EUROVISION 2007-ПЕСЕН N01-ЕЛИЦА И СТОЯН!ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

• 13 323
  • 435
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, благодаря ви, че гласувахте   bouquet

# 136
Я да попитам французойките, по кой канал гледахте евровизия?
Едно от моми4етата в тази тема беше дала линк на който пишеше, 4е ще е по Франс 3, но имаше някакъв филм  #Cussing out 

По Франс 4 мила

# 137
БРАВООООООООООООО,на Елица и Стоян!Браво и на всички Вас,благодарение,на които сме на финал!!!!!!!!Много сте готини!  bouquet Heart EyesСЕГА ЧАКАМЕ СЪБОТА И ГЛАСУВАМЕ ЗА ПЪРВО МЯСТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 138
  • Primum non nocere !
Ураааааааааааааааааа! Честито! Скъсах се от звънене...в едната ръка хендито а в другата телефона...мъжа и той като луд щрака от хендито....

# 139
  • Spain
Направо невероятно! Поне да си заслужават моите 20 обаждания и 5 смс. Simple Smile
А тукашните френски коментатори бяха толкова изненадани и нагли. Журналистката кажа " какво да правим, зрителите избират"  #Cussing out
мистик глупаци всякакви ... ами хората ги хресват какво като не му е харесало на гъсдин жорнълистъ Simple Smile . на мен не ми хареса особено представянето им наживо оба4е ..с ръка на сърцето си казвам ... бедна държава сме и няма пари за " култура" .

# 140
  • в Tara
в момента по канал 1 дават моите любимци каризма Laughing Mr. Green

мистик, да не ти дреме!

# 141
Бравоооооо!!!!!!!Много се радвам.И аз пуснах 5 смс-а за тях.Супер много се радвам.

# 142
Нещата се получават,като сме обединени за нещо позитивно,свързано с БЪЛГАРИЯ!Дано имаме повече такива поводи,дано! bg yesyes sohappy lovekiss #Milti nuts newsm20 newsm74 newsm10 newsm10 newsm10

# 143
  • Spain
 и аз бях у4удена как македония , сърбия и унгария се класираха а имаше по хубави изпълнения . молдова ме разби жената с глас ....

# 144
 Hands Clap sohappy Hands Clap  
С голям кеф гласувахме. Песента е супер, отлично изпълнение! Напълно заслужено са на финала!

В събота всички:
newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 newsm80 за Елица и Стоян!!!

# 145
Йес,  и ние пуснахме около десетина смс-са за нашите .  Харесаха ми и песните на Молдова и Македония. Много се радвам, че спечелиха източноевропейските страни. Явно западяците нямат мотив да гласуват и за тях това не е нещо особено.

# 146
за френските мами:
полуфинала беше на France4 а финала ще го дават по France3. Така и мен бяха заблудили като обявяваха по канал1 кои ще са каналите за чужбина , но като видях филма намерих сайта на евроизия-франция и от там ми стана ясно че е на др канал .За съжалени ние нямаме този канал затова го гледаме по канал1.

# 147
Нещата се получават,като сме обединени за нещо позитивно,свързано с БЪЛГАРИЯ!Дано имаме повече такива поводи,дано! bg yesyes sohappy lovekiss #Milti nuts newsm20 newsm74 newsm10 newsm10 newsm10
Дай Боже!!! Praynig Praynig PraynigВси4ко ще имаме и ще тръгне в добра посока,това ако го овладеем. Hug

# 148
Мистик, и мен това ме ядоса #Cussing out Егати коментара!!

# 149
 Grinning ,браво!
Шехи ,кьде гледахте EUROVISION 2007,ние хванахме по турската?

Общи условия

Активация на акаунт