На разходка без количка ходи вече ЯНУАРСКОТО човече

• 12 927
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Хм.докато пиша някой ме изпреварил Grinning
бордима,ние почти вече си пием от обикновена чаша.Много рядко с биберон.А напоследък нюня ми даде идеята за ония шишета с накрайнк-биберон с минарална вода Peace
Честита прическа на юначето  bouquet Hug

# 91
Днес ходихме на консултация, сложиха ДТК, а полиомиелит-а следващия път, че нали вече не е на капки и 2 убождания ще дойдат много. Лекарката каза, че полиото била болезнена колкото тази против  хепатит. Следващият път ще е края на август- та тогава ще приключим с ваксините Simple Smile
Бояна е висока 83 см и тежи 10,700 Simple Smile Пораснала е с 4 см. за 3 месецаи е качила няколкостотин грама Simple Smile Лекарката беше възмутена, че Бояна не обичала попара или пък сандвич...

За чашите - и Бояна иска да пие главно в чаша, но нощното и сутрешното АМ- с биберон го пие Simple Smile
Честита прическа на Александър на bordima Simple Smile
Виличка, радвам се, че Али вече е добре!

# 92
Добро утро!

Росита, и на нас в4ера ни сложиха ваксина, ама и двете (ДТК и полио), че така и така го разплаквахме. Засега няма проблеми, само дето ж4ера не ми даваше да го събличам- сигурно си мисли, че ще го бодат  Sick

Вивка, все още не съм с пълното натоварване (то не 4е в мойта работа има кой знае какво  Mr. Green), та затова имам време  Laughing

Да ви споделя най-новото от Калоян - научил се е да казва "Ето го" и какво и да го питаш къде е, той отговаря така. "Къде е мама" - и той "Ето го"... Много е смешно hahaha

Айде усмихнато настроение, макар че времето е мрачно  Hug

# 93
petenceto, ами то си е голям стрес за детето и за това не ти дава да го събличаш ... Ние за това отложихме...
Кофти е , че цял ден ще вали, а и на всичко отгоре днес ще правят профилактика на тока и цял ден няма да има Sad

# 94
Rosita, Ужас!!! #Crazy Как така цял ден профилактика  Sick

Наистина е стрес за детето, ама решихме да е наведнъж.

Нещо да ви кажа ме е налегнала мисълта, че не отделям на Калоян достатъчно време. Вярно, че децата трябва да свикват и с други хора, ама майката все пак е тази от която най-много учат. Най-вероятно се втелявам  Embarassed, ама трябваше да споделя...

# 95
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравеййййййййййййте!!!!!!

Rosita, много гадно , че ще сте без ток и то когато времето е дъждовно! SadЩе трябва да си измисляте занимания с Боби! Wink
Та като казах занимания вашите мъници играят ли си сами?????

Да ви споделя най-новото от Калоян - научил се е да казва "Ето го" и какво и да го питаш къде е, той отговаря така. "Къде е мама" - и той "Ето го"... Много е смешно hahaha

Joy Joy JoyПри въпрос за тати , ще си е на място отговора! Laughing
Милото адашче то направо си се стресирало !Нагушкай го от нас!Аз още си отлагам ваксините и не ми се мисли как ще се наредят една след друга , но има време..... Mr. Green
И не се втелявай -детето си е добре , нашата кака така я оставях и си порасна доста общително детеаз как се чувствах е ясно и не мисля , че е страдала , по вече аз се ядосвах от възпитанието на свеки и за това на година беше на ясла!

# 96
Малиии, от четене на форуми, не сварвам да поработя... Embarassed В юнската ни група се почнаха ражданията, вече си имаме 2 бебета, ама май са повече всъщност...
Споко, момичета, как ще ви изоставя, вие сте ми разтухата! Grinning Просто ще се прибирам при нашите в Силистра и ще раждам в Тутракан, че от тукашното родилно... Sick  Stop Мерси, дет' се вика! Иначе там също си имам нет в къщи, така че ще ви навестявам. Ако се изгубя, значи съм тръгнала да раждам! Mr. Green
За шишетата и чашките - Дес, Стефан много ги обича тия спортните шишета с накрайника с минерална вода, дето ги споменаваш, може да ти изпие едно такова за половин час, ама лошото е, че покрай пиенето, много се кефи и да се олива. Twisted Evil От чаша също обича да му тече по дрехите (прави го нарочно, щото си обръща чашата надолу и се хили). Иначе нощното ни млекце си е от биберона, най-вече, защото нямаме чашка, която да побира 250 мл. Blush
Петенцето, много сладко това с "Ето го"! Laughing
Бордима, честита прическа на малкия! Я сподели как се държи на фризьор? Ние още по домашно се подстригваме, ама той и няма коса за фризьор още.
А моят Стефан пак проблеми с очите - сега пък единия му долен клепач е зачервен и леко подут. Вече не знам какво да мисля. Според вас дали е възможно да се е тръкнал с мръсна ръка и оттам да се е възпалил? Мисля да взема от аптеката борова вода или нещо такова.
Хайде аз сега ви оставям, че мъжа ми ми виси на главата и мрънка за компа, а аз и без това трябва да поработя!
Лек ден на всички!  bouquet

# 97
Здравейте Grinning
Аз си успах детето и бързам да се разпиша.
Много бъбриви са станали наш'те дечица май Grinning Например днес като си дойдох и видях,че баба и и е обула чорапогащник "щот било хладно" направо щях да падна Sick.Естествено побързах да и го сваля,при което обяснявам на Вяра "хайде сега да свали чорапогащника" и съвсем на шега и казах "кажи чорапогащник" и нашият папагал не пропусна да повтори "чогачик" и после още няколко пъти го повтаря,умрях от смях Joy Както Коко на петенцето и ние казваме "ето го",ама като ме види например казва "ето го мамааааааааааа" Mr. Green.БАба и все и казва да повтори "аз съм Вяра" и сега като и кажа"кажи Вяра",тя казва "аш шъм",а иначе отделно като я питаш как се казва,отговаря "Уауа" Grinning.По цял ден устата и не спира да бърбори и сякаш си пее нещо,ама непрекъснато ви казвам-уста не се затваря.Постоянно се закача с хората по улиците "какоо',"батее","бабоо" и такива работи,явно приказливка се очертава,за разлика от майка и Wink.Научила се е напоследък като иска нещо да си казва "дай оче",ако иска още.
Ани,как мина прощалнот парти?Нищо не казваш Crazy Това с оливането с вода и при нас е хит.Само да побара някъде макар и капчици започва да търка с ръка и казва "баже баже",което значи че маже Mr. Green.А чаши и шишета са и любимите за уливане.Това с очичките на Стефи много гадно.Потърси някакъв съвет от лекар според мен,щом толкова се притесняваш Peace
ВИВКА,нашто момиче се заиграва с някой леген и особено ако има капчици водица вътре.С играчки не мога да кажа че се заиграва особено,абе общо взето обича повече внимание да и се обръща и ако не и се обръща изтяга се блажено на килима и почва да се търкаля или влачи,понякога пълзи.Аааа забравих да спомена,че ако и дам портмонето си със стотинки може да стои поне 15 мин и да ги слага и вади обратно,да ги пилее около нея,веднъж като я събличах за къпане сума ти изпаднаха от чорапогащника.Бързам да кажа,че никога не лапа подобни неща,затова си позволявам да и давам или по точно аз не и давам умишлено,а тя си го награбва Mr. Green

ХАйде стига толкова,че май стана досадно Embarassed

sea woman,къде си бе мила?Аз пак,ама да питам Thinking

Лека и мека на всички Hug

# 98
Дойде и моят ред на компа,естествено като всички спят.

Вивка,тестовете според моят син са били много лесни,но докато не видя реэултат нищо не мога да кажа.Да се надявам да се е справил,след толкова решаване в къщи. PraynigБети много рядко се эаиграва сама-например с топчета или и тя катоВярка със стотинки-има муэ.касичка и ги пуска в нея.В повечето случай ме дърпа эа пръста и да съм до нея.

Бордима,ние още пием вода от биберон,и то эащото като се събуди преэ нощта й давам вода.Преэ деня се опитваме от обикн.чаша,а ако и дам мин.вода типбиберон гледам да съм до нея,эащото прави локва эа секунди.Ама те много пускат теэи шишета!?

И ние каэваме доста неща,но едва от вчера свърэва по две думи-:ало,тати:

Дес, браво на Вяра дооста сложна дума според мен е чорапогащник! Hug

# 99
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте!

bordima, честита прическа на малкия мъж!Аз пък на Калоян му отрязах бритона и баща му само не припадна , като го видя -аз уж малко ама тя чуплива и се вдигна още по нагоре! JoyЗорито му вика -"виж тате прилича на мен като малка" , а той -" че  как няма да прилича - фризьора ви е един и същ!" hahaha
Давам на Калоян АМ с шише, и посред нощ водата , а през деня пие от обикновена чаша или тази  със сламка!
Шишето от минерална вода с биберона сме го пробвали и пие ,но не го отварям напълно , защото се мокри-пие вода и я събира в устата , а после се разхлажда ! hahaha

mom_an, ти от Силистра ли си?При д-р Бойчев ли ще раждаш?Ако те почнат болките ще успееш ли да стигнеш навреме до Т-н , доста път е ?Май ще си сменя ника със няколко " ??????" hahaha
За оченцето не мога да ти кажа , но може и на първо време с преварена вода да го измиеш !Ти нали беше казала , че се зачервяват от слънцето-води ли го на доктор!

Дес , голяма бърборана е Вяра! HugТова с капките вода и мазането и на нас ни е любимо !Обръща шишето и маже , ама толкова съсредоточено , че дори не ми обръща внимание, колкото и да му говоря !
Днес гледа "по-по-най" (малко към края го хванах ме )и то толкова заинтригувано , накрая даже и танцува !Децата му бяха много интересни, а онова животно (не знам какво трябва да е ) го кръсти "бау-бау"!

Весел ден!

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 20:40 от VIVKA

# 100
Здравейте, януарки  bouquet

Отдавна не съм писала, но с моите диви мишки не ми остава вече никакво време, правят ни и двете с бавачката луди и вече съм се замислила за частна ясла, докато не ни приемат през септември в държавната, живот и здраве.

Другата новина е, че бяха болни мишките, лепнаха един вирус при маймуните в зоопарка една събота и на другия ден - разстройство плюс повръщане, първо единия, после другия. След това им била отслабнала имунната система от вируса и изкараха температура с болки в ушите и много цинкяне за разкош Crazy Свалиха доста от боледуването, така че мерките са им почти същите като миналия месец - Ели 11.140 и 85 см, Ники 11.880 и 83,5 см.

Вече са здрави, да чукна на дърво, та вчера им бих ваксина по желание против хепатит А. Това е хепатита, който се хваща от мръсни ръце, мисля, че ще им трябва занапред, нали тепърва ще ги пускам в ясла Crazy

Тази година з асефте ще ги водим на море, имаме резервация вече, за 10 дена през юли, дано мине безпроблемно. Много ми е мерак, купила съм им бански на Дисни, джапанки, даже и надуваеми пояси с дупки за крачетата Laughing

Голямата ми гордост е, че свалих още 4 кила и сега вече съм 66, още 7 кила не и ще съм доволна Mr. Green Но и сега вече се харесвам Laughing

Махнахме килимите вкъщи и сега ги уча да ядат сами, голямо мазане пада Rolling Eyes Още са с биби мишките, защото на Ники не са му пораснали повече от 6 зъба и все прискимтява за биба, а сестра му му я взема от устата, така че не съм им ги махала все още. Ще чакам да изникнат поне кътниците. През деня пият вода от шишетата на Нуби с меки янакрайник, нощем от тези с биберон. И с памперсите нямаме прогрес Rolling Eyes

Дес, браво на снахичката, бърборивка ще е Hug

# 101
Здравейтеее Grinning

Мишленце,радвам се да те видя отново.Радвам се че мишките са добре вече Hug Ина моренце ще ги водите значи.Ние май ще го пропуснем и тази година,поради стеклите се обстоятелства Rolling Eyes
Ние вече се сдобихме с пълен комплект зъби (така си мисля поне) - и 4те кучешки пробиха най сетне,4 кътника си имаме от отдавна и тези 4 горни 4 долни.Дали греша или засега ще починем малко от зъби newsm78

ВИВКА,много се смях на тва дет казал мъжа ти за прическите hahaha Joy А пък ти голям коафьор се извъди бе мацко Mr. Green,я дай тук пикс с новата прическа на Кико Crazy
И ние днес гледахме по- по- най- и едно детенце пя "мила моя мамо" и нашта като почна да припява "миа мамаа.......бичка" това се разбираше,но учудващо мелодията така я докарваше ,че я гледахме Shocked

И такива работи ........
Хайде къде сте?Как са дечицата?
Вили,мина ли и на Али вече напълно?

# 102
Здравейтеее Grinning

Мишленце,радвам се да те видя отново.Радвам се че мишките са добре вече Hug Ина моренце ще ги водите значи.Ние май ще го пропуснем и тази година,поради стеклите се обстоятелства Rolling Eyes
Ние вече се сдобихме с пълен комплект зъби (така си мисля поне) - и 4те кучешки пробиха най сетне,4 кътника си имаме от отдавна и тези 4 горни 4 долни.Дали греша или засега ще починем малко от зъби newsm78

Дано не ви се размине моренцето Praynig И дано не е такова времето като тези дни тук Rolling Eyes Ние другата седмица с мъжо ще хайманосваме по варненско за няколко дни. И само тоя дъжд  ми е в главата ooooh!

Няма да ви се оплаквам от моите, че като почна спирка няма Crazy Но пък ще ги похваля, вчера нещо не спаха повече от 15 минути през деня и в 6 заспаха като за нощно, приготвих им мляко и по някое време се събудиха, бутнах бутилките и заспаха, така на 2 пъти. В 5.30 сутринта пак цвър, аз пак по бутилка мляко и спаха до 7.45 Party Party Party Направо да не повярва човек Grinning Обаче днес си спаха на обяд и в момента кипи екшън, вкъщи е като след бомбардировка, но съм решила да не им се карам много днес и да запазя спокойствие bowuu  Laughing

# 103
Mишленце,дай малко снимчици да ги видим тези сладури колко са порастнали Grinning
Много добре си го намислила да не им се караш,то и да е обратното май няма много ефект при нас поне Mr. Green

# 104
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет!
Аз май така ще мога да се включвам - от седмица за седмица, че от работата и от задължения, изобщо не мога и да помисля през седмицата!
Ние сме добре! Днес бяхме по гостита и Алекс, добре се позабавлява! Много съм доволна!

За ваксината - и ние още чакаме!

Роси - честито фото! Да го ползвате със здраве и постоянно, и все хубави моменти да запечатвате!!! Да го ползвате дъъъъълго и да ви служи вярно! Бъди сигурна, че ще останеш доволна от моделчето! Страхотно е!
Роси, не мога да си представя как се чувстваш след целодневно гледане на малката и след това работа през нощите, но евала, че се справяш и издържаш! Е, май и татито трябва да похвалим за помоща!

Лисана
- да предадеш специални поздрави на Соня! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖБАТА И МНООООООГО ДА ГИ СЛУШКА!

за пиенето на вода - от броени дни съм прибрала всички шишета с биберони и пием от тези шишета с минерална вода на Девин, дето са с накрайник.

...Нещо да ви кажа ме е налегнала мисълта, че не отделям на Калоян достатъчно време. ...Най-вероятно се втелявам  Embarassed, ама трябваше да споделя...
мила и аз съм, като теб, но май действително си е втелясване нашто!

Мишленце - поздрави на малките ти сладки мишки! МНого хубаво, че вече сте се ориентирали откъм почивка!

7of9 - надявам се, сте преборили вече окончателно вируса?

Вили
- радвам се, че Али е по-добре! Измъчихте се, вие! Целувки от нас!

Дес
- целувки на тумбачето!

Галита
- малката ти бонбонка, поуспокои ли се? Беше споменала, че след завръщането ви е доста променена от престоя при баба си! За второ детенце и аз смятам, че е по-добре да поработи малко човек, пък тогава 2ро, но когато и да е, все е приказно изживяване! Аз с огромна ноталгия се сещам за бременноста и дори напоследък, като видя бременна, ми се насълзяват очите от емоция, а понякога потичат, дори и сълзички, които не съумявам да задържа!
Ужасно ми се бременее и на мен!

За Бон-тони, някой да знае нещо?!!!

В този ред на мисли, покрай почивки разни, имам едно питане към мамите по морето - момичета, да имате някой познат, който да дава квартири в Царево! Там искаме да ходим на почивка, но само в един хотел, ни допаднаха условията, а е доста соленичко! Ще съм ви благодарна, ако споделите /може и на ЛС/

Айде лека от мен!

Общи условия

Активация на акаунт