Как оцелявате в тез жеги? Ние всеки ден бродим из улиците на Стара Загора,макар, че е адски горещо...Въпреки всичко внимавам много , да се движим по сенките, защото ме е страх да не и стане нещо от жегата на Даная. И въпреки жегите си прекарваме чудесно на разходките... Взимаме си храна от едно заведение и сядаме в градската градина да ядеме и после и Даная яде и пак тръгваме и така минават дните, от горещи по горещи...
Ходих малко по лекари днес, по точно на гинеколог...Тече ми кръв , като слуз постоянно...Цикъла си ми идва, нормално по 10 дена ми върви, и като спре започва да тече тази гъста кръв...Страшно съм притеснена защо е така...Ако някой може да ми каже да сподели...Сега ми взеха секрет за микробиологично изследване и цитунамазка...
trygwam sega `ao!!!
Пак ще дойдем с бебе Марти...още повече, че той си хареса поне 2 мацки и доста нападателно флиртуваше пред очите на майките им
Знае си той 

А проблема със шапките съм го решила с кърпа. Само това държи на главата си. Но те стоят чудесно. Особено дънковите са много ефектни. Права е Щастливка, че само с упоритост може да се постигне резултат. Слънцето е много силно.
Мисля, че имат лятна градина.

Бързо оздравяване на бебко!