ФЕВРУАРЧЕТА засмени с нови майски премени!

• 10 237
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мамчета и бебоци,
и аз не знам как ще свалям килцата  newsm78, по времена бременността качих 13 после върнах 1 последния месец, като родих бях почнала съвсем да ги връщам, обаче пусто ядене покрай кърменето   breastfeedingедно дупе едно чудо  Animal Pig. И на мен нищо не ми става от гардероба. И аз цял ден мърморя, че съм дебелана и не знам мъжо как ме изтрайва. Сладоледа и на мен ми е проблемче, всеки ден си хапвам . Нали така тръгна настинката ядох 2 и после пих една малка биричка  cheers. Дам и от време на време по една малка биричка си пийвам. Абе все храни от които се "отслабва" и на сладко ме избива... Милото се мъчи да ме успокоява като кажа виж ме ква съм свиня майка в незабравки а той вика "е ти кво искаш нали кърмиш само едната цица е 5 килограма то за това  bombs"  rotfImbo За косопада на мен почна от няколко дена да ми пада доста косата, може би не ми се е случвало от години чак така  newsm12 , за разлика от Алекс който си е с хипи прическа.  Даже днес му се смяха на перчемчето като го вдигнах да видя дали е изпитен. Той пък раздава усмивки на каките от сега....
Така ми падаше косата преди като се явявах на изпити от нерви ама то кога беше то ехее, както се писа а бяхме млади и хубави  ... сега сме само хубави  Joy
Съседите от горе май се опитват да влязат при нас през тавана такава дандания вдигат.
Да се похваля днес ходихме на лекар нищо му няма на Алекс здрав ми бил човека. И мама като чу че детето здраво и айде да го разголва  newsm30. Та сега спим по боди само с късо ръкавче, ама е завит с одеяло а май ще трябва да го завивам с пелена защото се поти а в нас е топло 25-26 градуса  newsm78 Не знам лятото май, че трябва климатик ама ще трябва да питаме хазайката дали може да и дупчим стените. От вчера от както излизаме пак на дълги разходки бебока нанка от 21 до 4:30 и после до 9 2ра вечер дано се запази така. И правим нов номер вадим биберона и го държим с показалеца на дясната ръка а лявата я свиваме на юмруче и цялата в устата  Laughing много е смешен.
Гледах снимките много са яки, всички сте много сладки и гледам, че и дурги си падат като мен по биричката  Wink Като ги гледах се почувствах така все едно и аз съм била там супчер са  newsm10 Дано станат традиция всяка седмица да гледаме нови.
Хайде за отивам да нанкам  smile3524, че съм уморена от разходките. Лека на всички мами и розови сънища на всички бебоци.  Hug

# 121
  • София
Добро утро!
Честита месечинка на Ники, голям да порасне и много, много да ви радва   bouquet
По въпроса с килцата, няма какво да кажа, то доста добре ми се вижда положението   261uu , но smile3559 и сладолед не отказвам  Blush
И косата ми пада, разпиляла съм се навсякъде  Joy
А Дани от вчера откри за какво и е устата и не млъква  blahblah
Весел и слънчев ден на всички, аз отивам да си спретна едно  Coffee и нещо по-така..... калорично...... за начало  Heart Eyes

# 122
  • София
Добро утро на всички!

Е, май на нас ни е ред да почерпим, че пораснахме !   
Черпим с smile3510 всички мами и бебоци и с beer2 cook ........ пак всички мами и бебоци !

# 123
Да си кажа и аз моето...
косата ми - пада малко, почти незабележимо и повечето Никсън я оскубва..
килограмите - качих 9, от болницата излязох с 8 по малко.. кърмя и ям всичко, мразех сладко а напоследък така ми се преяжда..  бетер от бременна съм, да не говорим че цяла бременност само едно зеле ми се прияде нищо повече, а сега ела ме виж.. НО килограми не качвам.. не съм мръднала.. Вървя много.. по пейки не сядам.. спирам само да го накърмя и така 6-7 часа. Ката казах накърмя, вече кърмя и навън.. В морската и в парка в нашия квартал..
Днес ще сме Пантелей пътник. Отиваме на гости на баба и на дядо в Шумен.. стягам багажа... днес разходката ни ще е на Кьошковите май.. дядо се обажда да пита дали не сме тръгнали... а аз още пълня саковете.. айде да не се мотая.. Лек уйкенд от нас..

# 124

Днес ще сме Пантелей пътник. Отиваме на гости на баба и на дядо в Шумен.. стягам багажа... днес разходката ни ще е на Кьошковите май.. дядо се обажда да пита дали не сме тръгнали... а аз още пълня саковете.. айде да не се мотая.. Лек уйкенд от нас..

sky angel, ха така ако ти остане време от баба и дядо може да се обадиш да се видим, ще се радвам да се запознаем с Алекс с теб и Ники Hug Ако пък ли не друг път.  Hug
eleinbg честита 3 месечинка на теб и Ники, да сте много здрави и много да слушка мама и тати   bouquet

# 125
  • Bapнa
Здравейте, мамита
Нямаше ме известно време и пропуснах честитките, но ви благодаря и черпя на патерици.
Много съжалявам за загубата на мама Блага и дано да се държи и да не се предава, защото другото ангелче има нужда от нея.
Косата ми не пада, но изглежда ужасно и е супер изтощена и я поорязах малко.
Килцата - Sad уж бях на диета, ама я развалих с два джоба и ме е срам ... сега пак съм дебела и пак се мъча да "диетствам"
От една седмица сме само по разходки и събираме слънце. Ай бай

# 126
  • София
Здравейте мами Simple Smile,

За килцата - решила съм да му мисля като спря да кърмя, сега да става каквото ще - хич и не мисля да се ограничавам откъм ядене, по-скоро движение му е майката...
С косата за сега не мисля, че имам проблеми, но първото нещо след като родих беше да се подстрижа доста та да капе по-малко - може и това да е дало резултат.
Твърдо ЗА съм да си правим редовни срещи в сряда да кажем.
А сега да похваля мойто чааве - днес имах лекция в университета и го оставих да се гледат с татито. Марти се е държал подобаващо - плакал е само 10 минути, но пък татко му извадил китарата и голямо свирене е свирил, докато мен ме е нямало (а едно време на мен свиреше...)

# 127
 Ей за бой сте с тоя сладолед та сладолед, заради вас си пълня чашата два пъти докато ви изчета newsm55 и то с връх. след раждането бях ахааа да съм си почти нормалните 53 и май се отпуснах, качила съм 3 килограма Whistling а дрехите ми са повечето по  мен и така хубаво ми очертават тлъстинките ooooh! даже и белега от операцията си личи. по този повод да ви питам има ли още някоя мама дето е раждала с цезарово и как е белега подуто ли е или тц newsm78
 а Мяуче ти пък съвсем се изказа
Здравейте мами дебелани и ти Мауче
Това беше много добро.. Peace

Ей, вие ме взехте на ура! rotfImbo А всичко тръгна от пустия сладолед Stuck Out Tongue Winking Eye !

Моля, не ме дисквалифицирайте Hug, все пак и аз съм си родила бебче почти през февруари!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm23Можем да си определим сряда като ден за митИнгите, какво ще кажете? newsm78

аз точно като гледах снимките си мислех да те питам твойта дъщеричка да не е някоя Неродена мома като от народните приказки,че на майка й хич не  личи да е раждала  search
да знаем синчето да не го пращаме през девет царства в десето да търси невяста smile3540

# 128
Привет от нас!
Честита месечинка на малкият Ники да расте здрав и послушен за радост на мама и тати  bouquet.
За косопада-моят е в пълна сила,а и на Вико му капе косичката Sad.Вчера се засилих към фризьорският салон със спящо бебе и с баткото да го гледа,но уви салона не работеше,били на семинар чак на 16 ще отворят #Cussing out,омръзна ми да чистя косища из цялата къща.
За килцата не ми се говори-от месец съм си заковала кантара на едни килца и няма мърдане,аз качих скромните 27 килца Mr. Green,а имам да свалям поне още 10.Натиках се в дрехите които си бях купила в началото на бременността и съм се зарекла,че няма да си купувам други-да видим до кога ще устискам.Вчера си купих едни обувки,които мерих на щанда и ми станаха,а тези които ми дадоха в кутия от склада и аз не примерих на место се оказа,че са ми малки Sickсега съм бясна на себе си,че не ги мерих-ама на те хората правилно са казали,че бързата кучка слепи ги ражда.
За срещата за съм за !

# 129
Здравейте и от мен Simple Smile
Малко късно да се включа и аз по въпроса с косата.По време на бременността нямах нито един паднал косъм , но сега компенсирам. Дори за понеделник имам запазен час и ще я орежа , защото у дома е пълно с космарлаци ,че от време на време намирам и по някой я по дрехите на Борислав , я по самия него Close
Да споделя ,че днес го оставих на дивана след като го нахраних и отидох да измия помпата.Като се върнах , гледам - нашият се обърнал по корем и се захлюпил  ShockedПовече никакво оставяне сам ,че току виж се сгромолясал на земята Naughty
За килограмите и аз имам да свалям , но за жалост докато кърмя няма да успея SadПоне с баткото беше така, но това са бели кахъри , както казват старите хора Grinning

# 130
Здравейте, има ли някой или всички сте по кръчми, еххх преди нямах събота вечер в която да си седя в къщи а сега обратното Sad
Та открих преди няколко дена че Никол е луда по тв-то само натам гледа и не отлепя поглед, дали е вредно да я оставям ли да гледа или не ? Единия ни е плазма и знам че те не са вредни ама другия си е обикновен  newsm78
Днес времето беше ужансо топло как изкарате децата в тая жега, аз мисля д апочна да я изкарвам сутринта до 12 и после чак след 5 да не и стане нещо  #Crazy

# 131
Здравейте:) Ние днес ходихме по най-големите жеги да караме водно колело на Панчарево  family и беше много хубаво  Grinning  Бях си взела обаче чадър да се пазим от слънцето   Nature Sunny  И никой не пострада (изгоря де)...

За косата - на мен ми пада, но не драстично, като ми пада още от бременността... Подстригах се месец преди да родя, че беше хубаво пълнолунието  Mr. Green
А кг.... имам да свалям 2(а всъщност искам да сваля 4-5), които понякога стават на 3, та и 4 дори, но не бързам ... и гледам да не се тъпча, макар че имам дни в които мога да изям невероятни количества високо калорична храна  ooooh! С нетърпение очаквам да се преборя с мързела си и да възобновя съботната утринна гимнастика в парка   animal085 jump (Да видим дали на Ангел ще му хареса newsm78)

И да се изфукам - три дена подред имаме попадения на тема ЕБХ  Mr. Green  Да гледаш как бебето ти се храни е голям кеф, а как ака още по-голям  Laughing

Joya, според мен е малка още(води до пристрастяване!!!), но ако й пускаш внимавай какво гледа... Има една Бейби ТВ - много е хубава и нищо "опасно" не дават. Има и едни филмчета бейби Айнщайн(има ги из нет-а), които също са много харесвани...

# 132
  • Пазарджик
Днес времето беше ужансо топло как изкарате децата в тая жега, аз мисля д апочна да я изкарвам сутринта до 12 и после чак след 5 да не и стане нещо  #Crazy
Много правилно и тук в Пазарджик е мн топло и аз вече така ще правя.
Много искам и аз да идвам на срещите ама мн сте ми далече:(
За косопада- от месец се каня да ходя на фризъор (и моята коса е ужас) ама все не стигам до там.
А за килограмите аз пък слабея за седмица - две съм свалила кило- старите дрехи са ми вече като торби- не знам да се радвам ли или не.
Да ви питам (само дано не потарям дъвкана тема) и вашите бебета ли не стоят в количка- Марти само как го оставя в количката и се къса да реве- от преди само мрънкаше.

# 133
Страхотен ден беше днес! Сутринта се измъкнахме в 11,30ч. с малчуганката и се прибрахме в 21,45 ч.  Flutter Цял ден по магазините, после на гости у свекърва ми, после на гръцко парти в  приятели... Абе добре си изкарахме! Даже я кърмих навън и то доста по-успешно и спокойно от онзи път на срещата. Като стана въпрос за среща - и аз съм ЗА ежеседмична среща и сряда е добър  вариант!
Миш, радвам се, че Алекс е оздравял! Пазете се и двамата!
А за косопада - аз бързах да се "похваля" че имам, обаче то са едва по 5-10 косъма сутрин на възглавницата. Някои за кичури говореха - при мен е доста по-леко и не ме притеснява (даже напротив).Джоя, и Миа не откъсва поглед като мерне ТВто включен. Като хипнотизирана е направо. Затова все гледам да й извъртя шезлонга с гръб към ТВ. Може и да не е чак толкова вредно, но нищо не пречи да ги отклоняваме сега докато можем. По-нататък ще става все по-трудно.

# 134
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
най-накрая да седна замалко вкъщи пред пс-то. Ние вчера бяхме при Драганов, голям образ е. имаше още едно бебе - момченце като почна да ни обяснява подробно какво се прави. после почна да й говори на нашата, а тя едно хилене му удари Simple Smile. каза, че всичко ни е наред и е много готина мацка с хубаво дупе и хубави крачета  Embarassed  Grinning
Днес ходихме на вилата, ама каква жега, аз още от вчера си я разголих Валята де, само по едно тънко гащеризонче. късно се прибрахме докато я изкъпем и нас си после ...
гледам че пишете за тв-то и Валя гледа от 1 месец вече и аз или го изключвам, защото тя се върти и ще си изкълчи врата, или отиваме другаде.
лека нощ, отивам да спя, утре съм на погача

Общи условия

Активация на акаунт