Rosita, честито ново Фото!Със здраве да си го ползвате дъъъълго и като ви омръзне да си купите ново!

ludmilana, и Калоян като му дойдат повече емоциите през деня , се смее, плаче , мърмори нещо на сън(по често не го разбирам какво казва)!Аз бях разказвала и преди как в съня си размахваше показалец и викаше "Не, не, не , не не"(сигурно много съм му не-кала през деня

Дай фото да видим младата госпожица !И аз си мисля , че Калоян и Камен ще си паснат и по пакости и по дългите мигли Ей ,тва с четката и моята го направисега като ми напомни се сетих - хем се смя на глупостта си , хем плака , че съм я "окипазила" !
А за възрастта нямам думи , преди като слушах майките на тийн как се оплакват , си мислех -" Аз с моето момиченце няма да имам проблеми -толкова е умна и разбрана"!Абе не , че се оплаквам ама си е трууууудно!Ревност не съм забелязала (ако има не я показва) , но непрекъснато го носи , гушка ,целува и му казва-" Ти си ми най-скъпото нещо , ти си ми радостта , обичам те най-много на света ....."Като беше в трети клас имаха тема за съчинение " Моето най -съкровено желание!"Тя писа , че нейното е да има братче , чак госпожата ми се обажда да ми каже , колко мъчно и станало като чела съчинението!
На Калоян след годинката още не са му поставяли ваксини -то болести една след друга , сега зъбки го мъчат , та ще изчакам , все ще ни я сложат
mom_an, наистина се беше загубила за дълго , даже си мислех да не си шетала пак и да се е случило нещо!
Как си в тези жеги ?
За залаганията за пола на бебчето на къде са наклонили везните 
Много е неприятно това с алергиите дано не е това при вас!

.
Отивам да си разходя детето , че голяма жега беше днес!

),но не ми бе позволено 
Моля се само да не е много жега както днес,че как ще изкарам незнам просто 
Дано така да си остане.
.Има си още едно момченце,името му е Араш.Мъжагата се е родил 3940кг и 54 см,раждането е минало бързо и лесно,без шевове и упойки.
,обаче аз исках да я покажа на баба и и я нося а тя се дере вече.МАйка ми се почудила какво става та така реве детето.Съответно поачна да и казва "колко си хубава" и тем подобни,ама нееееееееее.Докато тва чудо не слезе от нея,не миряса.С какво ли ще я обличам на повода незнам
Мъжа ми вика да ги 'опукаме' сега набързо и направо да не се връщам на работа наесен. Ама на мен все ми се иска да поработя поне 1 година

Много на зле отиват нещата
за Павликени,а там няма да имам нет и ще се върнем чак на есен.Ще ходя отвреме на време я в приятелка,я в някой клуб за да ви навестявам