Отговори
# 150
Привет и от нас с Ян Heart Eyes
Честито на малките празнуващи, честито на патерица и рождени и имени дни!
2 седмици ни няма, и бебоците вече станали големи човечета Simple Smile
Изкарахме страхотнаседмица във Виена, само с времето бяхме големи каръци, но не ни попречи особено. По цял ден разходки, гостита, виенски кафета, срещички, изобщо доста натоварена програма Simple Smile + нова прическа на Ян, а аз отидох и на изложба на Херман Хесе. Дори излизахме 2 вечери за по 2 часа, а бртовчедка ми се правеше на гледачка Simple Smile
Яни седържа доста прилично, е половината  време го носехме наръце, но то си е традиция. Навсякъде се запознаваше с разни хора -метро, трамвай, по забележителности...
Иначе расте с дни и часове, пълзи и бърника навсякъде, стои прав сам, днес за първи път се изправи без помощ от седнало в право положение.
Със спането сме доста зле - нощем 10 часа от 8.30 до 6.30, като след 23 ч се буди на всеки час, час и половина. А в Австрия съответно сутрин часът на ставанебеше 5.30! През деня 3 пъти по 40 мин, които си ги засича до секунда, а процеса по заспиване денем не ми се коментира,вече и добрата стара цица не върши много работа
Зъб си имаме все още само 1 отдолу
С храненето напредваме, хапва пилешко, като го редувам през ден със зеленчуци; включих глутен, и бисквитите за гризане Плазмон. Имаме 2 заместени хранения, но си яде плътно през 3 часа.
За сряда - ще дойдем на Витошкия купон
Доника, мн неприятен инцидент с мъжо, бързо да се оправя
Ирини, успешна подготовка за кръщенето
Мама Капи, честито!
Фибичка, браво за темичката
Калея, честито зъбче. Ние още не ядем жълтък, по препоръка на педи.
А заглавието на Стели е мн свежарско
Хайде целувки на всички

# 151
  • Munich
Чочи, браво за разнообразието за вас и Ян!
Калея, жълтък няма да давам цялата първа година, така е тук и аз си слушам.
алексал, за жегите от вас чакам идеи, тук и 35 градуса да е навън, вкъщи е хладилник, такова ни е жилището, за добро (лятото) и лошо (зимата) Simple Smile При нас последните дни е към 25 градуса. И аз не съм вече фен на много топлото време, а го обожавах. Одъртявам. Радвам се, че причината за тежката нощ при вас не е боледуване, това е най-важното.
Доника, как е мъжът ти? Бързо възстановяване и разумно каране занапред!
Мамакапи, честито за двете нови придобивки! Много да им се радвате  Party
Сесилия, добро представяне на Евровизия, много се радвахме и ние! Как е Мити?
Денис и Ивелина, много са готини мъниците!
Мацки, слагайте снимки в албума да гледаме, полинбг беше направила два нови албума, празни стоят! Аз сега ще кача нещо.
И Виктор няма зъби, но хич и не го мисля! Иначе си има големи розови бузи, които мачкам и целувам по цял ден Simple Smile Въргаля се на едно килимче пъзел в хола, прави опити да пълзи, не само да се влачи по корем като досега, но все още назад, върти се в двете посоки, а от няколко дни повтаря гигиги и дадада. Баба му, на мъжа ми майка му, вчера пристигна, сега ще затвърждават заедно наученото. Утре аз съм на операция на още един зъб и ще се гледат двамцата. Много се разбират. Донесе му подаръци, а за мама и татко любими бг лакомства Simple Smile Иначе за храненето нямам оплаквания: започнах захранване на навършени 6 месеца, досега нищо не ми е отказал, омита с кеф даже и номинираното за най-омразно пюре тиквичка с картоф Simple Smile Имам две заместени хранения, кърмя все още два пъти дневно, но само на основно хранене, не кърмя след обедното да речем. И въпреки твърденията, че така кърмата намалявала, проблеми вече трети месец нямам. Но може би е индивидуално.
Хайде стига от мен. Целувки на всички и малко дъжд ви пожелавам Simple Smile

# 152
Здравейте и от нас!!!

Имам само още две седмици да дооформя дипломната си работа и сега ми е доста напрегнато, пък и малкия калпазанчо не слушка, тончно когато трябва. Тамън го приспах и спря тока, така няколко пъти и съм страшно ядосана.

Иначе днес си имахме няколко приключения. Днес хапнахме коприва с ориз и явно е имало някое непасироно оризче, което ни създаде малки главоболия. После му дадах и първата бисквитка, хвана я с ръчичка и почти половината си набута в устичката и нали си имаме два зъбя я отхапа. Тя явно се разтапя, но аз така се притесних. И вашите бебковци ли така ядат бисквитки или си ги отхапват на малки залчета или вие им ги слагате в устичките или ... просто незнам?

Мамо Капи - честити гърди!!! На колко време ще трябва да се сменят или са доживотни? А колко парички излезна това удоволствие?

# 153
 Здравейте на всички!
 Сега съм сама с двамата бандити и само минавам набързо, за да ви покажа къде заведох децата вчера:

Нямам време сега да пиша, но не мога да не отбележа, че Арен е стъпил здраво на земята, браво на момчето на dennis .

e.t.  честита годишнина.

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 21:05 от sladur4e*2

# 154
  • Пловдив
Добра вечер и от мен!

ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИШНИНА НА e.t. !!!
Желая ви безоблачно съжителство и много лябов до дълбоки старини!  bouquet

дилИпилИ , kaleia - и за не давам още жълтък, заради алергиите! Ще започнем сигурно към 10м, ако всичко е наред! И май съм единствената, която не е въвела глутена, но мисля след 1седмица да почвам да му давам храни с глутен! Thinking
sladur4e*2 - браво, аз много харесвам делфинариума и много, много искам да заведа Стенли да го види! Децата радваха ли се?! Пиши повече, когато имаш време!
Ние ощщщеее сме беззъби, но аз ги виждам - 2-те зъбчета отдолу прозират и се виждат много ясно!

Радвам се ,че ви хареса заглавието за ново темичка!

П.С. Искам да ви питам вашите бебета ....пеят ли.... Joy.....по-точно да викат с нечленоразделни звуци.... newsm78!!! Мен вече ме хваща срам като седна някъде! Като хор бодра смяна сме!!!!
Приятна вечер!

# 155
добър вечер!
абе нещо много ни оредяха редиците, момичета... има толкова "редовни" преди дружки, които не са се включвали от много време /като телетабис,например.../
чочи, чудесни новини.Пусни малко снимки да видим новата фризура на Боримечето  Heart Eyes За спането - съчувствам ти - и ние бяхме окол седмицатака. Резултат- 2 предни горни зъба и сега сме в затишие. Дано и при вас безсънието е поне резултатно   bouquet Hug
Калея, както виждаш някои от нас са го въвели жълтъка, други - не. Значи въпрос на твой избор. При мен за въвеждането допринесе както липсата на каквито и да е реакции от страна за Спаси, така и факта, че при изследването му хемоглубинът беше понижен.
Бебе Дунди, значи вече можем да си играем с вас на топка, а? На Спаси това му е любимото занимание /между 30 и 50 минути всяка вечер играе с топката с татко си/
АлексаЛ, какво да ти споделя за кръщенето, мацка? Днес ходих до ресторанта да уточня менюто. Избрали сме чудесно място със страхотна кухня и великолепна градина, в която ще е нашето парти. Има и разни детски катерушки за малките ни гости, а за бебетата ми се иска да взема нещо като басейн, за д амогат да си пъплят и те празнично, но вече времето ме "подпира" и просто няма къде да търся.... Ходих отново и до манастира. За моя радост ще ни кръщават със само още едно детенце... Тоалетът ми - мисля да съм с рокля, но точно с коя - имам колебяния между две...  newsm78 Другото, което се чудя е дали да ангажирам професионален оператор и фото  newsm78
Ивелинче, нямам думи за физиономията на сладура ти. Просто я гледах 5 минути и се смях със сълзи  Laughing Laughing
дилипили, стискам палциза безболезнена процедура  Praynig
Стели-ссд, и спаси пее, но чак като "хор Бодра смяна" - не.  Laughing

# 156
П.С. Искам да ви питам вашите бебета ....пеят ли.... Joy.....по-точно да викат с нечленоразделни звуци.... newsm78!!! Мен вече ме хваща срам като седна някъде! Като хор бодра смяна сме!!!!
Приятна вечер!

Стели-ссд, и спаси пее, но чак като "хор Бодра смяна" - не.  Laughing

Само дето ние сме именно като споменатия хор  Joy

# 157
 Честито на  София  на Зия, Георги  на радости22 , Михаил  на smile baby ,Теодора на мама Капи , Ива на Vergin, Лазар на mama meggie.

steli-ssd, май аз се забавлявах най-много, на мен ми се видя много кратко, само половин час. Мишо гледа публиката, а баткото не се спря на едно място, но после разказваше въодушевено на баща си. Както се вижда има достатъчно свободни места, лошото е ,че преди 20 г. не са се сетили за майките с колички, но ми помогнаха за качването по стълбите. Представлението май си е все същото, каквото го помня от преди 100 години  Laughing. Както казва мъжа ми, не знаех, че си толкова дърта.
 За пеенето - на моменти  Мишето направо вика, а иначе си има едно редовно гъъъъърррррр или къъъърррррр.

Радвам се ,че ви хареса заглавието за ново темичка!
  Peace 
Ние ощщщеее сме беззъби, но аз ги виждам - 2-те зъбчета отдолу прозират и се виждат много ясно!

Peace
 Много ми се спи, ще си лягам вече. Днес ходих на дермосоник и представете си, съм позадрямала. Не се учудвам с това всекидневно ставане в 6.00 и няколко пъти нощем.

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 00:36 от sladur4e*2

# 158
Здравейте, сладурки и сладурчета!
Хей, без малко да изпишете темата без мен. Точно на рожденният ден на дъщеря ми, се появи сериозен проблем с нета. Доставчиците нещо се изложиха и цяла седмица се мотаха, докато си отстранят проблема. А аз всеки ден включвах компютъра и ... Laughing. Благодаря от сърце на всички, че сте се сещали за мен и съжалявам, че съм ви притеснила. За щастие, поне за сега всичко у дома е наред. Децата вече са здрави. А рожденният ден на Мими го празнувахме като циганите - три дни яли, пили и се веселили. hahaha На самият ден имаше празненство в детската градина. В събота (на 12-ти) правихме детски купон в едно заведение с детски кът. След като приключи партито, заминахме цялото семейство за уикенда на Цигов чарк, където пък го изпразнувахме със зълва ми. Прекарахме чудесно, но взехме с нас и свекър и свекърва ми, че трябваше да гледат двете бебета - Василена и Деси (на зълвата). А компанията беше наистина огромна, цели 50 човека. Е, купона там не беше специално за рожденничката, просто съвпадение - фирмата на съпруга ми си бяха организирали почивчица. Изкарахме страхотно, а Мими се надивя на воля. Grinning Не бяхме ходили никъде на отдих, от както се роди бебето.
Веси вече хапва манджички от кухнята. Много е доволна. Аз също. Измъчих я с пюретата, не ги харесва, с изключение на плодовите. Злояда ми е, голям зор виждам. Зъбки няма още. Не може сама да се изправя, но проявява голямо желание да върви. Много се забавлява, когато я държа за ръчички и тя престъпва. Но не лази. Thinking В репертоара си има много срички и звукове и ми е все усмихната. Наричам си я вече Веселушка. Laughing
yoana77, получих sms-а ти със закъснение. Понеже имам два телефона (единият към Глобул, а другият към М-тел) и преди няколко дни ми се повреди глобулският и в момента ползвам м-тел-ската си карта, понеже този номер го знаят повечето ми приятели. Съжалявам, че съм ви притеснила излишно.
Пловдивски мами, какво ще кажете за една срещичка в петък? Grinning
dennis, Арен много ме впечатли. Браво на юнака, как стабилно стои прав! Grinning
ivel1na, твоят сладур е направил страхотна физиономия. И аз му се радвах от сърце!
irinii, как се радвам, че ви предстои такъв вълнуващ момент - кръщенката! Да разказваш после подробно.
mamaKapi, честито! Искаме снимка! Ти си голяма работа! Рече и отсече! Laughing И аз съм мераклийка, но ще изчакам да родя и третото си детенце, че тогава.
Доника, съжалявам за неприятностите, които изживяваш покрай съпруга си. Ще стискам палци всичко да мине нормално и бързо да се възстанови момчето ти. Praynig
sladur4e*2, и аз съм посещавала вашият делфинариум. Прекрасна програма!
Искам да поздравя всички минирожденници, които пропуснах през изминалата седмица. Да са ви живи и здрави дечицата! Честито и на всички новоозъбили се бебчета! Grinning
Честита годишнина от сватбата на e.t. Бъдете все така влюбени и изживейте безброй щастливи мигове!
Момичета, на последък много пуша и още малко ми трябва, за да изглеждам така  Laughing. Трудно издържам на натоварената си програма през тези дни и наистина благородно завиждам на irinii, че се справя така чудесно с всички ангажименти. Сега е сезона на абитуриентите, а аз съм и гримьор и пада едно тичане по домовете за пробен грим, водим Мими на психолог в Пловдив, отделно аз ходя на лекар (нали още лекувам поражения от секциото), мъжът ми е затрупан с работа и не успява да ми помага, гледам бебка, взимам Мими от градина, домакинската работа пак мен чака... Стига съм изброявала, че като гледам какъв пост съм изписала, цял ферман hahaha
Лека нощ! Утре непременно ще ви събудя Grinning. Ако знаете как ми липсвахте... Hug

# 159
Ей, върна се тази Марианка най-накрая!!!Сумати предположения прехвърлиха тук момичетата, аз си мислех, че е забегнала на самотен остров да си почине малко , пък тя каква била работота. Ще глобим интернет доставчика, за нанесени вреди!
mari_anka welcome
ivel1na, dennis - големи са сладури малките юнаци
sladur4e*2 - много обичам делфини  Kissing Heart Имаше преди време едно предаване - нещо от рода 50 неща, които иска да направи човек преди да умре и на 1-во място, най-много хора бяха казали - да плуват с делфини! От тогава си мечтая, сигурно е невероятно...
Честита годишнина от сватбата на e.t.
irinii - хайде, не остана... Големият ден идва! Пожелавам ви страхотно парти и лично аз бих те посъветвала да ангажирате професионални оператор и фото. Сега може да не ти се вижда толкова наложително, но след време ще има да се смеете на филма и да въздишате по хубавите снимки!Спомените топлят!!!
Еми хайде, оттеглям се да последвам примера на Йоанка и баща и!
Лека, мирна нощ! smile3524

# 160
  • София - Бургас
Привет! baloni

Днес имаме годишнина!Отбелязваме 3 годинки от сватбата си.

Та, по този повод, черпя:

# 161
Добро утро, сладурки! Grinning
Кафето е готовоооо
Заповядайте с мен да изпием по чаша от ароматната напитка Grinning.
Веси пак ме събуди още в 6.30ч. и едва отлепвам очи, но кафето ще ми свърши добра работа.
Честита 9-та месечинка на Наташа на LIBRA! Честита 8-ма месечинка на Кристиян на Бебо 06, Здравко на pip, Рая на Стелитка и Николай на насе24! Желая от сърце незабравимо детство, много щастие и усмивки!
Честита годишнина от сватбата на kaleia! Нека любовта топли душите ви, а усмивката озарява дома ви!

После пак ще пиша, че трябва да приготвям Мими за градинка. Чака ме правене на прическа. Grinning

# 162
Добро утро на всички!

Марианка

Липсваше на всички!
Калея,честита годишнина!Много любов,усмивки и щасливи дни!
Дари пее  до мен пред копм.,а Ради още спи Mr. Green
Лек ден на всички,после пак ще се включа,че малката и тя пише с мен #Crazy
За срещата,аз съм съгласна!

# 163
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане! Hug Laughing
След дъ-ъ-ълго друсане на ръце, най-накрая Василена заспа. Сега е време да изпия сутрешното си кафе и да запаля цигара. Този ритуал ми е любим. Излизам на терасата, където си имаме масичка и столче. Обичам да ми ухае на утро (наистиан има особен аромат), слънцето да ме напича, а аз да мечтая. Grinning А дърветата в двора така са се раззеленили и нацъфтяли, че са не само радост за окото, но и ме скриват от любопитните очи на минувачите. Laughing Брей, тази сутрин май цял разказ ще напиша. Joy

# 164
Mari_anka, Добре Дошла и благодаря за кафенцето. И аз много обичам като теб, с цигарка и чаша топло кафе на припек, страхотно е.

Честито ви годишнина, kaleia , Още 100 години любов и щастие .

Честита месечинка на всички мини-рожденници. Да растат обградени с много любов!

Да се похвалим - от няколко дена сме в проходилка и Алекс значително бързо напредва. Прави и опити за ходене напред. Само дето доста му тежи дупето  Joy и чакам с нетърпение 17-ти, че да ходим на консултация и да видим колко сме пораснали.

Лек ден за сега!

Общи условия

Активация на акаунт