На разходка без количка ходи вече ЯНУАРСКОТО човече

• 12 473
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Весел празник на всички именници Hug.
Сега подред на номерата Laughing
7of9 ми незнам дали са с еднакви състойки,но Дарис пи 5 дни Ентерол по препоръка на домашния и нямаше никакъв ефект.На кутията под името  пише-Lactobacillus acidophilus,незнам дали това е съставката,но предполагам.Също било и много хубаво за флората на стомахакаквото и да означава това,че на мен не ми е много ясно Embarassed
lika не са прахчета,а капсули като антибиотик.В болницата вадеха съдържанието и го разтваряха в 5мл вода и така му го даваха.

VIVKA Да,точно така са лекарствата както си ги написала Peaceбраво ,получаваш 6 WinkА,за морето- тя sea woman от кога е започнала да го грее,със сигурност вече го е прегряла Laughing

# 46
Вили, да ти е живо и здрави братлето  bouquet
Лелеее ама ти взе много да черпиш напоследък,ама помисли малко за наш'те снаги бе момиче Joy И особено за моята,скоро ще се затъркалям по улиците Embarassed

# 47
Лелеее ама ти взе много да черпиш напоследък,ама помисли малко за наш'те снаги бе момиче Joy И особено за моята,скоро ще се затъркалям по улиците Embarassed

Ееее, Деситке, недей така! Ти поне си имаш оправдание...  Joy

# 48
Лисана, нямах в предвид еднакви, а с подобно действие. Simple Smile Борил хапва и българско кисело мляко, в което има Lactobacillus bulgaricus. Но би било добре човек да има в шкафа под ръка нещо изпитано, а не да се чуди от къде да се снабди с бг кис.мляко.
А под флора разбирай полезните за тялото ни микроорганизми, които си пребивават в червата ни по принцип. Като пиеш антибиотици, при диарии и т.н. равновесието се нарушава. За това пиейки ползени буби помагаме на тялото да влезне отново в равновесие.

Мжду другото си имаме ново любимо филмче, което пак е белгийско  Grinning - De wawa's. Дарис харесва ли го?

Дес, аз давам пюрета. Примерно риба не готвя, а ми се ще Борил да хапва. Съответно купувам пюре. Същото се отнася за агнешкото примерно.

Оздравявайте всички!

P.S.Вчера с голям кеф гласувахме за българската песен на Евровизия. Цялата настръхнах, като ги гледах. Даже си поплаках от въодушевление. Cry Grinning  Имаше по един глас за нея и от трима ни.

# 49
  • Варна
Вили, да ти е живо и здрави братлето  bouquet

Ааааа, не така!  Hug Hug Hug Дай една снимка, пък да те видим колко си се закръглила.  Wink

Лисанке, поддържам температурата на морската вода чудесна!!!  grinning039 Вие само се наканете!  smile3503

Vili4ka, честит именик в семейството!   bouquet

# 50
Кукуууу! Mr. Green
Вече съм тук. Причината да ме няма толкоз седмици е, че ми се скапа монитора на компа и едва тази вечер ми дадоха нов... Party
Иначе сме наред. Стефан расте, умнее, оба1е имаме един проблем - май има алергия. Като излезем навън, зачервява очите! Започна миналата седмица, мислехме, че е възпаление и дори беше на антибиотик Тобрекс. Мина му и спряхме. Сега обаче пак е  с червени очи. Забелязах, че ги зачервява, като излезем навън. Явно е алергия. В понеделник ще искам от педито направление за офталмолог и алерголог. Уффф, хич не ми се иска детето ми да има алергия - нито аз, нито баща му сме алергични към каквото и да било, ама пусти живот, все по-мръсен и по-мръсен става и от това страдат децата ни... Sad
Минах набързо през старата тема и там забелязах, че говорите за загрубяла кожа на бузите и дори пъпчици.Е, ние сме същите! Sad С какво ли не го мазах, сега сме на вазелин (благ). Като го мажа често е добре, но ако спра за малко, пак става много зле. А той е едно диване - пищи като го мажа, все едно му дера кожата. Чудех се защо се дере така, а като си намазах разранения нос, та като ме защипа тоз вазелин... Whistling
7of9, пак ме шашкаш с вашите лекари там... Аз при 39 градуса сум на ръба на паниката, за тях 42 не са проблем... ooooh! Лелееее.... Добре, че малкия е по-добре вече, дано нямате повече тревоги.
Дес, а ти как си, мила? Още не усещаш движение, предполагам. Обаче скоро ти предстои... Най-хубавитя момент от цялата бременност... Grinning (е, като изключим раждането де Laughing)
Много се радвам, че Мишлето вече знае пола. Ние още сме 50/50. Отворила съм къща за залагания. Laughing За всеки случай купувам всичко в унисекс стил, хахаха!
Айде стига съм досаждала. Лека нощ, цунки на малчовците и до скоро писане! Heart Eyes

# 51
  • София/Овча купел 2
Честито на всички именници и от нас  bouquet!

Ние сме по-добре днес.Чух я да кашля само 1-2 пъти.Дано се оправи съвсем тези дни.
Днес следобед бяхме на игра пред блока.За първи седим там,но беше много хубаво.Имаше няколко каки,които бягаха след Мими и тя им се радваше,а аз си седях на пейката newsm19.Добре ми дойде,че бях се изморила  1dishes  food002 wash.Чистих си фритюрника,а той беше доста мръсничък Embarassed и ме озори доста.Добре,че детето си спа доста,че успях да свърша всичко.
А снощи да ви кажа,детето ми беше заспало право Embarassed,ама изобщо не съм очаквала че ще заспи толкова рано.Дойде до мен сложи си главата на крака ми и гледаше TV и по едно време я поглеждам,тя спи #Crazy.

mom_an,аз купих на Мими крем за лице Кря-Кря и бузките и станаха страшно меки Peace.

# 52
Борко пак взе да вдига температура и трудно да я сваля.  Sad За сега поне не е качвал повече от 40.

mom_an, то и аз се шашкам, че за тях нашите 40С са 42С обаче нищо не мога да направя и се оправям съответно, както мога.
Иначе за инфо - мажа от време на време бузите на Борко с кремчето на Авент за наранени зърна. Та нямаме грижи по принцип с кожата на лицето.

Дойде до мен сложи си главата на крака ми и гледаше TV и по едно време я поглеждам,тя спи #Crazy.
Laughing

# 53
Привет Grinning
Ние сме от ранобудните днес и сега в момента е ужааааас тръшка се ,реве,търка очите,но неще да заспиа.Абе инат ooooh!

Ани,радвам се да те видя отново Hug Аз съм добре,като изключим жегите и непрекъснатите ми пътувания по работа или училище,изморявам се много вече.Чакам с нетърпение да мине май и малко да ми олекнат нещата.За усещане на бебето още е рано,ама имам някакви гъделичкания,може и да си въобразявам newsm78
Да му минава на Стефко всичко и дано не е алергия Praynig

Оххх исках още да пиша но Вяра ревеееееееееееее Sick,излизаме навън,после пак............

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 12:53 от Дес

# 54
в отлично здраве и настроение е ЯНУАРСКОТО дете-творение.
Едно пожелателно заглавие за бъдещата темичка. Rolling Eyes

Много ми харесва! Макар, че Бояна е декемрийче .... Simple Smile
7of9, лекарите казват ли от какво може да е причинена температурата? Настинка, вирус?
Petenceto, кой гледа Калоян като си на работа?
Щяхме да даваме Бояна на ясла от първи, но в яслата имало обявена карантина- заради шарка. Но директорката предложи да рискуваме Shocked Все някога детето трябвало да я изкара ... Съгласна съм за "изкарването" но предпочитам да е по-голяма ... Най-вероятно ще ходи на ясла от 01 септември.
Аз си работя от вкъщи и понякога се случва да спечеля почти колкото заплатата си, макар да ми струва доста от съня, но какво да се прави...
От сутринта Бояна е излязла с баща си на разходка и никакви ги няма Simple Smile Сега се обади , че заспала преди час ... аз останах до поработя Wink

И най-накрая да се похваля. Купих си най-после фотоапарат, дано не го откраднат Mr. Green
http://www.livingroom.org.au/photolog/reviews/panasonic/panasoni … _lumix_dmclz7.php

# 55
  • София
 HugЗдравейте майчета!
Искам да ви почерпя виртуално за днешния рожден ден на нашата добричка кака Диляна!Става на 9 години-една значима възраст Laughing.
Тя много се впечатли и се радваше, когато през януари чиститихте на Камен рож.ден,та искам да я зарадвам. smile3510
  Исках да прибавя снимки на съблазнителна почерпка, но не се справих.Как става? Простете невежеството ми Embarassed.
Дес, аз спасявам някой път положението с пюрета. Гледам да му купувам неща ,които обичайно не готвя-като заешко. Защо да са голями? То и ние ядем картофено пюре за гарнитура.
Vivka, кажи на Калоян, че с тези мигли до бритона-няма нужда от спирала. JoyМного е готин и по пакости съм сигурна, че ще си паснат с моя синковец. Каките също. Моята е в ранен тийн- много е суетна. Скоро решила да се разкрасява и си навила една кръгла четка така идиотски в косата, че се наложи да я кръцна до кожа на въпросното място. Освен това е в непрекъсната борба със себе си и околните-трудна възраст. Иначе е страшна свясна и съвестна. Обожава брат си и това страшно ме радва. Скоро я чух да му казва "Ей, обичам те още когато беше две чертички"-паднах от смях. rotfImbo
При вашите деца има ли ревност?
Какво стана с новата ваксина за полиото?Има ли я вече? Постявяха ли ви я?Как се понася?
Отивам да отмарям, че ме чака тежък ден. #Crazy

# 56
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИЛЯНА НА НЕДА!!!  bouquet
Да ти е жива и здрава, пък ако ще и кокона да става, нали е момиче! Mr. Green И все така да обича братчето!
Полиото на нас още не са ни го сложили. Последната изцепка на нашта дофторка беше: Ееее, няма страшно, то може и на година и девет да се сложи!  Rolling Eyes Тъй че ще чакаме и явно ще я сложим след като се приберем от Сс през август....
Ей, гледахте ли снощи Евровизия? Аз съм още недоспала. Да ви кажа, повече ме е яд на "братските" славянски народи, дето не гласуваха за нас, отколкото да се зарадвам, че нашата песен е на 5 място от 40 и кусур държави... Ама браво на наште все пак! Peace

# 57

Честит Рожден ден на кака Дилянка!Да е все така послушна и помощничка на мама!Пожелавам и много успехи в училище и щастие в живота!

# 58
  • София
Честит рожден ден, Дилянка /на Неда/! Поздрави и от нас, много усмивки, успех в училище и естествено - много, много здраве!

[/size]
НаБързичко да се разпиша в темата, че Мъри дава зор да излизаме...
Като чета какъв зор виждате с тия кътници, не знам нас какво ни чака по-нататък. Но засега си седиме с 6 резеца отпред и няма наченки скоро да се покаже нещо ново.
Нищо не казахте за сънуването ???
Приятен ден на всички, после ще пиша пак.

# 59
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден  Ден, Дилянка!
Малка красавице , расти здрава ,
умна и много щастлива!
Щур купон и много подаръци! Wink

Общи условия

Активация на акаунт