Мелодия, тъкмо щях да ти звънкам да те питам аз къде се изгуби
За чая от копър - кога го давате, след кърмене ли или малко време да мине ? На Мая много и харесва и като че ли я успокоява, но много често и идва в повече след кърмата и повръща...

Ние днес бяхме на ДК пораснали сме 3 см. станали сме 53 см. и 3950 гр.
Док каза, че сме като по учебник.
Направихме пробно къмрене и Мая изпапка 60 гр., което ми се стори много малко, като се сетя, че в болницата първите дни от шише изяждаше 100 мл.
Биха ни ваксина, но рева беше само 1 мин. така че мина геройски.Момичета моля ви ми кажете с какво да си облекча болките в мъдрецаааааааааааааааа
Направо ще припадна, страшно ме боли вече цяла седмица и ухото почна да ме боли 
За дрешките - Мая е само по боди с къс ръкав и док каза, че е добре така.
. Странно ми се видя, но се мажа, а подобрение няма. Боли много в началото на кърменето, и от време на време след кърмене, все едно някой ми боде гърдата от вътре навън. Но не се оправят. Аз имам побеляла кожа на върха на зърното след като съм кърмила. И седи жълтеникава когато поизсъхне. а от вчера забелязвам и на другата, а мажа и двете гърди.
доста безсънни нощи ни чакат. Но пък имаме тези мили и сладки създания до нас

/отделно в едно шише имам винаги преварена вода, за изплакване на устата след папане и ако е жега и сме навън му давам и от нея, все пак е много топло а най-добре е дапийнеш глътка чиста вода като си жаден