и аз не знам как ще свалям килцата
, по времена бременността качих 13 после върнах 1 последния месец, като родих бях почнала съвсем да ги връщам, обаче пусто ядене покрай кърменето
едно дупе едно чудо
. И на мен нищо не ми става от гардероба. И аз цял ден мърморя, че съм дебелана и не знам мъжо как ме изтрайва. Сладоледа и на мен ми е проблемче, всеки ден си хапвам . Нали така тръгна настинката ядох 2 и после пих една малка биричка
. Дам и от време на време по една малка биричка си пийвам. Абе все храни от които се "отслабва" и на сладко ме избива... Милото се мъчи да ме успокоява като кажа виж ме ква съм свиня майка в незабравки а той вика "е ти кво искаш нали кърмиш само едната цица е 5 килограма то за това
"
За косопада на мен почна от няколко дена да ми пада доста косата, може би не ми се е случвало от години чак така
, за разлика от Алекс който си е с хипи прическа. Даже днес му се смяха на перчемчето като го вдигнах да видя дали е изпитен. Той пък раздава усмивки на каките от сега....Така ми падаше косата преди като се явявах на изпити от нерви ама то кога беше то ехее, както се писа а бяхме млади и хубави ... сега сме само хубави
Съседите от горе май се опитват да влязат при нас през тавана такава дандания вдигат.
Да се похваля днес ходихме на лекар нищо му няма на Алекс здрав ми бил човека. И мама като чу че детето здраво и айде да го разголва
. Та сега спим по боди само с късо ръкавче, ама е завит с одеяло а май ще трябва да го завивам с пелена защото се поти а в нас е топло 25-26 градуса
Не знам лятото май, че трябва климатик ама ще трябва да питаме хазайката дали може да и дупчим стените. От вчера от както излизаме пак на дълги разходки бебока нанка от 21 до 4:30 и после до 9 2ра вечер дано се запази така. И правим нов номер вадим биберона и го държим с показалеца на дясната ръка а лявата я свиваме на юмруче и цялата в устата Гледах снимките много са яки, всички сте много сладки и гледам, че и дурги си падат като мен по биричката
Като ги гледах се почувствах така все едно и аз съм била там супчер са
Дано станат традиция всяка седмица да гледаме нови. Хайде за отивам да нанкам
, че съм уморена от разходките. Лека на всички мами и розови сънища на всички бебоци.

, но
и сладолед не отказвам
и нещо по-така..... калорично...... за начало
всички мами и бебоци и с
........ пак всички мами и бебоци !
уж бях на диета, ама я развалих с два джоба и ме е срам ... сега пак съм дебела и пак се мъча да "диетствам"
,
и то с връх. след раждането бях ахааа да съм си почти нормалните 53 и май се отпуснах, качила съм 3 килограма
а дрехите ми са повечето по мен и така хубаво ми очертават тлъстинките
даже и белега от операцията си личи. по този повод да ви питам има ли още някоя мама дето е раждала с цезарово и как е белега подуто ли е или тц 
!

,омръзна ми да чистя косища из цялата къща.
сега съм бясна на себе си,че не ги мерих-ама на те хората правилно са казали,че бързата кучка слепи ги ражда.

и беше много хубаво
И никой не пострада (изгоря де)...
(Да видим дали на Ангел ще му хареса
Цял ден по магазините, после на гости у свекърва ми, после на гръцко парти в приятели... Абе добре си изкарахме! Даже я кърмих навън и то доста по-успешно и спокойно от онзи път на срещата. Като стана въпрос за среща - и аз съм ЗА ежеседмична среща и сряда е добър вариант!