Дева Slim effect

• 58 679
  • 608
  •   1
Отговори
# 90
Решение - едва ли; важно е, че има резултат и че не струва 125 лв за същите съставки, примерно.. Flutter

# 91
Сигурна съм, че не действа, но важното в крайна сметка е внушението и нагласата.
Надали решението за толкова натрапчивия целулит е крем за 5 лв.  Crossing Arms

Ейййй, не ме оставяш да си помечтая, начи.  Laughing

Мечтай, защо да не те оставям  Grinning
Просто не се сдържах да "коментирам", защото доста от момичетата пишат, че се били вталили за няма месец, разбираш ли. И целулита, дето бил много, изчезнал наполовина. И аз имам целулит от доста време и тренирам от известно време усилено, така да се каже, с пот. Целулита обаче не си отива. Ами надали 5 лв ще ме спасят ей така  Naughty

# 92
.

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 23:14 от roxxy

# 93
в Метро е на промоция от 17.05  - 4.80 с ддс.
ползвах 2-3 опаковки декември, но не съм много убедена, че има ефект. чак отслабване не забелязах.

# 94
След всичко,което прочетох още довечера ще си го купя  smile3521
Благодаря момичета! Kissing Heart

# 95
Зарибихте ме  Laughing Ще си го купя и с фолио ще се увивам дано даде резултат и при мен  Praynig  Peace

# 96
  • Smallville
След всичко,което прочетох още довечера ще си го купя  smile3521
Благодаря момичета! Kissing Heart
И аз, и аз Flutter (а имам  и фолио,така че,пази се целулит,че ако знаеш какво те чака)
Майтапа настрана,но поне кожата става прекрасна на допир от този вид козметика,така че и аз се включвам в отбора

# 97
  • София
А аз да попитам тези от вас, които се увиват с фолио - колко време стоите така? Половин, един, два часа....?
Аз лятото ходих на едни антицелулитни процедури /забравих как се казват обаче/ и там ме мажеха с някакъв гел, увиваха ми краката с фолио, след това с ел. одеало и така стоях 30 минути. След което фолиото се маха.
Та си мисля дали и тук половин час би бил достатъчен... newsm78

# 98
Решение - едва ли; важно е, че има резултат и че не струва 125 лв за същите съставки, примерно.. Flutter
да и аз съм на това мнение че не всичко скъпо е хубаво и действа  Peace Peace

# 99
Повече от 2 месеца се мажа със зеления и съм много доволна.
Сега ме заребихте да си взема и от розовия  Laughing ха, дано не сте го изкупили вече  Simple Smile
Ще пробвам и аз това с фолиото, само не разбрах , мажете се и се увивате веднага ли?

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 16:47 от Mandy

# 100
 CrazyЛеле, дами, чета тук темите за двете кремчета и краката ми сами хукват вече към магазина. А това с обривите не е ли възможно да е резултат от запотяване?

# 101
Аз лично, като се увия, стоя доста, но защото не ми пречи - мога и цял ден да си стоя увита.
Колкото до скептично настроените - вижте сега, всичко е строго индивидуално, при някои ще има ефект, при други не.
Помня преди време Красива мама беше гръмнала с тая Леокрема - всички си купиха антицелулитния, би фазата, редуциращия - и повечето бяха доволни, но имаше и такива, при които ефект нямаше. При мен също нямаше, мазах се 2 месеца, ефект никакъв...Различни продукти - различни кожи - различни нужди.
Цената никак не е определяща, не подценявайте родния пазар - както вече бях писала, съставките на Дева са като тези в скъпите мазила. Това го знам от вътрешен човек.
Та така - никому няма да навреди нито на кожата, нито на джоба.
И всеки си избира.

# 102
 PeaceКакто при шампоаните за коса - някои са доволни от едни,други не...
Аз лично ня бях обръщала внимание досега колко много продукти имат Дева - че то кремове против бръчки и колко още много кутийки имаше в аптеката.Просто не се задълбочих да ги разгледам,защото бяхме с малкия!Май ще премина от Орифлейм на Дева,че и по евтино ще ми излезе! Wink

# 103
Мимис, значи мажеш със Слим ефекта розовия - но ти се маха целулитът?
Всичко ли увиваш с фолио?
Да бе, и целулита ми намалява също, наистина, но предполагам,че е и резултат и от комбинацията с фолиото също....само със крема незнам дали ще намалява така бързо.
С фолио увивам от корема надолу всичко до над коленете, около 3 метра ми стигат за един ден,взимам 30 м на Фино и точно за 10-тина дена ми стига.А е и евтино Simple Smile

# 104
Повече от 2 месеца се мажа със зеления и съм много доволна.
Сега ме заребихте да си взема и от розовия  Laughing ха, дано не сте го изкупили вече  Simple Smile
Ще пробвам и аз това с фолиото, само не разбрах , мажете се и се увивате веднага ли?

Да , мажа се ,изчаквам малко 15 мин да попие хубаво и се увивам с фолиото, пускам си игрива музика и започвам да скачам и танцувам поне 30 мин на ден ,понякога правя по леки упражнения и стоя по 2-3 часа с фолоито докато усетя,че съм си изпотила хубаво.Страшно много се изпотявам, след това махам фолиото и в банята измивам се хубаво от потта, суша се и пак се мажа с Девата, масажирам с ръце или със масажен диск имам и така след баня изстудяващия ефект е много по-силен.Това е моята рецепта за намаляване на обиколките и целулита....не казвам,че целулита ми намалява само от мазане с крема Wink Вечер преди да си легна пак се намазвам хубаво и така.Миналата година пак така правех същата процедура ,всеки ден в продължение на 1 месец ,само ,че се мажех с Леокрема, е в момента ефекта е същия ,само ,че с 6 лв ,а не с 22, така, че....фолиото играе важна роля,основната идея е във изпотяването и след това на измити и отпушени пори да попите хубаво крема за да има по -добър ефект, целулита ми не изчезна напълно, но се намали значително....проблема след това беше, че зимата се отпуснах в ядене и пак ми се върна , но се борим успешно пак ... Grinning Това е.

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 10:01 от Мимис

Общи условия

Активация на акаунт