Честито на малките празнуващи, честито на патерица и рождени и имени дни!
2 седмици ни няма, и бебоците вече станали големи човечета

Изкарахме страхотнаседмица във Виена, само с времето бяхме големи каръци, но не ни попречи особено. По цял ден разходки, гостита, виенски кафета, срещички, изобщо доста натоварена програма
+ нова прическа на Ян, а аз отидох и на изложба на Херман Хесе. Дори излизахме 2 вечери за по 2 часа, а бртовчедка ми се правеше на гледачка 
Яни седържа доста прилично, е половината време го носехме наръце, но то си е традиция. Навсякъде се запознаваше с разни хора -метро, трамвай, по забележителности...
Иначе расте с дни и часове, пълзи и бърника навсякъде, стои прав сам, днес за първи път се изправи без помощ от седнало в право положение.
Със спането сме доста зле - нощем 10 часа от 8.30 до 6.30, като след 23 ч се буди на всеки час, час и половина. А в Австрия съответно сутрин часът на ставанебеше 5.30! През деня 3 пъти по 40 мин, които си ги засича до секунда, а процеса по заспиване денем не ми се коментира,вече и добрата стара цица не върши много работа
Зъб си имаме все още само 1 отдолу
С храненето напредваме, хапва пилешко, като го редувам през ден със зеленчуци; включих глутен, и бисквитите за гризане Плазмон. Имаме 2 заместени хранения, но си яде плътно през 3 часа.
За сряда - ще дойдем на Витошкия купон
Доника, мн неприятен инцидент с мъжо, бързо да се оправя
Ирини, успешна подготовка за кръщенето
Мама Капи, честито!
Фибичка, браво за темичката
Калея, честито зъбче. Ние още не ядем жълтък, по препоръка на педи.
А заглавието на Стели е мн свежарско
Хайде целувки на всички

.....по-точно да викат с нечленоразделни звуци....
!!! Мен вече ме хваща срам като седна някъде! Като хор бодра смяна сме!!!!

На самият ден имаше празненство в детската градина. В събота (на 12-ти) правихме детски купон в едно заведение с детски кът. След като приключи партито, заминахме цялото семейство за уикенда на Цигов чарк, където пък го изпразнувахме със зълва ми. Прекарахме чудесно, но взехме с нас и свекър и свекърва ми, че трябваше да гледат двете бебета - Василена и Деси (на зълвата). А компанията беше наистина огромна, цели 50 човека. Е, купона там не беше специално за рожденничката, просто съвпадение - фирмата на съпруга ми си бяха организирали почивчица. Изкарахме страхотно, а Мими се надивя на воля.
Не бяхме ходили никъде на отдих, от както се роди бебето.
, пък тя каква била работота. Ще глобим интернет доставчика, за нанесени вреди!
Имаше преди време едно предаване - нещо от рода 50 неща, които иска да направи човек преди да умре и на 1-во място, най-много хора бяха казали - да плуват с делфини! От тогава си мечтая, сигурно е невероятно...

.