Отговори
# 180
Добро утро на всички!

# 181
Добро утро, сладурани! Grinning
Ставайте поспалани, черпя ви с виенски кифлички и каничка кафе. Ех, че поетично звучи!
Честита 8-ма месечинка на Никол на tonitta, Николай на Marys, Светослав на ive1ina и Симеон на veenii! Да растат палави, игриви и много щастливи!

Хей, какво е това затишие? Grinning Скучно ми е сама Crossing Arms.
Тази сутрин, както обикновено, изпратих тати и Мими в комплект. А баба взе Веси, за да я погледа малко, че мама я чака цяла камара дрехи за гладене ooooh!. Имам и много за чистене. Нещо напоследък изоставам с графика. Thinking
Вчера си купих четка Авент за миене на шишета, че до тук вече чупя две от по-ефтинките. Много съм доволна. Взех и майчинството, та понакиприх двете, т.е. и трите моми Laughing. Ама за мен важи с пълна сила максимата "Жена с пари - като луд с картечница" hahaha.
Отивам първо да си изпълня любимият сутрешен ритуал, после ме чака гладене, ама ще ви хвърлям по едно око. Grinning

# 182
Ле-ле, докато се напиша и yoana77 ме е изпреварила с кафето. Laughing Дано двойна доза не ви дойде много.
За пловдивските мами, и аз мисля, че ще е по-удобно да се видим в петък следобед. В 11.30-12ч. взимам кухнята на дребката и няма да смогна да дойда сутринта. Какво ще кажете? Някакви идеи?

# 183

Tова е по случай 8 месец от раждането на моето съкровище!!!
Честито и на Никол на tonitta, Николай на Marys, Светослав на ive1ina!!!

# 184
Нахраних бебковците,оставих ги да играят и седнах да пийна и аз едно кафе Mr. Green
За срещата,незнам как да го измислим,защото аз също взимам кухня към 11-12,но ако се уговорим за следобед и то на центъра аз имам най-малко 1 час път,трябва да тръгна към 16 в най-голямата жега,а и те по това време спят,така че незнам как да го измислим.Ако всички са за центъра и ако Деси(моята приятелка)се съгласи да дойде с мен,защото аз и подлеза не мога да мина сама(казвала съм защо),мислех да не взимам кухня,а пюренца и така да тръгна към 11.Нека и другите кажат тяхното мнение по въпроса Mr. GreenОтивам,че незнам какво става в другата стая,пак ще се включа по-късно!Лек ден на всички! Hug

честито на празнуващите днес бебковци!

# 185
  • Русе
ех,добре че наминах че да пия едно от вашите кафенца Hug
Утре е Спасовден,Иринии сигурно се приготвя за празник  bigdance2
Ема е добре,слушка и  по цял ден с мен по улиците. Само имаме проблем с шапките!Някоя мама да даде идея как да я накарам да не сваля ВЕДНАГА щом усети шапка?Иначе шнолки и ластици търпи засега,а шапка-не! ooooh! newsm78 Имеме с ластик ,с връзки..........няма проблем-всичко се сваля веднага.
Аз продължавам да ходя на фитнес-почти 4 месеца.харесва ми и така поне 2 часа на ден съм сама.
Желая ви здраве на вас и на децата ви  bouquet
Знам че не пиша редовно,но пък ви чета винаги когато Ема ми позволи Whistling

# 186
Добро утро. И ние се нахранихме и сега съм го сложила да щъка с паяка, че мама да види форума, да пие кафе  Mr. Green

irinii , не сте сами, и нашия дребчо падна от леглото, само че по гръб, но нямаше нито цицина, нито нищо, поплака малкичко и това беше. И се моля и за в бъдеще да не му се отрази нещо, че то колко паданки ги чакат Simple Smile

Честит мини ден-ден на всички празнуващи днес дечица!

# 187
  • Пловдив

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МЪНИЦИ!!!
Да слушкат, да папкат и да са здрави!!!  bouquet

Хеехехе, и за съм на рс-то с кафенцето, а моя мъник се бори в кошарата, все още не ял!
Ние без да си поиграем 20-30 мин не искаме да ядем сутрин!
Днес 2-та спахме до 9ч., защото снощи плакахме, сърдихме се и въобще....пълна програма!

muckata - имам същия проблем, много рядко и много трудно се постига икуството да сме със шапка - сваля я веднага, а ако не успее - пищи и се кара! Ако някой знае решение......... newsm78
За срещата - аз нямам претенции за час, решете вие!

# 188
Добро Утро!!!
Ето ни и нас най-накрая се престрашихме да пишем.КАво да ви разкажа набързо за момента детенцето ми спи  блаженно знаеки,че като се събуди мам е близо и ще я гушне и преоблече,а после ще стартираме към кухнята за закуска.

# 189
Привет и от нас!!!
Приятно изкарване на срещичката днес! И да разказвате....

Simple Smile

# 190

Честита 8-ма месечинка на Никол на tonitta, Николай на Marys, Светослав на ive1ina и Симеон на veenii! Да растат палави и много щастливи!
Пожелавам ви приятна разходка и слънчев и усмихнат ден аз чакам Мишо да се събуди и тръгваме към кухня.Да му вземем яденето.

# 191
Здравейте мамчета,
ние се стягаме за планинската ни среща, нещо не видях обаче много желаещи Simple Smile да не се окажем сами с Боримечко сред вълците Simple Smile
Весел ден на всички и целувки

# 192
Добро утро на всички!

Чочи, с Боримечката нямаш нужда от допълнителна охрана, но ние ще сме там да ви браним, ако се наложи! До скоро!

Много целувки на сладките септемврийчета и честити месечинки на отбелязалите ги в последните дни!

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 193
Здравейте, отдавна не съм се разписвала, но хвърлям по едно око, за да не изтървам действието в сериала.

Честита месечинка на всички празнуващи днес бебоци, а на Ники на Marys специални поздрави и целувки от Ивета, с пожелания за много здраве, радости и щастливо детство.

Напоследък все с разни вируси и обриви се борим и на мен изобщо не ми е до писане, а и няма с какво особенно да се похвалим, още нямаме зъби, много храни все още не съм въвела, защото все сме с някакви обриви или лекарства, все още яде пюретата по-скоро от няма накъде и с негодувание, отколкото с апетит.

Муцка и аз имам същия проблем с шапките, опитвах и с вързанки и с качулка, но резултата е, че се ядосва като не може да я свали и ревва, така че привличаме всички погледи  Embarassed, затова я караме само с чадъра и повече по сянката.

Щастливка стискам палци неразположенията на Бобо да не са нещо сериозно, че като се сетя аз какъв кошмар изживях миналата седмица с това дрискане на Ивета и направо  Sick.

Ирини разбирам те какво си изживяла с падането на Спаси, защото и ние минахме по този път, но за щастие малките сладури се оказват доста жилави и здрави и се разминават без последствия (поне за сега). Пожелавам ти да превърнете утрешния ден в дин незабравим и прекрасен празник за вашето семейство. Весело изкарване.

Целувки на всички малки сладурковци и лек и приятен ден на всички.

# 194
Здравейте  от слънчева Варна   bouquet!Не ми остава време да пиша покрай организацията на спортен празник за баткото в градината за 1 юни,направо лудница.

Честити месечинки на всички усмихнати бебенца, да са живи , здрави и палавички.[/color].След тия ваксини дето сложиха на Мони още се криви и е много неспокоен.Имаше 3 дни Т и лека хрема която още продължава.За обед му  правих пиле фрикасе и след малко ще чакам да видя дали ще му хареса , по принцип нищо не изплюва ама...Прави вече много белички с проходилката , събаря всичко наред ,пипа на баткото  играчките и настава направо война викове ,крясъци придружени с много рев.

Общи условия

Активация на акаунт