Отговори
# 90

Добро утро на всички!Хайде да се разсъним с по едно кафе! Hug

# 91
Добро утро на всички! Виждам, че кафето е сервирано! Благодарности   bouquet !
Честит имен ден на всички! Със здраве да си носите името!!!

Честита месечинка на всички малки сладки бебчета! Само радост и усмивки да носят на мама и тате!

Лек ден !

# 92
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕНАТА КИРИЛ И МЕТОДИ!!!

Мамичка Яничка - и аз съм зодия ВЕЗНИ[/i А мъжа ми е Риби! Май нищо не пишеше за тази комбинация!
Много ми бяха забавни стихчетата за зодиите!!!
sladur4e*2 и DVV - как ми се идва на морето в тия майски жеги!!! Настоихте ме носталгично с тези "морски коментари"!!!!!

# 93
steli-ssd , не мога да ти предложа точно този тип море, но мога да ти предложа едно бургаско  Laughing

Стихчетата са много яки и до някъде си отговарят. Въпреки според мен повече се доближавам до това за скорпиона, отколкото до везните, ама нищо ... Grinning
Щом не пише нещо лошо, значи сте подходяща двойка  Hug

# 94
Момичета черпя за месечинката ни   bouquet  bouquet  bouquet

После ще покажа снимки от вчерашното разиграване на патката Joy

# 95
Ники, специално за теб:

Честита месечинка и на Мария и Лидия!

# 96
мерси  bouquet Grinning

Снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110866&photo=18

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 10:50 от DVV

# 97
  • Русе
Здравейте,скъпи мами и бебоци,които май вече са деца,а не бебета newsm78
Цъжелявам че  съм изпуснала цяла тема,но ние сме от 11 до 20.30ч на вън,хия не се прибираме.Ема много е пораснала и тя като вашите деца прави подобни изпълнения.
Прочето на бързо предходните 4 страници,но нямаше как да не прочета поста на mamaKapi,нали няма да е нахално да поискаме снимки  Mr. Green Mr. Green да са ти честити Heart Eyes
на 7.май бяхме на консултация- 8кг-75см ..............и ние като АРЕН се храним с всичко почти,приключихме захранването!
имаме само 2 зъба отдолу..........преди 2 седмици чак Ема ъспя да се обърне от гръб-орем и обратно.Вече му хвана цаката и ела да я видиш.Това го пиша за мамите,които се притесняват че децата има превели някои неща доста по-късно от другите..........всичко с времето си,ако питате мен.Държа я под мишниците и обикаляме апартамента ,с обувки колев за прохождане сме(едни такива с цип и вързанки)
Радвам се че всички сте здрави,с малки изключения (Irinii,каква е тая яката температура #Crazy)
целувам ви и бъдете здрави и щастливи,надявам се да намирам време и за форума прокрай всичкото ходене по улиците Wink

# 98
ей мацки!!! добър ден!
Специални поздрави за нашето морско хлапенце НИКИ и неговата мамка  Wink !!!

Днес съм по-добре. Температурата ми спадна малко и съм по-свежа от вчера.

Мамо Капи, честити ти прелести!!! И аз да се наредя на опашката за снимки или поне за разказче  Praynig Grinning/че нали и през моята глав аминават такива мисли естествено за по-нататък, но все пак друго си е от първа ръка да чуеш/
Стели-ссд, супер е заглавийцето за следващата ни темичка.
Омни, каквото и да напишеш опасност от това да ни натовариш няма! Дано все пак хубавите новини са повечко при вас!

Марианка, направо вече имаш  незвинени. Какво става, бе човек. Хайде аз като изчезвам, поне знаете, че обикновено са служебни ангажименти, но при теб... само ни тревожиш.

# 99
Kaleia - много ми харесаха римите. Прочетох с кеф почти всичките. И аз смятам, че са вярни на 99%. Направо как са го написали тези хора...... просто незнам.

Георги в момента спинка и аз реших да проверя какво става при вас. Временцето е чудесно, само за разходки е!

# 100
ОФИЦИАЛНО ОБЯВЛЕНИЕ
[/size]

Софийски мами и не само, следващата сряда 16 май
среща на паркинга при хижа Иглика или направо на поляната в полите на Витоша
с цел пикник, забавление и щури бебешки борби!
Лазене , търкаляне , ходене и всякакви бебешки номера са задължителни!
Облекло - туристическо, снаряд - от солен, сладък или друг вид...
Очакваме ви около 12ч на обяд!

# 101
Здравейте!

Да се похвалим и ние - имаме си 1во зъб4е. Все о6те не е излязло цялото, но е пробило и се вижда ...   tooth
Мамо Капи, и на мен би ми било интересно разкаж4ето за гърдите. Не 4е аз имам нужда от увели4аване, а стягане. От няколко седмици ходя на женски фитнес гимнастика - гърди , корем , крака.   261uu jump След това се 4увствам супер ...

smile3525  Лек ден

# 102
Специални поздрави за нашето морско хлапенце НИКИ и неговата мамка  Wink !!!

Много благодарим  Hug Heart Eyes  bouquet

MariaF  честито ви зъбче Hug

# 103
ЧЕСТИТО ПЪРВО ЗЪБЧЕ, МАМО МАРИЯФ!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Здравейте!

Да се похвалим и ние - имаме си 1во зъб4е. Все о6те не е излязло цялото, но е пробило и се вижда ...   tooth
Мамо Капи, и на мен би ми било интересно разкаж4ето за гърдите. Не 4е аз имам нужда от увели4аване, а стягане. От няколко седмици ходя на женски фитнес гимнастика - гърди , корем , крака.   261uu jump След това се 4увствам супер ...

smile3525  Лек ден

Честито ви първо зъбче!!!  И успех с фитнеса

Общи условия

Активация на акаунт