Умопобъркваници и мистерии - 10

• 47 794
  • 1 876
  •   1
Отговори
# 90
Напълних от банята канчето с вода, сложих го на газовото котлонче, запалих го и съм до там. Дайте подсказка Praynig
Пускам ти бележка. Ако все пак искаш да се помъчиш още, не я чети  Wink

# 91
# 92
Cllaire, ние играем тази - http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=5431.

Ако имаш желание, присъедини се  Hug

# 93
Тази съм я играла.  WinkБлагодаря за поканата  Simple Smile

# 94
Може ли малка подсказка?
Намирам се в кораба (the ship) и там взех една бележка. На нея обаче не пише къде да се телепортирам. Да пробвам ли някои случайни координати или трябва да намеря указание къде да се телепортирам след кораба?
Много объркано стана, дано си ме разбрала  Embarassed

# 95
  • София
Може ли малка подсказка?
Намирам се в кораба (the ship) и там взех една бележка. На нея обаче не пише къде да се телепортирам. Да пробвам ли някои случайни координати или трябва да намеря указание къде да се телепортирам след кораба?
Много объркано стана, дано си ме разбрала  Embarassed

Не знам дали си намерила първата бележка - там са дадени различните координати (001, 104, 690, 529, 462, 770, 800), които те отвеждат на различни места от кораба. Не знам дали за това питаш или за по-следващи координати...

# 96
Да, тази бележка я намерих.
Т.е. мога да ходя навсякъде (да ползвам всички координати), няма определена последователност?

# 97
  • София
Да, тази бележка я намерих.
Т.е. мога да ходя навсякъде (да ползвам всички координати), няма определена последователност?

Абсолютно - и да се връщаш където е необходимо (или където си искаш)...

# 98
.... Абсолютно - и да се връщаш където е необходимо (или където си искаш)...
Много мерси!   bouquet
Не смеех да отида където и да било, защото не знаех дали ще мога да се върна. Очаквах да намеря бележка с указание  Embarassed

# 99
  • София
Нещо ново?!? Аз успях да реша загадката само на стая 529 - от там взех ORB, а от 462 турбина. Ама за нищо не мога да ги използвам и забих май...

# 100
Привет, геймърки!  bouquet
Днес няма ли да играем? Идеи?

# 101
  • София
От сутринта играем тази...

Опс сори! Тази е играта клик!

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 16:27 от Eiphnh

# 102
Благодаря, Eiphnh , но линка е към сайт с игри, не разбрах коя е точно...
Аз се захванах с тази http://www.anodeetcathode.net/games/museum/ , ако някой я е минавал - да помага. Praynig
Не мога да открия какво се слага на конника, в първата стая-другите съм им намерила и сложила предметите?!

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 16:29 от Сапфира

# 103
С чукът в банята се разбива една джаджа над мивката и пада на земята, но не мога да я взема.

На първия етаж, като се качиш по една стълба (от където се взима колбата), най в дясно има една маса и в/у нея нещо (не знам какво е). На него сложих въжето и го съединих с тръбата. А на тръбата сложих лоста.

За сега това съм направила...
Eiphnh помагай Praynig. И аз се включих, но нещо съм спряла на едно място. От къде взе въжето?

# 104
Сапфира,аз съм с фенерчето в градината и все още събирам предмети  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт