"ДЕКЕМВРИйските майки и деца са най красиви на света!"

• 12 018
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • Vaudreuil Canada
Не знам защо, но не ми е излязло вчерашното писание  Embarassed
Та да пробвам наново да ви почерпя виртуално, защото в петък си взехме ключовете от къщата.

# 211
  • Бургас
Ето ги и нашите новооткрити крачета:

http://www.vbox7.com/play:57fc93b2

И да се похваля, че снощи точно преди да направя клипчето Пепи се обърна от гръб по корем за първи път. smile3501 аха да го заснема за малко, ама докато наглася пустия апарат.......

# 212
  • Vaudreuil Canada
Ники много ви е хубав клипа - сега като си захапе палеца ще има да се чудиш как да му го извадиш от устата Simple Smile

# 213
  • Варна
да ви се оплача - Лора падна от леглото  Cry
много се уплаши и много плака ( и аз със нея)
а бях я оставила от вътрешнат страна, като я видях едната и ръчичка висеше от дивана и докато кажа "лора,лора,лора" вече беше тупнала

оффф с тея зъби...голям рев пада  
тази сутрин се събудих с главоболието от снощи ooooh!
и както можете да предположите - още не сме заспали  Crazy

носа се запушва и от зъби. така се събудихме пищейки един ден - с температура и сополи
мъжа ми вика "край разболя я с тез твойте разходки"  ooooh! само си търси повод да ме държи в къщи,сакън да не си ме хареса някой  Joy
дадох и витЦ и панадол и се оправи Peace

# 214
  • Варна
вижте какви таблички изрових от форума Thinking

захранване от 4-8 месеца
захранване от 8-12 месеца

# 215
  • Русе
Айде още един бухал да се изповяда.
Вержи ,съжалявам за случилото се с Лорката. HugДа я гушнеш от мен.
И ние доста хайманосваме и май му претоварваме батерийките на малчун.След натоварена програма през деня ,вечер има голям рев ,особенно ако не сме замръкнали в къщи,или по точно ,ако към 21:00часа не е гол ,не е спортувал и не е изкъпан.Ще вземе да научи майка си и баща си на ред и дисциплина да си стоят в тях.Със всеки изминал ден затвърдява сложният си характер.
Обръщането при нас липсва.Правил го е няколко пъти ,но според мен -чиста случайност и загуба на равновесие.Мързелко си лежи по гръб и основната цел в живота му е да си изяде рацете.Иначе през деня е доста весел ,хили се на всеки ,а самото му лице е страшно изразително.
Обличането през тези дни почти липсва .Тук в Русе сме си известни с горещинките през лятото.Така ,че сме или само по гащеризонче без тениска ,или само по тениска и памперс .долу горе преценявам по себе си.През деня го оставям по половин час да му диша дупето без памперс и постепенно ще го оставям все повече.В момента в ,който започне да сяда ще му купя гърне ,че да ги махаме тези памперси ,колкото се може по-рано. Май за момчетата изобщо не е хубаво това запарване.

# 216
ADENA не сте само вие #CrazyАз всеки ден съм пиян морков,но си казвам,че трбва да свикна,защото иначе нямам как...ее,ако можех да се клонирам-аз да спя,пък клонинга да чисти,готви,работи на компютъра и се дондурка малкия  Twisted Evil
Да се похваля-ние днес най-накрая се обърнахме по корем Hug Досега беше само на страничен лег,но днес малкия успя и след това ме гледаше с една такава усмивка.. Heart Eyes "Еее,я гледай кви работи мога аз!!"

Отивам да ви чета момичет,че отдавна не съм влизала и ще спяяяяяяя...до 5.45 Confused

# 217
  • Русе
Хайде Добро утро.Да попчерпя едно кафенце.
Малчун опули двете маслини и няма заспиване.Започна  разузнаваческите си мисийки с кодови думи.

# 218
Обръщането при нас липсва.Правил го е няколко пъти ,но според мен -чиста случайност и загуба на равновесие.Мързелко си лежи по гръб и основната цел в живота му е да си изяде рацете.Иначе през деня е доста весел ,хили се на всеки ,а самото му лице е страшно изразително.
Обличането през тези дни почти липсва .Тук в Русе сме си известни с горещинките през лятото.Така ,че сме или само по гащеризонче без тениска ,или само по тениска и памперс .долу горе преценявам по себе си.През деня го оставям по половин час да му диша дупето без памперс и постепенно ще го оставям все повече.В момента в ,който започне да сяда ще му купя гърне ,че да ги махаме тези памперси ,колкото се може по-рано. Май за момчетата изобщо не е хубаво това запарване.
Добро утро! И ние сме същия случай - не се обръща, яде си ръцете и не го обличам през деня - само по боди-потник или боди-тениска, защото иначе пищи от жега Wink
аз се занимавам възстановяване на моите загубени документи и затова не пиша....
Ходя и на зъбар, че зъби не останаха, но имам 5 счупени пломби...мани, мани...а иначе преди да родя бях оправила абсолютно всички кариеси - във вторник бях последно на зъбар и в сряда влязох да раждам, но резултата пак е плачевен!
Лек ден на всички!

# 219
Добро утро момичета  Hug
Много отдавна не съм писала ама гледам все навън да съм. Много са пораснали всички бебоци и от снимките виждам, че вече ги разхождате по късо ръкавче. Аз още не съм разсъблякла до там Бояна, че с наште ветрове във Варна си е опасно. Иначе и ние се обръщаме от гръб по корем и слагането на памперс вече е голямо изпитание  Crazy няма начин и 2 минути да лежи по гръб. Само да порасне още малко и минавам на памперс-гащите.
За захранването - ние сме опитали само оризова каша, но нещо не я одобри особено. Днес Буба става на 5 месеца   party023 а нея мисля да почерпя по случая с няколко лъжички картоф.
Екатерина много се натъжих от перипетиите ти с бебока. Дано вече не ви сполитат такива неща. Върлува много коварен вирус. Мами бъдете нащрек с дечицата и дано ни подмине  Praynig
Хубав ден от мен  Hug

# 220
здравейте и от нас да направя едно записче докато малкия спи вече ме подлудява с неговите номерца като стане време за сън и се започва със закачки смее се приказва си мрънка ...  всичко друго но не и да спи и то защооо??? за да излезнем навън да спи ах,малката ми маймунка аще от сега номера прави???
честито на празнуващите днес!

# 221
  • Варна
днес ставаме на 5 месеца!
чувствайте се почерпени за наше здраве!
честито на всички набори!
  bouquet

# 222
  bouquetЗдравейте - бързам да пиша, че след малко излизаме - да избегнем горещините до колкото можем - а следобяд в жегите вече ще сме си вкъщи и ще има повече време за четене.
Вчера Калина стна на 5 м. - благодаря на всички за поздравите - между другото Betty L - в това отношение е супер - не пропуска никой и как само ни изброява................браво.
Иначе ние сме добре - откато няма печки и парно носа ни е супер - и двете спим много добре - е отвреме на време си промърква и аз й давам да си цока по малко и така буквално и двете спим - иначе с водичка номера не минава и отваря очите - имали и др. мами, които кърмят нощно време - то не е и кърмене, а по скоро залъгване за по 1-2 мин. - но все пак.
Номерата с обръщането и ние ги правим - прилагам доказателства, краката сама не ги е открила, но аз упорито й ги показвам и ги надигам тя да си ги вижда и пипа http://images17.snimka.bg/002865215.jpg.
най- новото - от 1 седмица я хващам и я издържам на легенче - и детето при "пиш" - пика - а при - а..а... - ака..............голям кеф. Много обича да е гола, да се мием и да се гледа в огледалото.
Ето и малко снимки от вчерашният празник
http://images17.snimka.bg/002865178.jpg
http://images17.snimka.bg/002865174.jpg
http://images17.snimka.bg/002865175.jpg
http://images17.snimka.bg/002865176.jpg
http://images17.snimka.bg/002865177.jpg

# 223
Здравейте!
Аз да оакам темата - два дни сварявах морковче и картофче и го намачквах с малко кърма. Бебата го изяждаше с кеф, горе-долу, но днес сутринта в акото беше изкарала цели парченцата морковче. Някои от морковчетата се смачкваха до около 2мм, тоест имаше мънички парченца в пюрето и така си ги и изкара. Днес вече ще давам готови пюрета на Хип.
Честити 5 месеца на бебе Бояна на мама mutsanka, бебе Теодор на мама amymommy, бебе Лора на мама Virginity, бебе Магдалена на мама bla_bla, бебе Виктория на мама mama_megi!
Благодаря, Elielibg! Grinning И ние сме така нощно време, 2-3 минути суче около 2-3 часа, после към 5-6 часа пак така! Още не съм пробвала дали ще мине номера с водичка. Но аз още не съм давала почти вода, а вече ще почна, защото нали сега сме захранени.

# 224
Бети, пасатор нямаш ли? С него става много добре!

Общи условия

Активация на акаунт