На разходка без количка ходи вече ЯНУАРСКОТО човече

• 12 469
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте, отново! Wink

Rosita, честито ново Фото!Със здраве да си го ползвате дъъъълго и като ви омръзне да си купите ново! Hug

ludmilana, и Калоян като му дойдат повече емоциите през деня , се смее, плаче , мърмори нещо на сън(по често не го разбирам какво казва)!Аз бях разказвала и преди как в съня си размахваше показалец и викаше "Не, не, не , не не"(сигурно много съм му не-кала през деня  Mr. Green) , от тогава почти не "не -кам" Laughing

Обожава брат си и това страшно ме радва. Скоро я чух да му казва "Ей, обичам те още когато беше две чертички"-паднах от смях. rotfImbo
Голяма е сладурана ! HugДай фото да видим  младата госпожица !И аз си мисля , че Калоян и Камен ще си паснат и по пакости и по дългите мигли  Laughing
Ей ,тва с четката и моята го направисега като ми напомни се сетих - хем се смя на глупостта си , хем плака , че съм я "окипазила" ! JoyА за възрастта нямам думи , преди като слушах майките на тийн  как се оплакват , си мислех -" Аз с моето момиченце няма да имам проблеми -толкова е умна и разбрана"!Абе не , че се оплаквам ама си е трууууудно!
Ревност не съм забелязала (ако има не я показва) , но непрекъснато го носи , гушка ,целува и  му казва-" Ти си ми най-скъпото нещо , ти си ми радостта  , обичам те най-много на света ....."Като беше в трети клас имаха тема за съчинение " Моето най -съкровено желание!"Тя писа , че нейното е да има братче , чак госпожата ми се обажда да ми каже , колко мъчно и станало като чела съчинението!

На Калоян  след годинката още не са му  поставяли ваксини -то болести една след друга , сега зъбки го мъчат , та ще изчакам , все ще ни я сложат Laughing!

mom_an, наистина се беше загубила за дълго , даже си мислех да не си шетала пак  и да се е случило нещо!
Как си в тези жеги ? HugЗа залаганията  за пола на бебчето на къде са наклонили везните Joy
Много е неприятно това с алергиите дано не е това при вас! Praynig

А снощи да ви кажа,детето ми беше заспало право Embarassed,ама изобщо не съм очаквала че ще заспи толкова рано.Дойде до мен сложи си главата на крака ми и гледаше TV и по едно време я поглеждам,тя спи #Crazy.
Милата душица , сигурно много и се е спяло щом и в тази поза е успяла! Hug

Отивам да си разходя детето , че голяма жега беше днес!

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 19:32 от VIVKA

# 61
Иэполэвам да се раэпиша,докато баба й я раэхожда,а аэ подреждам гардероба.
Как сте в таэи жега?Имам 1 притеснение-Бети не търпи шапка на главата,нито с ластик,нито беэ.Неэнам как ще я караме ама е опасно беэ шапка!!! newsm78

Днес й купих пюре с риба(вие ми дадохте идеята,а и нямах нищо сготвено эа обяд),а тя въобще не го и опита,просто обърна главата настрани и стисна устата.Отдавна не ги е яла и май е отвикнала от вкуса им.

Ревност при нас почти не се эабеляэва,гледам да има баланс между двамата относно покупки и внимание.Може би и раэликата от 9 год. има эначение в смисъл,че е голяма.

Неда,честита рожденничка-да расте эдрава и щастлива и от късмет да не се отърве!
Това с чертичките е много оригинално!!! Laughing
Нашият батко каэва:откакто се роди Бети-животът ми се промени,не мога да живея беэ нея(силно каэано,но.....)

На нас ни сложиха ваксината на година и два мес.след 10 дни имаме друга,но честно каэано неэнам каква.

Аэ пък не мога да я иэпишкам эа иэследванията,кръв дадохме,но урина не.

# 62
Вчера и аз се опитах да купя шапка на Вяра (щото единственото нещо което и е омаляло от миналото лято са шапките Grinning),но не ми бе позволено Mr. Green.Сложих и да и премеря една,бре като писна онова ти ми дете,дърпа шапката и вика "не не не".И съответно си казах "ОК,няма шапка.АМАН от музейни експонати по гардеробите" Rolling Eyes Наистина е опасно,но аз си мисля в големи жеги много,много да не я водя по улиците.
Лилия,да не би от горещината просто да не и се е хапвало на Бети?Вяра от няколко дни не ще да хапва.Почти кара на здравословен режим (салатки) Joy и тук там някой боклук - бонбонка,солетка и тем подобни Grinning
А ти пробва ли на гърнето да я изпишкаш?При нас стана много лесно,даже вече забравих кога беше,май януари.Сутринта след сън,на гърнето малко водичка пийна и готово Peace

ВИВКА,много трогателно това със Зорито и нейната,вече сбъдната мечта Hug

Вяра днес следобяд не се е спряла и преди малко,порядъчно изцапана,беше изкъпана и заспа на часа Laughing
Охх нещо хич не ми се започва тази седмица,искам да съм си в къщи и да си седя с детето.Искам ама нямаааааааааа........... CrazyМоля се само да не е много жега както днес,че как ще изкарам незнам просто ooooh!

Лека вечер на всички  bouquet

# 63
Вивка, благодаря, че се интересуваш как съм, но няма страшно - шетам в умерени граници (е, няма сила, която да ме спре да си мия терасите Mr. Green) и съм ОК засега. Бе да не казвам, че снощи пак имах контракции, но те бяха от силен яд. Повече за нищо няма да се кося, поне докато не спра да кърмя! Crossing Arms
Жегите още не ми се отразяват зле, а аз по принцип не трая на жега и предпочитам да ми е студено. Ще видим юни как ще е.
Момичета, много ми помагате с темата за ревността между децата. Някак успокоително ми действате. Честно казано, аз засега това притеснение го нямам, защото Стефан е страшно любвеобвилен и всички са му приятели. Пък на бебета как се радва.... Party Дано така да си остане.
Твърдо съм решила да го пускам на ясла през септември, че взе да става доста палав, така че стискайте палци да му понесе добре здравословно и емоционално.
За шапките - купих на Стефан много сладурска шапка с твърда козирка, тип "бейзболна" и някак го прави да изглежда по-голям. В началото не я искаше, но като излязохме навън и светна, че със шапка не му пече в очите (отделно слагам чадър над него), вече й е пръв приятел. Сега като му кажеш "Къде ти е шапката?" или "Иди си вземи шапката", отива до количката, взема си кепето, после се нарежда пред огледалото и си я закрепя някак на кратуната и докато не кажа "Ааууу, че си хубав", не мирясва! Mr. Green
Така че - постоянство му е майката. Хвалете децата колко са красиви с шапки и как им отиват и те постепенно ще свикнат.
Хайде сега отивам да се къпя и да лягам, че днес се въргаляхме със Стефан из пясъчниците и много се изцапахме Laughing Той вече е изкъпан и сладко спи, сега е мой ред!
Лека нощ и до утре!

# 64
Девойки влизам само на бързо да ви кажа,че Соняако я помните снощи е родила Simple Smile.Има си още едно момченце,името му е Араш.Мъжагата се е родил 3940кг и 54 см,раждането е минало бързо и лесно,без шевове и упойки.
Али като го е видял и започнал да го дърпа,да му бърка в носа и подобни екстри Laughing.
Да са живи и здрави,желая много радост на родителите с двете прекрасни дечица.
Хайде приятна вечер ви желая Hug

# 65
Да и е живо и здраво момченцето на Соня!Радвам се, че всичко е минало нормално и без усложнения.
Много поздрави да и пратиш,Лисанке Hug

Али като го е видял и започнал да го дърпа,да му бърка в носа и подобни екстри Laughing.
hahaha Joy Joy Joy
Лелеее какви ли ще сме картинки и ние живот и здраве........... Grinning

Ани,не става бе мила,номера с комплиментите ината си е инат.Като е казала че няма да носи такова нещо на главата си и няма Crossing Arms
А пък днес (одеве забравих да ви споделя) и облякох новата рокля с която ще е на сватбата на леля си.Бях я купила без да я меря и  исках просто да видя да не и е малко.Малеееееееее...............то беше рев то беше пищене ooooh! Както и да е успях да и я надяна,тя плаче и вика "махи" и я дърпа Cry,обаче аз исках да я покажа на баба и и я нося а тя се дере вече.МАйка ми се почудила какво става та така реве детето.Съответно поачна да и казва "колко си хубава" и тем подобни,ама нееееееееее.Докато тва чудо не слезе от нея,не миряса.С какво ли ще я обличам на повода незнам Mr. Green

# 66
Rosita,честит фотоапарат! Да си го ползвате дълго и безотказно, много-много прекрасни моменти да запечатите в снимки с него.
Иначе за Борко казаха, че е някакъв енеровирус, който щъка тук.

liliq, и на главата на Борил е трудно да задържиш шапка. Маха я, плаче, но аз упорито пак му я слагам. Накрая забравя за нея. Лошото е, като пак се усети.  Wink Похвата на mom_an при нас не действа.
А е нормално да не харесва купените пюрета, ако сте минали на обща храна. В пюретата няма сол и много подправки и са им безвкусни веднъж свикнали с друго. Аз за Борил готвя все още без сол и за това предполагам не отказва пюрета.

Лисана, да предадеш непременно поздрави от нас на Соня. Да й се е паднало спокойно и здраво бебче, тя да се възстановява и всички да са в добро настроение. 

# 67
  • София
Мили майчета, благодаря сърдечно за поздравите и хубавите пожелания! Hug
Купона беше тежък и както си трябва с мн.музика и разляти безалкохолни навсякъде, включително върху малкия Камен, та се наложи да бяде къпан преждевременно. Няма да разказвам с повече подробности, та да не излезе ,че се оплаквам. Grinning
Ще сложа снимки и на каката в майското албумче.
Тя беше страшно съпричастна с искането и чакането на брат, че не даваше да правя тест без нея. Когато се разбра, че имаме две черти искаше да носи теста да се похвали в детската, но аз и казах все още не трябва да казва преди да съм отишла на лекар, обеща ми тя и като отидох да я взема вечерта...г-жата отдълече ми казва "ОООО,честито!", а всички деца строени ме гледаха право в корема. EmbarassedЕдно от тях ме пита, като ходим на море, ще мога ли да се къпя  Laughing/явно това му е бело на дневен ред и малко ме съжаляваше/.Поглеждам моята въпросна кандидат кака, а тя "Ми аз само на г-жите и на 3 деца казах". Да се чудиш какво да кажеш.
За шапките - Камен не търпи това защитно средство и секунда. Поне засега имам чуството, че и с пирон да забия шапката, пак ще я разкове и хвърли. Даже вече като я метне и ходи да я настъпва, да е сигурно ,че няма пак да му я сложа като е вече мръсна. Wink Какво ще правя още незнам. Давайте идеи, но това че е хубав не минава.Просто е над тези неща! Laughing
За ваксината полио-пре нас лекарката каза,че живата е свършила и чакаме убитата,но докога така...незнам. На някой слагали ли са вече новата убита,която е по касата?

# 68
  • София
здравейте!  Hug Ние бяхме тази седмица при нашите, че като го няма мъжа ми предпочитам да не съм сама.
Лисана, предай много поздрави и гушки на Соня! Да е жив и здрав малкия (всъщност - голям!) мъж и да е кротичък и позлушен!
Роси, честито фото и от мен!
Момичета, благодаря ви за комплимените за снимките от екскурзията!
Малее, 7of9, като чета каква Т имате и косите ми настръхват. Вики е вдигала 40 градуса = сваляхме с Нурофен и Панадол на 4 часа, а в кризи - пълня една купа с вода, оцет и лед и там топя кърпа за челото и чорапки. Може би като си слагала само оцет да го е поизгорил, може да го разреждаш с вода (или лед). Дано не ви се налага повече!  Peace
за шапките - постоянно и купувам и има най-различни, и тя понякога й се вгледа и я сваля, но аз спирам на улицата и така може 100 пъти да свали и аз пак й я слагам (да покажа кой ще надделее  Mr. Green). И при нас върви номера с огледалото преди да излезе. Всъщност, идеята е просто да забрави, че има нещо на главата.
mom_an, не ти ли се развалиха яйцата вече в тези жеги?!  Wink Simple Smile
Влязла съм в размисъл за 2ро дете, да ви кажа.  Преди месец примерно категорично казвах НЕ, но сега ме е налегнала някаква носталгия към бебета и .... Sunglasses Мъжа ми вика да ги 'опукаме' сега набързо и направо да не се връщам на работа наесен. Ама на мен все ми се иска да поработя поне 1 година newsm78... все ми се струва, че безвъзвратно деградирам с това майчинство. Embarassed
Вики иначе е добре - има 4 кътника и чисто нови малко поникнали 2 кучешки - изкара ги само с поразстройство 2 и повече седмици. Peace Тук е момента пак да похваля (както преди време, май) Генгигел Бейби - бях го забравила от месеци, че ни беше паднал зад спалнята, та купихме нов - еми, действа си точно както доктора ми каза - не само обезболява, но спомага за по-леко изникване  Peace
Миналата седмица (в петък) сложихме полиото - убита - нямаше никаква негативна последица Peace
Хубав ден ви желая - и се пазете от жегите вече!
А, Вивка, благодаря, че си напомнила за ягодите!

# 69
  • Варна
Привет!

Юнакът спи, а аз стягам малко багаж, защото следобед ще пътуваме до Т-ще (мъжот е родом от там), та имат панаир и ще се възползваме малко да разнообразим делниците. Утре се връщаме, защото някои хора работят, пък аз като съм на плаващо работно време...  Whistling

За шапките - задължително сме със. Най-много 5-6 пъти да я махне и аз пак я слагам.

Но Росита честито фото!

На Соня честито раждане - здрав, силен и умен да расте юнак Араш!

galita, пък като ви се иска-защо не! Ние ще приветстваме идеята, а от вас изпълнението! Пък сме и тук за контрол, съвети и подкрепа!

За сънуването - снощи по едно време го чух да се смее. Това е за първи път.

# 70
Честито бебенце на Соня! Да е много здрав, много весел и мноооооого да ви радва!

Набързо се разписвам - на Али и "свирят" гърдичките, продължава АБ, изписаха и сироп за отхрачване някакъв и сега пие 100 лекарства  Sad Много на зле отиват нещата  Cry

Уххх ...

# 71
Честито бебенце на Соня! Да е много здрав, много весел и мноооооого да ви радва!

Набързо се разписвам - на Али и "свирят" гърдичките, продължава АБ, изписаха и сироп за отхрачване някакъв и сега пие 100 лекарства  Sad Много на зле отиват нещата  Cry

Уххх ...

Виличка какво става бе жена я заминавай малко на чист въздух ааа може ли така туи дете само на АБ  много ми стана мъчно бързо да се оправяте

# 72
СОНЯ ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И РАДОСТ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 73
Виличка какво става бе жена я заминавай малко на чист въздух ааа може ли така туи дете само на АБ  много ми стана мъчно бързо да се оправяте

Еми какво да направя, да не мислиш, че на мен ми е супер кеф  Rolling Eyes

# 74
  • София/Овча купел 2
Соня,да ти е жив и здрав малкия Араш!
Батко му много да го слуша и да помага Hug!

Аз се включвам може би за последно от София.В сряда заминаваме travel за Павликени,а там няма да имам нет и ще се върнем чак на есен.Ще ходя отвреме на време я в приятелка,я в някой клуб за да ви навестявам Wink.Ще ми бъде много мъчно де  Sad.
С шапките,нямаме проблем слава богу.Много рядко ги маха и то е само веднъж,просто така си е решила.

За сънуването - снощи по едно време го чух да се смее. Това е за първи път.
И Мария съм чувала да се смее на сън.Дори веднъж се събудихме и двамата с баща и започнахме и ние да се смеем.А и често си поплаква на сън.
Ами това е от мен,ако мога по-късно пак ще се включа Hug.

Общи условия

Активация на акаунт