Отговори
# 165
 newsm03 Йееее.
Марианка ,добре дошла.Виждаше се ,че те няма  Wink Много поетично разказваш,ще взема да пропуша  Grinning
Честита Годишнина на Калея и на Е.Т. още мноого години любов и поне по още един малък бонбон  Hug
Лелеее Сладурче в делфинариума съм ходила когато бях последно на около 10 години и съм със страхотни спомени от видяното.Бих искала да заведа Арен,дано стане.Представям си колко е било вълнуващо,за малко повече разбиращият батко.
steli-ssd страхотно е че пее детето.От какво се притесняваш,нали е дете и вдига шум...не вярвам да пречи малко детенце на някого. Laughing
 дилИпилИ стискам палци за зъба ,да премине успешно интервенцията и да не боли много  Heart Eyes
Chochy да знаеш,че много се зарадвах като видях ,че сте писали от Виена.Добре сте разнообразили.Прегръдки за Ян  Hug
 Момичета като слушам бебоците какви неща могат вече,с нетърпение очаквам момента когато ще могат да щъкат сами на 2 крачета.Миналата година по това време се срещахме в Моловете и парка с тумбаци ,а сега какви вълнения  Hug все едно другото е било преди много години ,поне на мен ми е такова усещането.
Усмихнат ден   bouquet

# 166
  • Sofia
Здравейте момичета, аз много отдавна не съм влизала. За съжаление поради лични и други проблеми - докога незнам Sad

Честита годишнина момичета, разбирателство и много любов ви  желая    bouquet

Марти е добре, в момента не е в най- спокойния си период, не иска да спи и много плаче, не яде...Сигурно зъбките и жегата го мъчат. Порасанал е доста, вече 9 кг, има страхотни бузки. Тази седмица ще ходим и при доцентката да видим как върви с алергията. Иска постоянно да е прав в кошарата, но още не прави крачки, само се клатушка смешно Sunglasses Играе си с количките на батко му предимно, дрънкалки вече не иска.
След това рязко затопляне установих, че няма дребчо достатъчно подходящи дрехи. Днес съм на работа и след това ще мина да купя няколко блузки и панталончета, че детето вчера се свари горкото. И въпреки крема 50 фактор, има тен на бузките  Sunglasses
Толкова ми се иска вече да ви видя Hug

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 09:49 от Vesito

# 167
охххх появи се най-сетне таз Маринака  ooooh! не такабе момиче изплаши ни, друг път викай силно, чак в Софийско да те чуем  Mr. Green

Честито на Празнуиващите бебчета:)

Честито на и на Годишнините от сватбите на Калея и е.т. Simple Smile

Еййй ного готини тез бебета на Денис и Евелина бре, ама права е дилилипи, че нещо занемарихме албумите. Ще гледам да изтипосам моето скоро:)

Весито ти добре си го закъсала... хайде оправяйте се и само радости около вас...

Сладурче, чакай ни в делфинариума... идваме:) Много сладки тез юнаци:)

Ние бяхме при баби тази събота и неделя, Бобо се люля на люлка, лази по боси крака и потник по тревичката, супер му беше. А майка му хвана най-смешния тен на света  ooooh! сега може би ще трябва на солариум да ходя! Иначе Бобо от два дни е с разстройство, а тази нощ не спе спали, а ме чакат важни дела... оххх... изобщо много е кисел дано да е от зъби?! И не знам какво да правим с Витоша... ще го видим и днес как ще е, и ще преценя?!

За Евровизия... ми страхотни са нашите, дори по чуждите форуми ги хвалят и смятат, че са заслужили по-предно класиране, знаят за това, че бг глас и в космоса е летял, изобщо много се трогнах. А за Сравнението с Руслана е като да се сравняват косите на рокерите с дрехите на рапърите... толкова абсурдно ми се вижда....

Хайде хубав ден от нас:)

# 168
  • Пловдив
Добро утро и от мен!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МЪНИЦИ!!!

Калея - ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! Да сте винаги влюбени и щастливи!
ЕЕЕее, Марианка, най-накрая да се появиш!!! Липсваше на всички!
irinii - и мен ме чака същото търчане от края на месеца. Ние  ще се кръщаваме юни, но още не знам дата, защото кръстника ще пътува за Мароко, баща ми в Гърция и вече ми писна да сменям дати.... #2gunfire
В тази връзка, моля ви кажете ми къде мого да купя в София официални дрешки - не искам строго официални - костюм и папионка, а по-скоро панталанче и ризка /но не пък много спортни/...... newsm78 В Пловдив все още не откривам каквото исками може би ще ми се наложи да попазарувам столично.........и за мен разбира се...... Hug....като ме изпуснат по магазините и после мъжа ми..... #Crazy
За среща в петък  - за сега нямам конкретни ангажименти!

# 169
Брей,какво оживление,чудя се защо-а то Марианка си е дошла LaughingИ аз така обичам сутрешните ритуали като теб,обаче и да седна пред компютъра да видя какво сте ми написали от предния ден! Peace
irinii,ние наехме професионално видео и фото и въобще не съжалявам,сега имаме страхотни снимки и видеоматериал,който гледаме с удоволствие! PeaceБлагодаря за разказа,надявам се всичко да мине страхотно! Peace
Vesito,надявам се при теб всичко да е наред и всички неприятности да приключат! Hug
Мамичка Яничка,сега ще видиш,колко бързо ще напредне с проходилката,за два дни няма да има скрити места Laughing
Лек ден на всички,че днес имам много работа и излизам! Hug

# 170
Здравейте и от мен(след дълго отсъствие)
Честно да ви кажа бях решила да не пиша повече поради причини за които неискам да говоря ,но да кажем че имат известна връзка с "участници" от форума.Реших че е тъпо да се впрягам за разни глупости и махнах с ръка.Май прекалено съм свикнала с писането тук
При нас новото е че се изправяме на крака Laughingот около една седмица,сигурно скоро ще проходим.Мрънка доста напоследък и иска да пълзи,не му се стои в кошарата-нито в тази за спане нито за игра-изправя се веднага и иска  да прави нещо друго.Пускам го да пълзи но все ще намери за какво да се изправи и понякога стават произшествия падайки и удряйки се съответно.Трябва да стоя все и да го гледам.
Мъжат ми се връща днес от Щатите-най-накрая,18 дена изкарахме някакси и бързо мина времето!Много е впечатлен от Лас Вегас и Лос Анджелис,но като място за живеене не му хареса.Да идеш ,да видиш и да се върнеш.Аз също мисля че не би ми допаднало да живея там..Следващия път и аз ще ида ако има възможност-много обичам да посещавам чужди места-досега не съм излизала извън Европа.
Вече започнах пазаруване на летни дрешки за малкия юнак(както и за мен)Два пъти оставих бебока при баба му(майката на мъжа ми) и двата пъти бях като отвързана по магазините-наваксвах си,защото с бебето ми е трудно а и не е удобно..а и несмея за миг да го оставя сам,стават големи беди...
Майка ми и тя е запрашила по чужбина-Есперантски конгрес,много е запалена,но според мен е малко скучно,но там са си повече пенсионери Wink
Друго не се сещам интересно,чакам с нетърпение съпруга ми  Laughing
  bouquet

# 171
  • София
Здравейте и от мен в този горещ майски ден Simple Smile
Калея, е.т, честити ви годишнини smile3525 Да празнувате диамантена сватба ви желая Simple Smile
За хор Бодра смяна- ние сме по-зле -крещим та се нетрае-срам ме е да седна някъде. Закача се с хората по масите. Вика им като някой овчар... Embarassed
В момента чакаме свекърва ми да се обади как е минала операцията на тате и след обяд ще идем да го видим. В неделя ходихме до Св. Мина поп Любо да чете молитва за здраве и успешна операция. Аз не пропуснах да го агитирам да ни кръсти самички, но ще пусна и за емисар свекър ми-те са приятели с него и няма как да му откаже. newsm03 Само все още умуваме за датата.
Иначе все още отказваме да ядем...яде само солети и коричката на кроасан. А вчера опита сладолед и много му хареса. Както и пуканки-е само беличкото им да не се задави...Иска да яде от нашата храна, а не бебешката и се замислям вече...по-добре да яде нещо отколкото да стои гладен. Днес за следобедна закуска ще опитаме какаова каша-дано поне тя му хареса, че да хапне нещо...
За пикника-ние няма да дойдем, но за другия сме на линия...
Чочи, добре завърнали се.
МарияФ ей сегинка ще добавя снимчици. А иначе ако ви се гледа - ето ви априлската фото сесия на Хриско

# 172
Привет от мен отново!
Vessselkaможе би си била обидена на някой,незнам,но се радвам,че пак си писала и ще ми бъде приятно ако можеш да дойдеш на срещата ни в петък да се запознаем лично с теб и с бебчо! Hug
И аз добавих снимки,даже направих албумче на моите бебоци.Разгледах и всички други,бебковците са невероятни сладури.  bouquet
Иначе да ви кажа за моята Дари,ще я правим гимнсатичка,както е седнала без да се подпира навежда се,лапва си пръсчетата на крачето и пак се изправя в седнало положение,голям смях е Mr. GreenА Ради иска вечно да стои по корем и не спира да пълзи,но само назад Laughing,иначе в проходилките си правят крачки и като ги викам идват към мен.Много са забавни и се закачат и се смеят един на друг,като сме навън Дари много започва да вика,особено като види други деца,а миличкия Ради започва да плаче със сълзи,плаши се от нейните викове,не може да свикне още,че сестра му е гласовита,като майка и Joy
Това  е за нас засега,на всички поздрави и целувки и много,много усмивки!  bouquet

# 173
ох че дълъг и горещ ден....
Събудих се със стройна програма в главата - да си взема парите от застрахователите, да купя подаръци /на кръстника, на брат ми, който имаше рд и на майка ми - защото я обичам /, да си взема изследванията от Токуда, къщата ит.н..... Още щом паркирахме със Спаси пред застрахователите и зън-зън.... свежи новини от офиса. Добре че мъжът ми днес не е на работа. Поработих, после в най-голямат ажега бяхме в парка и после остатъка от програмата. Успях, но съм капнала. Изследванията ми са добри - цитонамазката ми и 1ва група /което ми е някак странно при положение, че преди да забременея бях втора  newsm78/, микробиологията не е цветуща - оказва се, че вагиналната среда разполага с "О" защитни съставки, заради което си виреят разни неща, които докторът каза, че "всеки ги има"+ бетахемолитичен стрептокок Б, който той ме увери, че също "всеки го има" . Каза ми само да си взема едни йодни глобули и после малко подсилка с лактофлор. Confused после попазарувахме от Спорт Депо,  където Спаси изнесе моно-спектакъл.... , след което 35 минути се прибирахме по Околовръстното... Днес той отказа закуска, хапна половин пюре на обяд и пи малко кърма... не иска и да спи.

Марианка, добре завърнала се. Добре че всичко ти е наред, а задълженията - то се знае - ще се справиш по най-добрия начин. Hug
Весито, и аз мног оискам да те видя!!! Hug
Йоана77, представям си каква двойна радост са дечицата ти, а и колко са различни още от сега!!! Целувки за вас   bouquet
Веселка,добре е да си над нещата, наистина. Форумът си е неутрална по отношение персоналност територия и място за междуличностни истории почти няма.Peace Хубаво е, че малкият се развива така добре,  а то без падания - няма да се разминем  Simple Smile

/Между другото Спаси вчера падна по лице от леглото. Беше наистина ужасяващо... но мина/

# 174
Нашата разходка за днес приключи, макар, че времето на вън е супер. От сутринта сме излезли и аз като изтървана hahaha. А ако знаете колко домакинска работа ме чака... ooooh! Тепърва чакам мъжът ми да се прибере от работа, да вечеря Василенка, да се къпем и приспиваме, а после ще се вихря в кухнята  chef. Е, няма време да сготвя кой знае какво, но важното е да има нещо за хапване. Мими в момента къпе куклата с бебешкият шампоан и е на върха на щастието. Grinning У нас е пълна лудница, но това малкото не ме оставя намира. Само да и обърна гръб и такъв рев наддава, е сигурно и съседите я чуват. Пък пълен абсурд е да изляза от стаята. ooooh!
Весито, много съжалявам за проблемите, които имате и от сърце се моля всичко да се подреди и да се успокоиш. Praynig
Вессселка, много момичета се отказаха да пишат, защото по една или друга причина се почувстваха обидени. Аз мисля, че във форумчето ни цари мир и разбирателство и не зная какво те е накарало да се почувстваш така. Ако причината е в мен, извинявай! Не съм направила нищо умишлено. Hug А тук сме като част от реалния живот. Споделяме проблеми и радости,помагаме си със съвети и т.н. И като в живота не може всички да сме на едно мнение, да мислим еднакво. То не е и нужно, нали за това сме различни и смея да твърдя, че взаимно се допълваме. Grinning И пак като в живота има хора, които ти допадат много, други по-малко...
И аз се надявам да дойдеш в петък на срещичката ни, за да се запознаем. Даже имам предложение, ако искате да се разходим по главната и да поседнем в парка. Само не знам, дали на Йоана ще и е удобно, че е с две бебчета. Ако някой има по-добро предложение, казвайте.

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 19:44 от mari_anka

# 175
Момичета само да кажа, че утре ще ходим на чичо доктор, а не на Витоша... Само се надявам да е от зъби това му състояние, а не някои лош вирус!!!

Весело изкарване на тези, които ще ходят и после да разказват, и снимки да показват Simple Smile

# 176
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МЪНИЦИЧестито ви годишнина, kaleia , много много любов ви пожелавам и още сто години любов

# 177
Здравейте!!!

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ !!!

Ние днес бяхме много спокойнички - будува само от 11 -12 ч и после от 17.00 - 18.30,  през останалото време само спинкаше. Това сигурно е за сметка на вчера, когато спа едва на два пъти по половин час.

# 178
  • Пловдив
Добър вечер и от мен! Hug

Ние днес сме доста криви и сме спали едва 2 пъти по 40 мин!!! Може би е от зъбите, които само ни мъчат, но не излизат!
На мен да петък ми удобно да се видим в градината и за разходка по главната! Peace
В това горещо време излизаме едва към 16-17ч. и двамата с моето дяволче издивяваме вкъщи!

П.С. В албума и аз не съм се отчела още!!!

# 179
  • Пловдив
Вече и ние сме документирани в албумчето! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт