EUROVISION 2007-ПЕСЕН N01-ЕЛИЦА И СТОЯН!ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

• 13 329
  • 435
  •   1
Отговори
# 150
Йес,  и ние пуснахме около десетина смс-са за нашите .  Харесаха ми и песните на Молдова и Македония. Много се радвам, че спечелиха източноевропейските страни. Явно западяците нямат мотив да гласуват и за тях това не е нещо особено.
Аз си спомням Елена когато спе4ели коментара на испанската водещ какъв беше"Елена е като луда" Crossing ArmsМи как няма да е луда от щастие,питам аз?Нормално.
А колкото пове4е Еспаня изоставаше в класацията,толкова с по_гробовен и измъ4ен глас съобщаваше балканските държави,които тогава у4астваха.Накрая каза"тия държави много се поддържат"

# 151
Мистик, и мен това ме ядоса #Cussing out Егати коментара!!
Защо се впрягате?Кога е било да не ни саботират французите?

# 152
ЕЕЕ Браво пуснаха българската песен пак- за тези като мен дето я пропуснаха!

# 153
Да бе НАДИН, нито за Сърбия, нито за Македония казаха нещо, но за България веднага се пусна малко отровица. Идиоти! Такива непрофесионалисти не мога да понасям. Всички знаем, че публиката избира, какви са тези пристрастия и коментари! #2gunfire

# 154
  • ENGLAND
И английските коментатори бяха много изненадани и учудени, че повечето класирали се са източноевропейски страни.

# 155
  • Primum non nocere !
Сесилия по NDR  гледахме, но финала не зная!

# 156
И аз това се чудя, от къде идва това презрение към нас  Thinking

# 157
Не е презрение,друго е,но е дълго за обяснение.

# 158
И английските коментатори бяха много изненадани и учудени, че повечето класирали се са източноевропейски страни.
Завиждат, че тук хората може да са бедни, ама са талантливи и с културно наследство. Все повече филми се озвучават с музика от Балканите (моето мнение  Peace)

# 159
БЛАГОДАРЯ  ВИ  МАМИ,  ЧЕ  ГЛАСУВАХТЕ !!!!!
[/color]

# 160
Е хайде де , обясни, аз не се сещам  newsm78

# 161
USPIAHMEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hug Party kato gi vidiah teia makedonzi, vikam si, emi kakvo stava s naste hora................ i sled malko BGGGGGGGGGGGGGGGGGGG SUPER

# 162
az mislia 4e ne e prezrenie, te prosto ne ni poznavat, neznaiat nisto za nas, za istoriata ni, za tradiziite ni, abe - NISTO!!!! imat ni za niakakvo pleme......., i normalno, kak na polufinal  #Crazy #Crazy #Crazy, ama az sega si umiram ot kef, i huch ne me interesuva  Joy Joy Joy

# 163
Хулиганче, на теб не ти харесало представянето им наживо, на мен пък песента изобщо не ми харесва, но чисто патриотически държах да минат и сега много се радвам!
Друго е обаче когато журналист си позволи да прави субективни коментари, когато работата му е да бъде възможно най-коректен и обективен...

А между другото, наживо пък на мен повече ми харесаха отколкото на записа, който бях слушала. Но не мога да лъжа, казвам си честно, че музиката , която ме заковава е друг вид  Wink

# 164
Е хайде де , обясни, аз не се сещам  newsm78
Е,наистина е дълго и предълго.Най_лесно е да про4етеш книги с,които сега се предлагат на пазара за историята на България,такава каквато е била,а не насажданата от комунистите по наше време както я у4ехме.
Какво се смеят французите,построили са Лувъра без нито един санитарен възел. ShockedПикаели са по гърнета и гардероби.
По това време българските царе вси4ки знаем с какви богати палати са разполагали,а за канализацията е била известна още на траките.
Питайте ги тия ваши журналисти като толкова се смеят на балканските държави и говорят с ненавист за тях,що тогава тяхни държавници са се клели върху български ръкопис? Mr. Green
Дали знаят?

Общи условия

Активация на акаунт