Термин септември 2026 - 3

• 20 437
  • 718
  •   1
Отговори
# 705
Честито  бебе! Heart

Бързо възстановяване, Съни!

# 706
Съни, поздравления!
Радвам се, че всичко е приключило благополучно!

Бързо възстановяване на теб и на Рая!
Както обичам да казвам, вече си имаш собствено къстче от Рая ❤️❤️❤️
Пожелавам скоро да се гушката много, защото това е най -доброто възстановяване и за теб и за нея!

# 707
Много ви благодаря момичета! Аз се чувствам добре, сутринта ме раздвижиха. Сега чакам информация за бебето и дали ще мога да си го взема при мен ❤

# 708
Честито!!! Heart Да е много здрава, леко и бързо възстановяване! Heart Eyes

# 709
Много ви благодаря момичета! Аз се чувствам добре, сутринта ме раздвижиха. Сега чакам информация за бебето и дали ще мога да си го взема при мен ❤

Коя болница избра:)
Как протече секциото?
Може да разкажеш ако имаш време и желание:)

# 710
Съни, честито момиченце! 💕Да расте здрава и успешна. ☀

Бързо възстановяване след раждането.

# 711
Честито бебче и от мееен! 💗
Много здрава и весела да расте Рая!
А на теб, мамче, много бързо възстановяване! 🤗

# 712
Ехееее! Честита рожба, Съни! Бързо възстановяване на мама и адаптация на бебка! Първото септемврийче!

Тъкмо се развълнувах, защото видях в августката тема, че и Кашмир е родила! Честит да е Момчил! Второто “септемврийче” през август! Започна се и при нас, момичетаааа!!

А аз влизам в 36-та седмица днес и всяка една стъпка към изпълняване на списъка ми със задачи с почистване, пране и подготвяне ме успокоява. Търча след каката и мия локвички по цял ден в процес на сваляне на памперса, но си напомням, че ще ми се отблагодари целия тоя зор, много по-леко ще ми е в дългосрочен план.

# 713
  • София
Благодаря ,Шишарче!💗 Той не знам за коя тема беше последно,че нали вървеше доста напред. Малко се тревожех да не го извадим рано, но си се роди доносен и голям (както се очакваше) - 3800, 53 см. Успях и да го сложа на гърда и да направи няколко засуквания.😍 Утре като ни раздвижват, пак го почвам. 💙

# 714
Честито, Кашмир! Добре дошъл и на Момчил. Blue Heart
Извинявам се, че не помня, но... планирано секцио ли беше?
Каката радва ли се?
Сега ще можеш да си позволиш един голям сладолед или шоколад. Grinning

# 715
  • София
Планирано. Вече съм поръчала на ММ паста и тирамису ама ще е след 2 дена!😁🐖

# 716
Честит да е и малкият господин! Да бъде здрав, безгрижен и многооо щастлив! 🥰 Бързо възстановяване на мама! 😄

# 717
Добре дошъл и на Момчил! Много здрави и щастливи да сте!
Ех, че хубавоо, само радостни новини днес 🤗

# 718
Честито на първите мами в темата! Бързо възстановяване ви пожелавам и здрави и спокойни бебчета.

Общи условия

Активация на акаунт