Йееее.Марианка ,добре дошла.Виждаше се ,че те няма
Много поетично разказваш,ще взема да пропуша
Честита Годишнина на Калея и на Е.Т. още мноого години любов и поне по още един малък бонбон
Лелеее Сладурче в делфинариума съм ходила когато бях последно на около 10 години и съм със страхотни спомени от видяното.Бих искала да заведа Арен,дано стане.Представям си колко е било вълнуващо,за малко повече разбиращият батко.
steli-ssd страхотно е че пее детето.От какво се притесняваш,нали е дете и вдига шум...не вярвам да пречи малко детенце на някого.
дилИпилИ стискам палци за зъба ,да премине успешно интервенцията и да не боли много

Chochy да знаеш,че много се зарадвах като видях ,че сте писали от Виена.Добре сте разнообразили.Прегръдки за Ян
Момичета като слушам бебоците какви неща могат вече,с нетърпение очаквам момента когато ще могат да щъкат сами на 2 крачета.Миналата година по това време се срещахме в Моловете и парка с тумбаци ,а сега какви вълнения
все едно другото е било преди много години ,поне на мен ми е такова усещането.Усмихнат ден
Играе си с количките на батко му предимно, дрънкалки вече не иска.
не такабе момиче изплаши ни, друг път викай силно, чак в Софийско да те чуем 

В Пловдив все още не откривам каквото исками може би ще ми се наложи да попазарувам столично.........и за мен разбира се...... 

Да празнувате диамантена сватба ви желая 
. А ако знаете колко домакинска работа ме чака...
. Е, няма време да сготвя кой знае какво, но важното е да има нещо за хапване. Мими в момента къпе куклата с бебешкият шампоан и е на върха на щастието.