Помощ за възстановяване на профил в Гугъл

• 152
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте. Имам нужда от спешна помощ относно моя профил в Гугъл. Вчера дадох телефона си на малкия ми син да си поиграем на него. Обаче той е влизал в настройките на телефона ми и незнайно как е успял да ми изтрие профила ми в Гугъл от телефона. Сега не мога да вляза в него. Знам си паролата тъй като преди да му дам телефона си смених паролата и си я записах на едно листче. Проблема е че след въвеждане на паролата ми излиза някакво поле в което да въведа някакъв код за сигурност(който така и не ми се получава,тъй като само на телефона съм го ползвала).Прикачих снимка за да видите. Много ми е важно да си възстановя профила, на него са ми запаметени всички пароли и снимки които съм правила досега. Опитах и с имейла за възстановяване, но не му помня паролата тъй като беше запаметен.

# 1
Сложете сим картата на друго устройство и вижте кода, който изпращат.

# 2
Сложете сим картата на друго устройство и вижте кода, който изпращат.
За съжаление не става. Проблема е че въпросния код така и не го получих

# 3
https://accounts.google.com/signin/recovery - въвежда се акаунт, който искате да възстановите, въвежда се парола и после пращат код на recovery email. Ако нямате достъп до него - цъква се try another way и се въвежда recovery phone - там пращат код като смс и с него се възстановява профила.

Общи условия

Активация на акаунт