На разходка без количка ходи вече ЯНУАРСКОТО човече

• 12 473
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
честито бебче на соня!

Дес, гърнето го иэполэваме само эа игра,да седне на него и дума да не става-пищи.Купих и от теэи дето се лепят (неэнам как се каэват),но явно не ги лепя хубаво 3 унищожих и нищо.

# 76
galita, от днес наистина сме добре.  Grinning
А новината за бебе ще я приветстваме подобаващо...само дето аз ви се чудя как се навивате.  Crazy

Vili4ka , да се оправяте бързо!

# 77
Къде сте момичета?
Реших да се раэпиша,а то няма никой. newsm78
Хайде тогава да  проверя тестовете на баткото,нали е 4 кл.,таэи седмица са им тестовете.

# 78
Аз съм тук бе! Mr. Green
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА СОНЯ!!! Да й е жив и здрав!
Олеееей, нямма и аз търпение вечееееее! Party

mom_an, не ти ли се развалиха яйцата вече в тези жеги?!  Wink Simple Smile
hahaha Мързи ме да си сменя аватара. Не, не ме мързи, ама само до това ми е в момента. Имам да правя превод от китайски език, който хиииич не ми се хваща, ама ще трябва... Sad
За второто детенце, Галитка, давай - сега е моментът. Повярвай, по-добре е да не тръгваш на работа и после пак да излизаш в майчинство - тъкмо ще си се разработила, ще си набрала скорост и айдееее - бебе. На мен специално щеше да ми е по-трудно де.
Вили4ка, айде бързо да се оправя Али!   bouquet Стискам палци, че идва сезон за море и планина, никакви болести да не ни тормозят дечковците!
Дес, ти си от малкото ми познати (макар и виртуална позната Mr. Green), чиято щерка не е кокона! Laughing Нищо, това си има и хубави страни, например няма да се "червисва" по 1 час преди тръгване за градина, като едно наше познато детенце. Mr. Green
Момичета, от 3 септември си имам ученик! Laughing Днес записах Стефан на ясла, той много се изкефи, докато бяхме там, ама не знае още какво го чака... Twisted Evil Аз лично съм много щастлива. Даже, пусти му хормони, докато бях в яслата и чаках на опашката, ми хрумна, че това е първото "училище" на детето ми и маааалко ми се насълзиха очите...  Flutter
Айде стига от мен, да мия Стефан, че се наака и да сядам да бачкам... Офффф....

# 79
Здравейте и от мен!

Вчера не идвах на работа, а днес едва смогнах да свърша нещо и чак сега сядам във форума  Mr. Green

Росита, Калоян засега го гледа майка ми (има много отпуска), а после ще се редуваме аз, мъжо и свекито... и така до септември - тогава го пращам на градина.

За шапката - след дълго упорство от моя страна сега я носи на главата си - е от време на време я сваля, ама рядко.

За сънуването - и Калоян се смее, плаче и говори насън. Даже какато си спи сяда, казва "Коко" (така се казва) или Па-паууу (така прави влака) и пак ляга. Много е смешен  Joy

Ей и аз се замислям за второ беб4е, ама ще поработя малко и тогава. Да знаете сам как ми се бременее... Завиждам благородно на всички които са бременни  Hug

Ще взема да поработя още малко и пак ще ви прегледам преди да тръгна  atwork

# 80
  • София
Да знаете сам как ми се бременее... Завиждам благородно на всички които са бременни  Hug
Вярно ли бе!?  Wink Sunglasses На мен пък ако може този момент да го пропусна, ще ми дойде най-добре  Flutter Ех, ако можеха да ги носят мъжете 9 месеца! Whistling
mom_an, идеята ми е да се върна на работа, за да вляза в час с многото промени, които са станали, и новите неща да поразуча, нови колеги .... Някое обученийце тъкмо да мина, някоя командировчица и тъкмо понаучена и леко поотегчена от рутината - и хоп хайде пак у дома  Blush ... този път за 2 години, обаче.
Ей така си го представям аз идеалния вариант ... мечти, мечти ... Party

# 81
Добро утро!!!

galita, вярно бе жена! Така ми се ще да ми е голям корема и нещо да мърда там  Mr. Green Бременността не ме тревожи ама ако може някой да го гледа първите два месеца  baby_neutral

Мойта идея за работата е същата като на galita  newsm10

Ей сега свършвам малко работа като за надницата и пак се връщам.

Лек ден!!! Peace

# 82
Здравейте, милички!

Как е настроението в този хубав слънчев ден?

Ние вече сме по-добре. Али спря АБ, сега е на сиропче и имуно-стимулиращи хапченца.  Peace

Вчера вечерта ходихме с JiM при трите чудотворни икони. Почакахме около 4 часа, но си заслужаваше.

Това е от нас! Приятни разходки и весели игри с малчовците  Hug

# 83
Привет!

Виличка,радвам се ,че сте спрели АБ и вървите към оправяне.

Днес се прибрахме по-рано от раэходка,че е много горещо.Мисля малко да полегна и аэ,че беэ крака останах от малката спринтьорка.

# 84
Vili4ka, радвам се на добрите новини. Скоро да сте съвсем здрави  Praynig

А денят явно наистина е хубав и затова всички са зачезнали по разходки    family а аз atwork

# 85
Petenceto, споко, и аз съм като теб с тази разлика, че се надявам времето да тръгне по-бавно Mr. Green и си работя у дома. Най-сетне стартирах превода и то, надявам се, успешно.
Вили4ка, вие с JiM сте просто неуморни! Heart Eyes
Радвам се, че вече не сте на АБ, дано скоро се изчисти напълно Али.
Утре ще правя good-bye party, че нали няма да ме има поне 2 месеца, та да не ме забравят тукашните ми приятели. А най-близката ми приятелка тук настоя да е у тях, за да не съм се преуморявала с чистене! Mr. Green Та да ви кажа, хич не се колебайте за бременеенето - голямо глезондрене пада.  bowuu Добре, че поне работя, да не се омързеливя съвсем! Tired

# 86
Добро утро!!!

Нещо никакви ви няма  newsm78 Дано да е от разходки и забавления  Laughing

mom_an, успех с превода! Аз от вкъщи не мога да ба4кам, за6тото нещо не успявам да се организирам  Embarassed

Айде стартирам с работата и ви пожелавам много приятен и успешен ден  Heart Eyes

# 87
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!

Честито бебче на Соня!Да расте здрав и късметлия малкия Араш!

С шапките сме скарани , усети ли че е на главата му и веднага е през количката !

petenceto,  добре се справяш с работата , щом ти остава време да драснеш и тук няколко реда ! Hug

mom_an, парти аааааа  Joy!Много готино -весело прекарване!Аз малко любопитно ама да питам къде ще  ходиш за 2 месеца! Embarassed
Vili4ka, как е Али!Понякога като започнат болестите , направо си вървят една след друга  #2gunfire!Дано да не ви спохождат вече Praynig!
Е добре сте направили  с JiM (как са тя и Еми, нещо се позагубиха), аз гледах репортаж по Тв за чудотворните икони имаше тоооооооооолкова много народ!

Дес, ти къде се загуби??? Grinning

liliq, при нас историята с гърнето е същата - игра с него и писъци ако реша да го сложа!Справи ли се с тестовете! Laughing

Весел ден ви желая!

# 88
Здравейте и от нас!
Александър след две седмици влачене се пребори със сополките. не се разминахме без антибиотик Другата седмица, живот и здраве, ще слагаме най-сетне полио-ваксината.
В понеделник водих младежа на фризьор и вече в никакъв случай не можеш го сбърка за девойка Simple Smile. като го снимаме, ще ви го покажа. И сега още по-настоятелно му слагам шапка, макар и постоянно да я мята на земята.
По разходки все още не ходим без превозно средство. Едно,че човекът и да ме държи за ръка,ме води където си поиска. Пък и винаги по някое време се уморява, няма да го нося я. Обикновено като не ходим по-далеч от кварталния парк, излизаме с триколката, а за по-дълги разстояния-количката.
Я кажете момичета, пият ли още дечицата ви от шишета с биберон или вече изцяло сте пеминали на накрайник чаша?

# 89
Ето ме  Mr. Green
Вивка,чер гологан не се губи нали знаеш Joy
Току що ми приключи половината работен ден и за половин час си дойдох до вкъщи и си казах а драсна някой ред,че нещо ме нападна голям мързел тия дни.Само чета и бягам.Абе да си кажа направо вече не смогвам за нищо - заверки на семестър,работа и дете,което усилено пренебрегвам в името на първите две Rolling Eyes Confused Cry Sad А тя милата само чака да ме зърне и се залепя за мен и само плаче ако някой реши да я вземе Sad А няколко дни реве по цял ден и мисля е от зъбите,които напират (2 кучешки останаха и не излизат бе...).Слава богу днес не е плакала толкова,дано са свършили мъките Praynig
Ани,абе ти къде ще забягваш бе мила?За два месеца Shocked?И ще ни изоставиш тука,а?Я признавай бързо,че.... Party
Вили,радвам се че Али е по-добре,измъчи се душичката Hug
sea woman,а ти къде си?Отиде на панаир и те няма никаква да се отчетеш Heart Eyes Надявам се ,че всичко е наред при вас  bouquet

Хайде аз да стягам куфарите за следващия тур Mr. Green
Чао и доскоро,много целувки на всичкииииииииииии Hug

Общи условия

Активация на акаунт