EUROVISION 2007-ПЕСЕН N01-ЕЛИЦА И СТОЯН!ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

• 13 314
  • 435
  •   1
Отговори
# 255
Biba и при нас е така  ,zаето.
Шехи,сьгласна сьм с теб и какви костÜми само,а танците  Laughingсме6ници  Laughing

# 256
Някой получава ли потвърждения на смс в Германия? Гласувах 35 пъти вече, но Евровизия нещо не ми благодари за гласа  Laughing

И аз гласувах с СМС, ама и на мен не са ми благодарили......няма значение, важното е гласа да се брои.

# 257
Анна , а слуша ли текста на Украйна? Бяха големи смешници и къв им беше текста? Енц ,цвай ,драй!...Мисля , че нашите имат големи шансове!

Аз пък се страхувам Унгария и Сърбия да не ни минат......ох, стискам палци!

А точно пък унгарската песен колко е противна.....

# 258
Май телефоните в Германия прегряха  Laughing И аz се свърzах 4 пъти и оттогава само zаето  Crossing Arms Иначе бая СМСи пуснах от двата телефона и потвърждение не получих.

# 259
Biba и при нас е така  ,zаето.

Dali gi brojat? Zashtoto nakraq wse pak pishe "edi koj si nomer" hat aufgelegt...

# 260
  • Primum non nocere !
Аз гласувах 4 пъти от домашния и тия дойчовци май изключиха линията! Мръснициsize] Но пуснахме към 15СМС

# 261
Анна , а слуша ли текста на Украйна? Бяха големи смешници и къв им беше текста? Енц ,цвай ,драй!...Мисля , че нашите имат големи шансове!

Аз пък се страхувам Унгария и Сърбия да не ни минат......ох, стискам палци!

А точно пък унгарската песен колко е противна.....

Сериозно ли ти е противна? Аз пък си мисля, че има шансове. Сръбската също.
Дано нашите спечелят! Hug Hug Hug Hug

# 262
  • DE
Е, колкото - толкова! Дано да им стигнат!

# 263
Някой получава ли потвърждения на смс в Германия?
I SMSa ne mi potwurdiha Sad Pu che kusmet znachi, w reshawashtija moment Close

# 264
Те дойчовците дали не изключиха линията, zа да не се гласува zа други страни. Нали и беz това от тук zа ДЕ не може да се даде глас. Гадини.  newsm78

# 265
Май телефоните в Германия прегряха  Laughing И аz се свърzах 4 пъти и оттогава само zаето  Crossing Arms Иначе бая СМСи пуснах от двата телефона и потвърждение не получих.

То за това тука казват, че само телефонните номера които завършват на еди кои си цифри(дават 4 цифри) имат право да гласуват.

# 266
Аз гласувах 4 пъти от домашния и тия дойчовци май изключиха линията! Мръснициsize]
И ние тьй  Twisted Evil
Малко остана,а моя Тити _Мити тепьрва zаспа  Shocked

# 267
Нашите бяха супер!!!!!!!!!!!!!!!!Много се радвам,дано да спечелим.Ние пуснахме кум 40 смс-а!!!!!!!!!!Айде наштееееее

# 268
Някой получава ли потвърждения на смс в Германия?
I SMSa ne mi potwurdiha Sad Pu che kusmet znachi, w reshawashtija moment Close

Те трябваШе ли да се потвърждават? Е***и иzмамата в Германия, по телефона само веднъж успях да гласувам, а пръстите ми и те направо zаето дават  Twisted Evil

# 269
Да ама аz се свърzах първите 4 пъти и после йок.

Общи условия

Активация на акаунт