Мисля че направих грешка

• 7 699
  • 114
  •   1
Отговори
# 105
Авторе, поправи ли грешката?

# 106
Имам чувството, че в раздела Лични и семейни отношения, освен скучаещи лели, коментират основно безработни психолози/жки, придобили професионална квалификация, докато работят като фризьорки, козметички, маникюристки и продавачки. Във всеки пост пращат ту единия, ту другия партньор от дадена тема на психолог...все едно тия психолози са някакви магьосници, които променят с вълшебна пръчка кофти характер, лошо възпитание, липса на образование, липса на житейски опит, простотия, финансови и здравословни проблеми, злоба, глупост..
Поне на психиатър ги пращайте....

Последна редакция: вт, 04 авг 2026, 13:24 от Прекрасная Василиса

# 107
Имам чувството, че в раздела Лични и семейни отношения, освен скучаещи лели, коментират основно безработни психолози/жки, придобили професионална квалификация, докато работят като фризьорки, козметички, маникюристки и продавачки. Във всеки пост пращат ту единия, ту другия партньор от дадена тема на психолог...все едно тия психолози са някакви магьосници, които променят с вълшебна пръчка кофти характер, лошо възпитание, липса на образование, липса на житейски опит, простотия, финансови и здравословни проблеми, злоба, глупост..
Поне на психиатър ги пращайте....
Хаха! Ами то от фризьорите по-добри психолози няма Wink) Ами с какво да се помогне при такива проблеми, написани във форум?В психолозите ни е надеждата. Както сама казвате,в тези групи само такива седят.И Вие сигурно затова сте тук. Хайде със здраве Simple Smile)

# 108
Авторът не е влизалв темата от 31. май. Изглежда, че е поправил грешката, воден от светлите напътствия във форума.

# 109
Едва ли е поправил.
Скоро ще пусне трета темам с третата си глупост.

# 110
Следващия път след чаршафите, може да говорим за покривки.
Такива характери са и двамата, дано не се избият. Темата я следях преди доста време, преди да ми дойде музата да пиша.
Щом имаше втори път, не пречи и трети да има.

# 111
Сигурно вече е бременна. Бебето ще им скрепи връзката Joy

# 112

🤣 Недей, че и аз си го помислих, но не посмях да напиша. От следващата тема ще бъде по-сложен казус.

# 113
  • Somewhere far away
Значи авторе, хем признаваш че има травми , хем наричаш поведението ѝ номерца.... е няма как да се оправите, няма да се получи така.

# 114

Абсолютно tooth

Скрит текст:
И третата тема ще е турски сериал с елементи на ужаси и трилър Joy

Общи условия

Активация на акаунт