Януарчето със глас се смее,кара мама да лудее!!!

• 10 496
  • 264
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ей, човек да не ви остави за 1 ден, всичките сте ревнали за бебета. Аз мислиМ, че Ивонска първа ще сгази лука, защото много знае!  smile3534  smile3532

Аз след днешния изтощителен бебешки рев (като вчерашния, ама на два пъти) заявих на Симона, че с всеки изминал такъв ден все повече си намалява шансовете за братче.  smile3516

setakap, искрено ти пожелавам успех с инвитрото. Доколкото помня, при вас друга опция просто няма... или бъркам?  newsm10

# 31
АНДЖИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Много усмивки и безконечна Любов ти желая!
Grinning

# 32
Забравих да ви кажа, че днес в пристъп на жестока носталгия ходих на училището на 9 месеца. Темата беше за кожни проблеми и лектор беше  някакъв детски дерматолог........като цяло ми хареса макар че ор всяко зачервяване на кожата на детето той изкарваше атопичен дерматит....май целта беше леко сплашване:)

# 33
мими, на мен също ми закъснява, пропусна ме миналия месец направо, но аз така и не съм сигурна, че това, което ми тече след лохиите беше реален цикъл.
после пък на 2 пъти през половин месец имах някво кървене, но слабо.
а мисля, че няма как да съм бременна просто Simple Smile.
затва съм спокойна.
макар че и миналата година по това време не подозирах, пък сега ми лежи в леглото неподозираното ми гадинче Simple Smile.

# 34
  • София; Дружбето
И аз нямам цикъл и не съм сигурна дали след лохиите беше такова. Ама тест не смея да си купя Crazy МОйта златна грешка и тя си лежи в леглото и още една такава няма да върна Mr. Green

# 35
Аз миналия път бях 100% сигурна,че теста ще е отрицателен,но... двете чертички ми мърдат сега в скута  Mr. Green  Тоя път не смеех да погледна,но за мое щастие е отрицатален теста.

# 36
  • У дома... някъде
Селма  Hug Wink
АНДЖИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquetБЪДИ МНОГО ВЕДРА<ЩАСТЛИВА И НЕКА УСМИВКАТА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ТИ! Party  bouquet

# 37
  • София/Варна
От пентаксима и Дара не плака - игличката е толкова малка, че не я усети май... Аз бързам за второ, защото станах на 35, а мъж ми на 42  newsm78 ... пък и с това инвитро като почна наесен, не се знае кога ще стане - може и аз с Цвета при Януарки 09  ooooh!
Айде Mr. Green Mr. Green Някой друг желаещ Joy

Аз се кандидатирам за Май 2009, че ми се иска да съм бременна по хладно.

# 38
  • София
И аз нямам цикъл и не съм сигурна дали след лохиите беше такова. Ама тест не смея да си купя Crazy МОйта златна грешка и тя си лежи в леглото и още една такава няма да върна Mr. Green

Ти кво, ще чакаш да почне да рита ли?  Crazy  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Момичета, имаме сериозен проблем със съня. Днес цял ден не може да заспи - прави го след пълно изтощение и рев до посиняване. Нищо не помага - нито пеене, нито носене, нито друскане в количката, нито водичка, биба вече почти отказа... Моля ви, дайте идеи, дайте акъл, защото наистина се побърквам. Боли ме, че така реве и се мъчи, а и мен мъчи. Изпила съм 1 опаковка аналгин за 3 дни, не спира да ме цепи глава, ще се побъркам.

Иначе като се наспи, е съвсем нормално и добро дете - будува спокойно, играе си с играчките в количката, гука, смее се... но като й се приспи, ми иде и на мен да ревна в един глас с нея.  Tired

# 39
  • София; Дружбето
Мхм, ако зарита ще спестя 5 лв от тест smile3534
Пробвай като мен с одеало или кърпа върху главата, че да са и на тъмно очичките. И биба в устата задължително. Дано и мине ревливия период на Симонка, че като се хили е по-сладка Mr. Green

# 40
Юхххуууууууууууу,нЕма да съм янурка 2008  Party Сига ми доде графика  Mr. Green

# 41
  • София; Дружбето
  friendship

# 42
mimi_81, честито. На мен не ми дойде малко повече от 2 месеца и на моменти се питах дали не отивам в януари 2008, но после си ми дойде. Просто сега се нуждаем от време за да се нормализира организма.
Ей, не се майтапете сега с неочаквани бебета. Който иска нека работи по въпроса, а ние тук ще указваме морална подкрепа. Аз още не си мисля за второ бебе. Сега да изгледаме това, пък после ще му мислим.
Setakap,1 стискаме палци за вас бебе №2.

# 43
  • Велико Търново

Момичета, имаме сериозен проблем със съня. Днес цял ден не може да заспи - прави го след пълно изтощение и рев до посиняване.

Ним, при мен чудото се случи   Flutter Бях започнала да мисля, че това дете ще се научи да заспива само чак като тръгне на училище.   Sick Е, някак изведнъж се научи да заспива почти винаги сама. (сега да не взема да я урочасам, че май винаги така правя  smile3511 Но от 4 дни голямо клатушкане пада само вечер, когато е пренаситена с емоции. А когато ви се оплаках точно ти ми вдъхна кураж.   bouquet Така че, има-няма 1-2 години и да знаеш,че нещата ще се оправят. Те, мъничките, толкова бързо растат, че всеки нов ден е напълно различен от предишния. Просто утре ще бъде по-добре.  newsm10

Пък за цикъла - аз от 3 седмици не кърмя, ама до сега - нищо. Май не съм имала и след лихиите,въпреки че те доста дълго продължиха. Дали има за какво да се тревожа?  newsm78 Почти няма шанс да се присъединя към кандидат - майките, ами за здравословен проблем си мисля

# 44
Ним сушоар му е майката........Митко така се дереше и добре че мъжа ми се  сети за сушоара.........безотказна технология......млъква веднага заспива до 10 мин

Общи условия

Активация на акаунт