка. Thinking Надявам се проблемът ти да не е сериозен. Praynig
Vergin, дано обривите на Ивета бързо отминат, та да се свършат и твоите неволи. Praynig
fashon_mama, добре дошла сред нас! Hug Разкажи ни повече за себе си и бебка. Grinning
irinii, предполагам, че днес няма да имаш време да наминеш, че си в трескава подготовка. Пожелавам ти утре да изживееш един прекрасен ден и всичко да протече така, както си го представяш И да разкажеш после подробно, и снимки непременно! Hug
Лека нощ, сладуранки и малки сладурковци.

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 21:40 от mari_anka

# 200
Добър вечер и от мен на всички!
Не се и съмнявах,че сте изкарали чудесно на пикника,с нетърпение чакам да гледам снимки. Hug
Желая много весел и незабравим празник на Irinii  bouquet
Щастливка,благодаря за комплиментите за моите бебоци,благородно ви завиждам,че ви е хладно в къщата,ние се пържим още от сега,а незнам как ще караме лятото CrazyБързо оздравяване на бебко! Hug
Проблемът с шапките май е световен Mr. Green
Добре дошла на fashon_mama!
За пловдивската среща,предлагам да се срещнем в парка на центъра към 11.30-12,там е много прохладно и приятно,ще си нахраним бебковците там,ще спинкат на хлад,а и има ресторант там-Централ Парк,на който и ние може да пийнем и хапнем по нещо.Ако всички са за,уредено е Peace
Чакам потвърждение на резервацията Joy
Лека и спокойна нощ на всички! smile3525

# 201
yoana77, идеята ти е чудесна. Записвам се за петък! Grinning Даже предлагам сборният пункт да е точно пред Централ парк. Peace

# 202
момичета, много ви благодаря за прекрасните пожелания.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Днешният ден бе доста отвратителен и се надявам, че утрешния ще е двойно по-хубав за сметка на отминалия.
Ще ви разказвам.

Целувки за всички

# 203
И аз се записвам за срещата в петък Simple Smile До тогава на пловдивските майки

# 204
  • Пловдив
И аз ще дойда! Hug

irinii - приятно и весело прекарване утре!!!
И мен скоро ще ме тресе тази треска, а и още не мога да избера ресторант!

Всички болни и майки и бебета - бързо да оздравяват!

# 205
  • Munich
irinii, двойно повече радост и хубави емоции утре за сметка на днешния ден ти желая! Чакам с нетърпение разказ как е минало, но не се и съмнявам, че подготовката ти както винаги е желязна и за всички денят ще е чудесно изживяване. Наслади му се и ти!
Пу и моят син в групата на свалящите шапките малки шила! Щастливке и Марианка, благодаря за инфото, че с упоритост ефект има. Аз се бях примирила, че ще ходим гологлави, сега ме мотивирахте.
Марианка, много липсваше даже и на непишещите като мен Simple Smile
Кузманка, нямам представа на какво може да се дължи проблемът, но не се притеснявай, ще се изясни и ще се оправиш, ако въобще има проблем. Все пак организмите ни са били подложени на доста сериозно изпитание с бременността и раждането и такива аномалии са сигурно често срещани. Пиши като излязат изследванията.
Щастливка, чудесно е, че доки е доволен от Бобо. А на теб честит ти бански, на много места да го разходиш!
Vergin, да минават скоро всички неразположения!
Ние пийнахме със свекърва ми по две чаши разкошно сицилианско винце, пооправихме световните проблеми плюс клюкините и сега по леглата. Мъжът ми играе покер с колеги, ще се върне посред нощ, утре е почивен ден тук. В Германия в момента покерът е голяма мода. Играе се в повечето случаи със символични залози, за удоволствие, но се е превърнало в масов спорт - по телевизията турнири с разни местни знаменитости има през ден, всеки втори, когото познавам, играе. Мен картите никога не са ми били страст, виж винцето... Лека нощ от мен и Виктор и хубав ден за всички утре!

# 206
В последните минути на днешния ден ви черпя виртуално по случай нашата месечинка  Heart Eyes Вече сме на 8 месеца  Hug

Ирини , весело изкарване утре  Hug Няма да мога да ви поздравя през деня, тъй като мъжът ми взима от няколко дена лаптопа с него  Rolling Eyes и няма как да пиша... Пожелавам ви един незабравим ден изпълнен само с положителни емоции  Hug Hug Hug Много целувки на Спаси   bouquet

# 207
Привет моми4ета!  Hug
Изглежда се радвате на хубаво време. Тук е мра4но, но ние стягаме багажа за Франция. Пътуваме в неделя, 1000 км, за първи път 6те сме с детето на тоооолкова дълъг път, връзат се над 12 4аса път, но съм се подготвила добре, игра4ки, песни4ки и най-ве4е търпение ... Ина4е за там купих на Филип  памперс-бански, надявам се да топнем д-то  Mr. Green
Ние проблем с 6апките нямаме, ами с 4орапите и обувките.   Laughing Вси4ко дърпа, сваля, хвърля. Обувките са му ве4но в устата, като се возим навън с коли4ката, се оглждам да не ги загуби. Сестра ми ми изпрати буйки на Колев и Колев, много им се радвам, а Филип ги намира доста вкусни ...

дилИпилИ,  и аз съм ценител на винцето, аз сутрин не пия кафе на компутера, но пък ве4ер обикновенно след ве4еря ви про4итам с 4а6а вино... Наздраве!

И не на последно място -Пожелавам въл6ебен ден на Ирини и Спаси

# 208
Добро утро, поспаланки!

След малко ще кача снимки от пикника. Много сме доволни!

Ирини, желаем ви със Сашето днешният ден да бъде един от многото чудни и незабравими дни в живота ви! Да са ви живи и здрави и двамата именика! С нетърпение очакваме снимки и разказ.

Лек и усмихнат ден на всички сладурчета и майчета!

П.П. Ето снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133536

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 09:25 от Ави

# 209
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СПАСИ!
Желая много здраве на теб и цялото семейство.

Празникът е подвижен и се отбелязва 40 дни след Великден.
На Спасовден се вика дъжда, като се обикалят нивите и ливадите и се пеят обредни песни:
Свети Спасе, тебе молим,
дай ни дъждец и росица
да се роди жито, просо,
да нахраним сиромаси,
сиромаси и сираци...

Вярва се, че ако вали на Спасовден, годината ще е богата и реколтата — обилна; спасовският дъжд е скъп — капката струва колкото жълтица. На този ден се вярва, че русалките, които ще "сеят" своята роса над нивите, вече са дошли.

Общи условия

Активация на акаунт