бордима,ние почти вече си пием от обикновена чаша.Много рядко с биберон.А напоследък нюня ми даде идеята за ония шишета с накрайнк-биберон с минарална вода

Честита прическа на юначето

Пораснала е с 4 см. за 3 месецаи е качила няколкостотин грама
Лекарката беше възмутена, че Бояна не обичала попара или пък сандвич...

Как така цял ден профилактика 
Ще трябва да си измисляте занимания с Боби! 

При въпрос за тати , ще си е на място отговора!
Просто ще се прибирам при нашите в Силистра и ще раждам в Тутракан, че от тукашното родилно...
Мерси, дет' се вика! Иначе там също си имам нет в къщи, така че ще ви навестявам. Ако се изгубя, значи съм тръгнала да раждам! 

Например днес като си дойдох и видях,че баба и и е обула чорапогащник "щот било хладно" направо щях да падна
.Естествено побързах да и го сваля,при което обяснявам на Вяра "хайде сега да свали чорапогащника" и съвсем на шега и казах "кажи чорапогащник" и нашият папагал не пропусна да повтори "чогачик" и после още няколко пъти го повтаря,умрях от смях
Както Коко на петенцето и ние казваме "ето го",ама като ме види например казва "ето го мамааааааааааа"
.По цял ден устата и не спира да бърбори и сякаш си пее нещо,ама непрекъснато ви казвам-уста не се затваря.Постоянно се закача с хората по улиците "какоо',"батее","бабоо" и такива работи,явно приказливка се очертава,за разлика от майка и
.Научила се е напоследък като иска нещо да си казва "дай оче",ако иска още.
Това с оливането с вода и при нас е хит.Само да побара някъде макар и капчици започва да търка с ръка и казва "баже баже",което значи че маже 

Бети много рядко се эаиграва сама-например с топчета или и тя катоВярка със стотинки-има муэ.касичка и ги пуска в нея.В повечето случай ме дърпа эа пръста и да съм до нея.
Зорито му вика -"виж тате прилича на мен като малка" , а той -" че как няма да прилича - фризьора ви е един и същ!" 

Това с капките вода и мазането и на нас ни е любимо !Обръща шишето и маже , ама толкова съсредоточено , че дори не ми обръща внимание, колкото и да му говоря !
Свалиха доста от боледуването, така че мерките са им почти същите като миналия месец - Ели 11.140 и 85 см, Ники 11.880 и 83,5 см.

Ина моренце ще ги водите значи.Ние май ще го пропуснем и тази година,поради стеклите се обстоятелства 
А пък ти голям коафьор се извъди бе мацко 

Ина моренце ще ги водите значи.Ние май ще го пропуснем и тази година,поради стеклите се обстоятелства 
И дано не е такова времето като тези дни тук 
Но пък ще ги похваля, вчера нещо не спаха повече от 15 минути през деня и в 6 заспаха като за нощно, приготвих им мляко и по някое време се събудиха, бутнах бутилките и заспаха, така на 2 пъти. В 5.30 сутринта пак цвър, аз пак по бутилка мляко и спаха до 7.45
Направо да не повярва човек
Обаче днес си спаха на обяд и в момента кипи екшън, вкъщи е като след бомбардировка, но съм решила да не им се карам много днес и да запазя спокойствие